Ystävyys

Postinjakaja tipautti eilen luukusta ihanan yllätyksen, joka lämmitti mieltä kaiken tämän harmauden ja haasteellisen arjen keskellä. 
Sain ystävänpäiväkortin tärkeältä blogiystävältäni, josta ajan saatossa toivottavasti tulee vielä ihan todellinen ystävä. <3
IMAG2987.jpg

IMAG2985.jpg

IMAG2986.jpg
Hurjan iso kiitos todella kauniista kortista ja äärimmäisen kauniista sanoista! <3 Kortti ilostuttaa silmiäni tuossa sohvapöydällä.
Minulla on paljon tuttuja ja kavereita, mutta todellisia ystäviä vain muutama. Olen todella tarkka siitä, kenet päästän sydämeeni ja kehen luotan kuin kiveen. Ystävyys on jotain sellaista, joka syntyy ja kasvaa ja on olemassa vaikka toista ei usein tapaisikaan tai olisi yhteydessä.
Tämän kauniin eleen myötä haluan toivottaa hyvää ystävänpäivää muillekin blogiystävilleni sekä tietenkin kaikille lukijoilleni, niin kirjautuneille kuin taustalla pysytteleville. 🙂

Onko teillä blogiystäviä? Sellaisia, jotka tuntuvat blogimaailman kautta läheisimmiltä kuin toiset joita voisi tosiaan blogiystäviksi kutsua?

Irina / White & Fresh - -

41 kommenttia “Ystävyys

 1. :):):) &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;ON, mä olen löytänyt muutaman aivan helmen täältä blogimaailmasta. Tuntuu, kun ois tuntenut kauemminkin, enkä ole edes kaikki tavannut! Joillain vaan klikkaa. Hassuinta on myös se, että pari näistä kaunokaisista tuntee toisensa. Mitä en yhtään ihmettele sillä molemmilla on sydän täyttä kultaa!!!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Olet tärkeä!!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hyvää ystävänpäivää!! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 2. Hyvää ystävänpäivää myös sinne &amp;lt;3&lt;br /&gt;Kyllä toiset blogiystävät tuntuvat lähemmiltä entä toiset. Johtunee varmaan ihan vaan siitä, että toisten kanssa käy enemmän keskusteluja kun toiset taas pysyvät vähän hiljaisempina. Silti kaikki lukijat yhtä ihania &amp;lt;3 🙂

 3. Ystävyys on helminauhaa jota kootaan hetkittäin… Nauhaan hohtavaan valkeaan ei aina voi helmeä puhdasta pujottaa. Helminauha on elämänpituinen. Siihen voi lisätä, mutta poiskin ottaa. Ystävyyttä se loistaa ja säteillään lämpöä tuo. Onneksi minulla on sinut nauhassani. Hyvää Ystävänpäivää ihana blogiystäväni &amp;lt;3

 4. Olen löytänyt pari aivan ihastuttavan hurmaavaa blogiystävää! Se on muuten aikas mieletön tunne, miten voikin tuntea sellaista läheisyyttä ihmisiin, joita ei ole edes tavannut vielä 🙂 Toivottavasti vielä saan tavata ihan livenäkin näitä ihanuuksia 😉 &lt;br /&gt;Ihanaa ystävänpäivää sulle murmeli &amp;lt;3 &amp;lt;3

 5. Ihanaa ystävänpäivää Sinulle :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Olen tavannut blogimaailmassa mahtavia ihmisiä, joihin en muuten olisi törmännyt. Muuten olen aika tarkka ystävistäni. Ystävä puhuu sinusta kauniisti vielä silloinkin kun olet muualla 🙂

 6. Kyllä!! vaikka ei ole ihmisiä tavannutkaan niin ne tuntuu tosi läheisiltä! &amp;lt;3 Ihanaa ystävänpäivää sulle Irina!! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 7. Ihana kortti! Mahtavaa että on tuollaisia ystäviä!=) Mustakin tuntuu että oon kovaa vauhtia saamassa ihania blogiystäviä!&amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kivaa ystävänpäivää!&amp;lt;3

 8. Ihanaa ystävänpäivää siulle &amp;lt;3&lt;br /&gt;On täällä &amp;quot;jokunen&amp;quot; aarre &amp;amp; rakas blogiystävä 🙂 &lt;br /&gt;Rutistukset ja halaukset siulle, aarteelle &amp;lt;3

 9. Hyvää ystävänpäivää, olen löytänyt monta blogiystävää ja muutamia heistä ehtinyt tavata luonnossakin, ja yhtä hyvin on synkannut niinkin! 🙂

 10. Niin on! Omasta mielestä yllätyksiä saa harvoin, mutta tämä aarre on onnistunut pienen ajan sisällä yllättämään minut jo muutamaan kertaan. Olen todella onnellinen tämän ihmisen olemassaolosta. &amp;lt;3

 11. Kaikki lukijat ovat tärkeitä, mutta on tosiaan totta, että joidenkin kanssa kommunikoi enemmän ja sitä kautta tuntuvatkin sitten läheisimmiltä. 🙂

 12. Kiitos ihana blogiystäväni kauniista sanoistasi! &amp;lt;3 &amp;lt;3

 13. Pikkuhiljaa niitä lähempiä tuttavuuksia blogimaailmasta saa, pian huomaat, kuinka niitä on monta ja pääset vielä tapaamaankin! &amp;lt;3

 14. Ihanaa kun synkkaa jonkun kanssa ensin virtuaalisesti ja sitten vielä livenäkin. Toivottavasti päästään molemmat tapaamaan vielä monia ihania blogiystäviä. 🙂

 15. Varmasti saat! Aktiivisesti vaan kommunikoi muiden kanssa, niin kyllä niitä sitten tupsahtelee. 🙂

 16. Maailman ihaninta ystävänpäivän iltaa ihana Irina &amp;lt;3 Isot halit!

 17. Kiitos ihana littleB, olet tärkeä blogiystävä! &amp;lt;3

 18. Myöhäiset Ystävänpäivä toivotukset Irinalle! :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Todella rakkaita ja tärkeitä blogiystäviä olen löytänyt kaksin kappalein, heistä aion pitää kynsin ja hampain kiinni! 🙂 &amp;lt;3 Ja vaikka heistä toista en ole tavannutkaan, tuntuu kuitenkin siltä että hän olisi ollut ystäväni ikuisuuden. Jännää ja niin ihanaa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Nalle puhin sanoja lainaten &amp;quot;Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!&amp;quot;

 19. Toivottavasti blogiystävyys kantaa vielä pitkälle. Kiitos kauniista sanoistasi! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *