Kasvot tällä hetkellä

Tässä on nyt syöty kortisonia ja antihistamiinia muutamia päiviä. Pahin turvotus kasvoissa on laantunut, mutta edelleen kasvot ovat kirjavan punaiset ja näppyläiset. Lisäksi iho on todella kuiva, hilseilevä, kutiava ja kirvelevä.
IMAG2980.jpg
Maanantaina hankittu Humektan alkaa näyttää pian loppumisen merkkejä ja tänään rasva-arsenaali kasvoi uudella, tällä kertaa paaaaljon rasvaisemmalla versiolla eli Orionin Hydran-perusvoiteella. Poskiin ja ohimoille olen nyt laittanut Humektania ja suunympärysalueelle Hydrania.
Vielä ei ole parantumista näkyvillä, mutta lääkekuureja on vielä tämän viikon ajan, joten elättelen toiveita. Varaudun kuitenkin heti maanantaiaamusta varaamaan ajan lääkäriin jatkotutkimuksia ja -suunnitelmia varten. Nyt hoidetaan tämä allerginen reaktio ja sen myötä aktivoitunut atooppinen ihottuma (ekseema?) kuntoon, makso mitä makso. 
Yritän myös hiljalleen aktivoitua täällä blogissani, vaikka mieli on vielä hieman maassa ja energia kadoksissa. Huomenna tiedossa siis kotiin liittyvää juttua. 🙂
Kiitos kärsivällisyydestänne, eiköhän tässä kohti kevättä ala energia ja into palailemaan. Sen aikaa otetaan ihan iisisti vaan. Olette kaikki tosi tärkeitä ja mielessä olette, vaikken sitä aina saakaan sanottua tai ilmaistua. Ja blogejanne seuraan päivittäin, vaikkakaan en aina kommentoi. Välillä yritän kuitenkin jonkinlaista puumerkkiä jättää käynnistäni.
Mukavaa keskiviikkoiltaa, täällä jatketaan nassun rasvailua ja uunissa valmistuu riisipuuro. Illan ohjelmassa myös telkkarista Mentalist sekä Jutta ja puolen vuoden superdieettiä.
<3 <3 <3

14 kommenttia “Kasvot tällä hetkellä

 1. Mulla on tääl peukut ja varpaat pystyssä, että iho alkaisi paranemaan!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja todellakin otat aikaa itsellesi ja hoidat ihon kuntoon! Kyl me tääl pysytään &amp;lt;3 &amp;lt;3&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-S-

 2. Kiitos S &amp;lt;3 Sä olet ollut kyllä todella voimaannuttava henkilö mun elämässä viime aikoina. Muutama tyyppi on lähtenyt lukijoista arvonnan päätyttyä. Joko ovat olleet vaan materian perässä tai sitten tämä mun passivoituminen ja aiheiden keskittyminen mun iho-ongelmiin ja karkottanut ihmisiä pois. Mut elämä on ja uskon, että ne oikeasti minusta ja blogistani tykkäävät pysyvät matkassani vastoinkäymisistä huolimatta.

 3. Mäkin pidän peukkuja pystyssä!!!! :)&lt;br /&gt;Kuinka muuten kesäaikaan, paraneeko silloin iho yhtään?

 4. Kiitos peukuista &amp;lt;3 Mä en ole hirveesti ajatellut kesän vaikutusta iholle, mutta kai sillä jonkin verran on vaikutusta, kuten valolla ylipäätään.

 5. Oletko Dexem-voidetta testannut? Se on kortisoniton ja ainakin paikallisissa oireissa (ihottumat, psorilaikut jne) on toiminut loistavasti. Pidän peukkuja sulle!

 6. Kauheesti voimia näihin aikoihin&amp;lt;3 Niinkuin S sanoi, kyllä me tosifanit täällä pysytään :))

 7. Vitsit, toivottavasti saisit ihon nyt paranemaan kun sait rasvaisempaa voidettakin 🙂 Ja keräät vaan voimia ja energiaa ihan rauhassa ja postailet sillon kun haluut ja just mitä haluut 😉 Mua muuten ainakin kiinnostaa ihan kosmeettiset jututkin sisustuksen ohella. Ja voin luvata että kestäisin iloiten vaikka muutamat perämoottoripostauksetkin jos sellaiset sulle iloa elämään sattuisi tuomaan ;DD

 8. Kiitos tuosta vinkistä, pistän ehdottomasti korvan taakse! Kiitos peukuista, niitä tarvitaan. 🙂

 9. Sinä oot tommonen rakas höppänä! Perämoottoripostaustoive on vastaanotettu! 🙂

 10. Kiitos tosi paljon ja ihanaa ystävänpäivää sullekin! 🙂

 11. Toivon kovasti, että saat nyt näillä tuotteilla ihon parempaan kuntoon! Ja bloggailet omaan tahtiin, ei sitä aina jaksa olla näpyttelemässä uutta postausta ja todellakin tiedän, miten ihon huono kunto voi saada joskus mielen maahan. Mukavaa ystävänpäivää!

 12. Pidetään peukut pystyssä, että tää tästä pian helpottaisi. Ihanaa ystävänpäivää sullekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *