Lisää kivoja paketteja

Postipoika soitti ovikelloa tänäänkin! Tällä kertaa sieltä tuli H&M:lta tilaamani kolme toppia.
IMAG2663.jpg
Ihana tuo keltainen, juuri oikean värinen. <3
IMAG2660.jpg
Ja sitten posti toi myöskin lisää Ducray-tuotteita! Saan kuin saankin vielä jatkaa kuuriani hetken verran. Lisäravinne-kapseleita riittää kuukaudeksi eteenpäin ja shampoota sekä hiusnestettä pidempään. Kun tein Lopputulema Ducray-kuurista -postauksen ja raportoin testitulokseni myös Trendin ja Lilyn testaus-yhteyshenkilölle, hän tarjosi minulle testauksesta ylimääräiseksi jääneitä näytekappaleita jatkokäyttöön. Tämähän kelpasi ja niin saan vielä siis tovin näitä käytellä. En usko, että näistä on missään tapauksessa mitään haittaa taistelussani hiustenlähtöä vastaan. 🙂
Jälleen kerran saan siis todistaa ihmisten hyvyyttä. <3
Ihanaa perjantaita ja alkavan viikonlopun tunnelmaa kaikille ja tervetuloa myöskin uudet lukijat, teitä on nyt kaiken kaikkiaan kirjautuneena 319! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *