Keittiön t y h j ä taso

Viimeksi kun siivosin tiskipöytäni päätin yrittää, että se ei pääsisi ihan heti kovin kauheaan kuntoon ja olen siinä aika hyvin onnistunut. Kuulostaa ehkä typerältä, mutta olen vähän tämmönen, että tavarat saattaa välillä jäädä käsistä vääriin paikkoihin. 😉 Järjestelmällisyys muuallakin kuin pään sisällä on niitä opeteltavia juttuja… jos se ei luonnostaan onnistu. Ehkä siihenkin voi oppia?
IMAG2472.jpg
Samaan aikaan kun tiskipöytä on pysynyt kuosissa, on keittiön toinen taso (laminaattitaso) sitten kerännyt roipetta enempi kuin laki sallii. Blogeja kun lukee, niin aika monella tuntuu tavarat kertyvän keittiön tasoille, mikä siinäkin lienee takana. 😉 No omani oli jo tosi hurjassa kunnossa, mutta nyt se on siivottu ja tyhjennetty.
IMAG2774.jpg
Tarkoitus olisi yrittää olla tarkkana kuin porkkana tasolle päätyvien tavaroiden suhteen. Nyt siinä möllöttää vain yksi kuva kehyksissä (uusi kehys ostoslistalla).
IMAG2779.jpg
No okei, ei tilanne ihan näin ihanteellinen ole. 🙂 Muutama lippulappunen, laturi, huulirasva ja muistivihko hengailevat vielä tason päällä. Mut sehän on melkein kuin ei mitään, eikö vaan!
IMAG2782.jpg
Tohon voisi koittaa löytää jostain jonkun astian, laatikon tai vastaavan, johon saisi ihan luvalla kertyä tilpehööriä ja voisi sitten aina vaikka viikottain käydä sisällön läpi ja siirtää roskiin tai pidempiaikaisiin arkistoihin.
Onko teillä kotona paikkoja, jonne herkästi kertyy sekalaista sälää? Jos on, miten olette ratkaisseet mahdollisen ongelman?

26 kommenttia “Keittiön t y h j ä taso

 1. Sama ongelma meillä on päivittäin, keittiön tasoilla lojuu millon mitäkin, mikä mua ärrrrsyttää ihan hirveästi ja koitan opettaa tuolle kaksilahkeisellekin että tavarat laitetaan niihin säilytyslaatikoihin, mihin ne kuuluu, mutta ei se mene perille minulle itsellekkään 🙁 Höh. Nyt vaan tarvii ottaa itseään niskasta kiinni, laittaa tavarat paikoilleen ja myöskin muistaa tämä sääntö :D<br /><br />

 2. Voishan se 😀 Mä oon niin laiskamadoksi tullut, että oikein hävettää ;D Se voisikin olla vaikka lupaus tälle vuodelle, että pidän järjestyksen tasoilla, että muualla kodissa ;)HEH!

 3. Meilläkin kertyy rompetta keittiön pöydälle, mutta syy siihen on edelleenkin uupuva eteisen taso. Ärsyttävää aina kaivella kahvinkeitintä kännyköiden, mieheni rannekellon ja huulirasvapurkkien (kyllä monikossa, olen addikti) takaa 🙂 Ei vain ole vieläkäään löytynyt tarpeeksi kapeaa tasoa eteiseen (maksimi syvyys 20cm) 🙁

 4. Meillä on onneksi kulmahylly mihin sälän saa lojumaan. Ja kulmahyllyssä lasipurkki, jonka olen tuunannut tekstitarralla, jossa lukee englanniksi "sitä ja tätä" 🙂

 5. Mulla on keittiön kulmahyllyssä peräti kaksi romukippoa, mutta silti tiskipöydän nurkka kerää rojua… Käsittämätöntä…

 6. Meillä toimii rosterinen leipälaatikko "tarpeellisenroinatavaran" piilopaikkana.

 7. Meillä pakkaa kasaantua tiskiä tasoille :p aina muka niin kiire, ettei kerkeä heti laittaa astioita koneeseen.. Saatikka tyhjästä sitä konetta 😀 ..ehkä kans pitääs vähän petrata! ..sitten joskus 😉

 8. meilläkö tavaran keräyspaikkoja??jokapaikka!! heehee..keittiönpöytä..siis ruokapöytä tällä hetkellä se pahin. samaten tiskialtaan vierus..ja puuhellan päällinen ja keittiön vitriini ja olohuoneen takanpäällinen ja jääkaapin päällinen ja ja ja..perhana mie olen niiiin kade siun ihanan puhtaille ja tavarattomille tasoille XD

 9. Höps, mun tasot on siistinä ehkä sen kerran vuoteen! 😀

 10. Mikähän noissa tasoissa on, miksi sitä rojua kertyy juuri keittiön tasoille. 😉

 11. Jep, meillläkin tämä ongelma, mutta ongelmaa olen ratkaissut erilaisilla koreilla. Keittiössä yksi, aulassa yksi ja eteisessä saa luvan kanssa jättää vanhan arkun päälle avaimet yms. Meillä kun molemmat on mestareita jättämään tavaransa mihin sattuu niin helpottaa kun tietää mistä etsiä 🙂

 12. Mulle eteisen hyllykkö ratkaisi monta ongelmaa, mutta silti keittiön tasolle kuljen ensimmäisenä tyhjentämään tavarat taskuista. 😀

 13. Pitäisi ehkä vuorata koti erilaisilla koreille ja kulhoilla. 😀

 14. :D<br /><br />samoin 😀 <br /><br />T: Soili Design Mertanen Koti, (joka taas täällä yökyöpelinä :-O)

 15. Niin tuttu tunne!! Näin työkaverin keittiössä loistavan idean; keittiöremontin yhteydessä myyjä oli suositellut yhteen tason päälle olevaan hyllykköön liuku-/haitariovea joka kätki taakseen kahvinkeittimestä tiskiaineeseen ja säläkippoon kaikki pois näkyviltä. Arkisin ovi on nostettu ylös, mutta kaiken saa siististi piiloon oven laskemalla tason päälle. Ja oli myös ihan silmää hivelevän kauniskin 🙂

 16. Meillä tavarat tuppas aina kertymään olohuoneen lipaston päälle; se on niin sopivasti ohikulkumatkalla minne tahansa asuntoa meneekin. Etenkin miehellä oli aina (ärsyttävä 😉 tapa levitellä mukana kulkeva varastonsa oma puhelin-työpuhelin-lompakko-avaimet-auton avaimet lipaston päälle lojumaan. Pari viikkoa sitten (vasta!) ratkaisin ongelman sillä, että nostin lipaston päälle koristeellisemman "kipon" ja kaikki krääsä heitetään nykyään sinne. Sitten jos on juhlia tms niin krääsät laitetaan siksi aikaa aina lipaston ovien taakse piiloon. 😉

 17. No tossahan on ideaa kyllä, saa sotkun pois silmistä tosi helposti 😀

 18. Tommoset kipot toimii aika hyvinä säilytyspaikkoina, jokin kippo tai laatikko mun täytyy myös keksiä tohon tasolle. 🙂

 19. meillä tuntuu olevan tuo sama ongelma keittiön tason kanssa. Siinä tason alla on kissan ruokapaikka ja päällä on jonkinlainen kaatopaikka…

 20. "Ihanaa", että muillakin on samaa ongelmaa. En ole ittekseni ainoa kummajainen. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *