Lopputulema Ducray-kuurista

Kolme kuukautta on kulunut siitä, kun aloitin hiustenlähtöön tarkoitetun Ducray-kuurin. Kuurista kerroin Uusi keino taistelussa hiustenlähtöä vastaan -postauksessa. Tuotesarjaan kuuluu shampoo, hiusneste sekä sisäisesti käytettävät lisäravinteet. Viimeisen pillerin nappasin tänään.
IMG_9305.JPG
Shampoota jouduin tilaamaan yhden putilon lisää, se ei mitenkään riittänyt kolmeksi kuukaudeksi. Hiusnestettä ja shampoota minulla on siis vieläkin ja jatkan niiden käyttöä niin kauan, kun niitä on.
IMG_9301.JPG
Minulla tämä tuotesarja ei tuonut toivottua lopputulosta. Hiuksia lähtee edelleen ja mielestäni aivan liikaa. Hiuksia tosin on kasvanut lisää, sellaisia lyhyitä ja hentoja ja siihen tällä kuurilla on voinutkin olla merkitystä. En tiedä, miten vielä pidempiaikainen käyttö vaikuttaisi enkä tule tietämäänkään, sillä nämä kaikki kolme tuotetta sisältävä paketti on hinnaltaan oman talouteni ulottumattomissa. Jatkan siis taistelua hiustenlähtöä vastaan muilla keinoilla.
Positiivista tästä kuurista täytyy sen verran sanoa, että tuotesarja sopi hyvin herkälle päänahalleni. Ei ärsyttänyt hiuspohjaa eikä muitakaan ikäviä haittavaikutuksia ilmennyt. Tätä tuotesarjaa siis sopii mielestäni ainakin yrittää, jos kärsii hiustenlähdöstä. Yrittänyttä ei laiteta! Itse olen todella iloinen ja kiitollinen, että sain testata tätä. 
Hiustenlähdöstäni voi käydä lukemassa enemmän postauksistani Hiustenlähtö  ja Cutrin Bio+ Balance Moisturizer
Ducray-tuotesarjaan pääset tutustumaan tästä!
Sain tuotteet testiin, sillä olen mukana Trendin ja Lilyn testaajaryhmässä, jossa testaillaan vuoden 2012 uutuustuotteita.

6 kommenttia “Lopputulema Ducray-kuurista

  1. Höh, harmi ettei tuosta ollut apua! Ja hei hyvä kun tuli mieleen tää aihe, teenkin tällä viikolla postauksen aineesta mitä mä kokeilin!

  2. Hei Irina! <br /><br />Mulla ei varsinaista hiustenlähtöä ole, mutta kasvattaakseni olen syönyt lisäravinteita, ja täytyy sanoa, että omalla kohdalla on toiminut! Tukka on paksumpi kuin aijemmin, ja kasvanut jopa pituutta reippaasti! (Voit siis kuvitella, mikä v*tutus täällä on päällä, kun eilen vaalensin tukkani ja poltin sen pilalle. Jouduin leikkaamaan viitisen senttiä vaivalla kasvatetuista pois, argh. No, kasvaahan se taas). <br />Olen syönyt aijemmin Piimaxin +Kalkki D:tä, nyt vaihdoin joku aika takaperin mielestäni vieläkin paremmin toimivaan Leader Terveystuotteiden Vahva Piimaa+:n. Molempia suosittelen, mutta etenkin jälkimmäistä. Maksavat jotain euroja alle 10€ ja löytyy ihan mistä vaan Prismasta tai Citymarketista. Viimeisimmässä on 300 tablettia, joita olis tarkoitus syödä 4 päivässä, eli ihan heti ei lopukaan kesken. Hinta-laatusuhde mielestäni oikein kohdallaan siis 🙂 Jälkimmäisessä tosiaan biotiinia, jota ei Piimaxista löytynyt (mielestäni jossain Piimaxissa sitä on, omassani ei) ja jonka tiedän vaikuttavan hiusten kasvuun ja kuntoon. Löytyy myös Piimaata, kalsiumia, C-vitamiinia, D-vitamiinia, magnesiumia ja kromia. Huomaan itse eron myös kynsieni kunnossa, minulla kun sukuvikana luonnostaan liuskottuu kynnet nopeasti,- vaan eivät liuskotu enää niin vauhdilla! 🙂 <br /><br />Siis suosittelen seuraavaksi kokeiluun! Tokkopa tosiaan hiusten _lähtöön_ auttaa, mutta vahvistaapa sen olemassa olevan rakennetta. Tai who know, toivotaan että toimii lähtöönkin! 🙂

  3. Kiitos paljon vinkeistäsi. <3 Itse söin ennen tätä Ducrayta Piimaxia vahvalla biotiinilisällä eikä se hillinnyt hiustenlähtöä. Uskoisin myöskin tuossa Ducrayn lisäravinteessa olleen aika hyviä aineksia estämään hiustenlähtöä. Päivittäin syön D-vitamiinia, kromia, C-vitamiinia ja vielä lisäksi monivitamiinilisää. Nyt kun Ducray-kuuri on ohi, aloitan syömään myös vahvaa sinkkiä. Ja kuten aiemmin mainitsinkin, niin olen alkanut lisäämään aamukahviini ruokalusikallisen kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä, jos se vaikka sisäisesti auttaisi. Kalaöljy on myös vahvasti harkinnassa. Samoin yritän vauva-askelin alkaa ottaa haltuun ruokavaliotani eli pyrkiä terveellisempään syömiseen. Ehkä jopa hiilareiden laadun tarkkailu voisi auttaa. Ja niin kauan kun hiuksia lähtee (liikaa), niin totta on, että tärkeintä on samalla pitää huolta, että uusia kasvaa tilalle. Muutoin tuleepi kaljuksi ja sitä mun psyyke ei kestäisi. 🙂

  4. Kiitos kun opastin minut paikalle! 😃 Kiinnostuin tästä siksi, että söin tuota ducrayta kolmen kuukauden kuurin tuossa taannoin ja nyt vasta jälkeenpäin on urakalla mietitty miten mun hiukset on niin himokseen kasvanu ja hyvässä kunnossa.. Minulla ei ole sellaista hiustenlähtöä jonka vaikutukset joku muu huomaisi mutta itseä ärsyttää kun kaikki paikat on täynnä mun hiuksia varsinkin pesemisen jälkeen… Siihen lähtemiseen tää ei ole lie vaikuttanut juurikaan mutta laatuun ja kasvuun siis hurjasti! Toivottavasti löydät itsellesi sopivan tuotteen! Minulle suositeltiin myös sellaista hiuslisäke kuin alan ja pullokin on hyllyssä… En vain ole saanut kokeiluksi 😊 Mukavaa jatkoa sinulle!

    1. Elina: Onhan se helpottavaa huomata, että vaikka hiuksia lähtee paljon niin niitä myös kasvaa takaisin yhtä paljon! Mulla on myös ahdistus siitä, kun hiuksia on joka paikassa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *