Kahvipurkki

Tigerista löytää kyllä aina jotain ostettavaa, kun siellä käy. Varsinkin erilaiset säilytysratkaisut on putiikissa hyvin edustettuina ja syksyllä (vähän myöhässä oon joo ;)) löysinkin juuri passelin purnukan kahvin säilytystä varten.
IMG_6801.JPG

IMG_6802.JPG

IMG_6803.JPG
Purkissa on kierrekansi eli pysyy hyvin tiiviinä. Kahvi suositellaan säilytettäväksi omassa pussissaan, mutta itse mielelläni kaadan sen pussista purkkiin. Juon kuitenkin sen verran kahvia, ettei aromit varmasti ehdi haihtumaan purkissa. Ja nyt sopii purkki hyvin kaapin värimaailmaan, heh. 🙂

8 kommenttia “Kahvipurkki

  1. Oi kuinka ihana <3 Kuin myös tuo suodatinpussi teline, sopivat niin hyvin yhteen. Itselläkin hakusessa tepusseille säilytyspurkkia, olen ajatellut semmoista purnukkaa johon voi kirjoittaa liidulla, mutta tuokin olisi hvä vaihtoehto. Meillä täällä ei ole Tiger liikettä, mutta löytyisköhön jostain muualta hmm..voisi samalla ostaa kahvillekin samanlaisen 😀 Täytyy metsästää..

  2. kivan löysit! itselläni kahvi ja tee ovat sellasisissa Ikean posliinisissa valkoisissa purkeissa, vähän samalta näyttävät 🙂 onhan se kiva, että on mukava purkki, josta kahvia ottaa. Kumminkin kun sitä tulee aika usein juotua 😉

  3. Tosi söpö purkki:) Purkkeja tulee ostettua jo usein sen takia, että ne on söpöjä… Tuo suodatinpussisäilytys on hyvä idis! Meillä samanlainen tähtikoriste, mutta pidän siinä servettejä:) Viikonloppuja!

  4. Juu, minusta myös tuo tähtiteline on IHANA!! saanko kysyä mistä se on !!??<br /><br />Toivottavasti oli kiva päivä!! <3

  5. Tigeristä en oo ikinä kuullutkaan, vaude!! Hieno purkki ja ihan huippu tuo tähtitelinekin 🙂 Leppoisaa lauantaita siulle <3

  6. Clas Ohlssonilla on ollut kivoja teepurkkeja, ei tosin semmoisia, joihin voisi liidulla kirjoittaa. 🙂

  7. Oot missannut p a l j o n! Sieltä tosin harvoin pääsee ihan täysin tyhjin käsin ulos. :D<br /><br />Hyvää yötä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *