Aknelääkitys

Lääkärissä käyty ja näillä mennään.
IMAG2906.jpg
Fucidin-voidetta kaksi kertaa päivässä märkiviin osiin kasvoja, Epiduo iltaisin puhdistetulle iholle ja päälle antibioottia sisäisesti. Äsken otin yhden kokonaisen pillerin ja loput yhdeksän syön niin että otan puolikkaan kahdesti päivässä. 
Saa nähdä, saa nähdä…
Ehkä pinnallista joo, mutta ei paljon nappaisi kulkea ilman meikkivoidetta tällä naamalla… ehkä kuitenkin pitäisi. Niin ja mustikkaa pitäs syödä päivittäin. Hmm! Olo on samaan aikaan sekä toiveikas että pessimistinen.

29 kommenttia “Aknelääkitys

 1. Katsotaan, miten näillä lähtee homma käyntiin. Kiitos ajatuksesta! 🙂

 2. Voih lisää pillereitä 🙁 Miten nopeasti näiden pitäisi tuottaa tulosta?

 3. Mä osasin odottaa sisäistä antibioottikuuria, en tosin ihan noin lyhyttä. 😉 Ei ollut mitään puhetta siitä, kuinka nopeasti pitäisi lääkkeiden tuottaa tulosta. Lääkäri oli äärimmäisen ystävällinen ja herttainen, mutta venäläinen enkä ihan kunnolla pystynyt kommunikoimaan hänen kanssa. Toivotti tervetulleeksi (heh) kahden viikon päästä, koska halusi nähdä miten sujuu. En tiedä oliko se pyyntö kontrolliin vai oliko vain lääkärin omia höpinöitä. 😉

 4. Anonyymi vihdoinkoin kommentoi… mulle alkoi tulla isoja kovia kipeitä mollukoita kasvoihin. Alan lääkäri määräsi AB-kuurin 2kk ja jouduin hakemaan vielä toisen kuurin. Ja tämä vasta auttoi! Enään ei ole niitä järkkyjä mollukoita tullut, onneksi… Lääkäri sanoi että vaikeita juttuja saada pois. Tsemppiä!<br /><br />t-m

 5. Voi vitsi, tsemppiä! Munkin pitäis käydä ihoa näyttämässä, jos tää ei tästä ala kummenemaan.

 6. Tuokin lääkäri oli aluksi määräämässä perinteistä suunympärysihottumaan käytettävää tetrasykliinikuuria, mutta koska olen sille allerginen, niin päädyttiin tuohon toiseen. Toikin kuuluu tetrasykliineihin, mutta ei ole sitä suoraan vaan lähinnä samaa sukua. Kiitoksia tsempeistä t-m! 🙂

 7. Kiitos onnentoivotuksista! Mä en ihan usko tuohon, että kesällä ihoni olisi jo kaunis, valitettavasti. Kuuri on aika lyhyt ja lisäksihän mun kasvoissa on se couperosa-ongelmakin, mutta pidetään peukkuja, että edes hieman "siivompaan" kuntoon tulisi näillä voiteilla.

 8. Tsemppiä ja haleja <3 <3 <br />:)

 9. Täällä päässä kanssa taistellaan hormoni näppylöiden kanssa ja ihon kuivuuden kanssa. Toivottavasti noista on apua. Ärsyttävää et vielä aikuisiällä tarvii moisista iho ongelmista kärsiä! 🙁

 10. Hitsi, toivottavasti saat nyt avun ongelmaan! Voimia <3

 11. Niin no ei kai se normaalia ole, jos naama on kuin mikäkin kukkaniitty. Mielellään olisi terve iho, mutta tällä mennään nyt. Mieluiten tietty peittäisin ikävyydet tuosta suunympärysalueelta. Kiitos toivotuksista <3

 12. Joo, suunta on hyvä! Eteenpäin vaan sano mummo lumessa. 😉 Ja kiitos haasteesta <3

 13. Itse käytän myös tuota epiduoa ja on toiminut hyvin!! 🙂

 14. Tiedän tunteen! Kyllä on musta ok, jos haluaa meikata aina näppynsä piiloon!! Yhden myös minkä olen huomannut, on tosiaan se, että jättää sokerit ja vehnät pois ruokavaliosta, niin iho voi paljon paremmin 🙂 Tosin helpommin sanottu kuin tehty! t. sokerihiiri

 15. Mä en ole nyt hetkeen syönyt leipää ollenkaan ja olen yrittänyt vähentää vehnää. Sokeria en ole pystynyt jättämään, olen armoton herkkupeppu 😀

 16. Lääkärikin kertoi mulle ihan onnessaan Epiduosta, kehui maasta taivaaseen 😀

 17. Toivottavasti lääkkeet tehoavat ja saat apua niistä!! Täältähän saa hyviä vinkkejä omaankin iho-ongelmaan 🙂

 18. Epiduo-voiteelle ja sisäisesti käytettävälle Doximedille sitten allergisoiduin ja nyt pahimman reaktion ohittaneena kokeilen Avitcid-voidetta. Katsotaan nyt päivä kerrallaan, ehkä jossain kohtaa täytyy vierailla ihotautilääkärillä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *