Harmaata ja keltaista

Esittelyssä H&M:sta ostamani pussilakanasetti, kuminauhalakana sekä jo viime vuonna ennen joulua tilaamani keltainen ruusu-tyynynpäällinen.
IMAG2565.jpg

IMAG2568.jpg

Ihana ihana kuminauhalakana, taidan jatkossa ostella vain tällaisia… vaikka niiden viikkaaminen ei olekaan kovin herkullista touhua. Pysyvät niin hyvin paikoillaan eikä helmat repsota.

IMAG2575.jpg

IMAG2580.jpg

Todellisuudessa keltaisen sävy on hieman kirkkaampi, tässä kuvassa jäi hieman valjuksi.

IMAG2585.jpg

IMAG2588.jpg

IMAG2590.jpg

Pussilakana on ihanan ohut, pehmoinen ja vilpoinen. Tuntui kuin olisi pumpulissa nukkunut. <3 Kangas ei kuitenkaan kuulla läpi. 

IMAG2592.jpg

Olen niin tyytyväinen etten olisi uskonutkaan! Tarkoituksena on sängylle laittaa semmoinen valkoinen pörröisempi torkkupeitto, mutta tuo Elloksen Vile-torkkupeitto sai nyt toimia sijaisena kunnes se toinen on pesty.

15 kommenttia “Harmaata ja keltaista

 1. Mä opin Jenkeissä käyttämään noita muotoonommeltuja lakanoita ja sen jälkeen normaaleita en ookaan käyttänyt!!! :)) Viikkaaminen on ärsyttävää, mut mitäpä tuosta..&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kivaa päivää!

 2. Mä pelkään just sitä, että miten suhtaudun huonosti viikattuihin lakanoihin tällaisena pedanttina ihmisenä… kestänkö sen, miten ne on sitten kaapissa &amp;quot;viikattuina&amp;quot;. 😀

 3. Mä tilasin ennen joulua ekan muotoonommellun lakanani ja tuntuu kyllä etten enää muita haluakaan. Jälleen kerran oli kyllä H&amp;amp;M lakanassa hinta-laatusuhde niin kohdillaan kuin olla ja voi! Mä teen ton kanssa niin, et suoraan pyykkinarulta käyttöön niin ei tartte viikkailla 🙂

 4. Toi onkin hyvä keino! Jos siis laittaa samat sänkyyn, sitten jos vaihtaa niin joutuukin viikkaamaan, mut voiskohan opetella jotenkin sietämään &amp;quot;hölmösti&amp;quot; viikattuja petivaatteita?!! 😀

 5. Kuminauhalakanat on ihan parhaita! Meillä käytetään aina vain näitä, ja kaappiin ne yleensä vaan ryttään pesun jälkeen, samapa toinko niissä ryppyjä 🙂 tosi kivan väriset lakanat!

 6. Muotoonommellut lakanat on parhautta. Ja mä ainakin siedän mieluummin huonosti viikattua lakanaa kaapissa, kuin huonosti pysyvää lakanaa sängyssä… ;D Meillä normilakanat rullaa yhdessä yössä niin ärsyttävästi, että joka päivä pitäisi olla niitä oikomassa ja uudelleen laittelemassa, ei yhtään kiva. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mitä muuten tykkäät tuosta ruusutyynystä? Onko se minkä tuntuinen jos siihen nojaa tms? Mua hmottaisi sellainen valkoisena nojatuoliin, mutta siihen pitäisi pystyä nojaamaan ilman että ruusukkeet alkavat painamaan selkää…

 7. Täytyy ehkä siirtyä käyttämään vaan semmosii lakanoita, sama kai se on miten ne on sinne kaappiin viikattu, tärkeintähän on että sängyssä pysyy hyvin. :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja ruusutyyny on ihana, äsken ihan sua varten nappasin sen sängystä sohvalle selkäni taakse ja kiva siinä oli möllötellä. 🙂

 8. Ihanaa kun testasit ruusutyynyn möllöteltävyyden mulle! Kiitos muruseni &amp;lt;3&lt;br /&gt;Nyt mää painelen sinne henkkamaukkahomen sivuille tsekkaamaan mitä muuta sieltä voisi himoita… ;D

 9. Lähti jo… Tein vaivaisen 86 euron virtuaalitilauksen ostoskoriin, kunnes tajusin, että ei mulla moiseen ole varaa. Upeaa, ei tartte kuin muutaman kympin edestä karsia tavaraa… Kyllä se tästä 😉

 10. Mulle kävi vähän samoin eikä mun edellisetkään tilaukset ole kaikki vielä saapuneet, piti vähän höllätä. 😉

 11. Kuminauhalakanat viikataan näin!:&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.marthastewart.com/857014/how-fold-fitted-sheet<br&quot; target="_blank">http://www.marthastewart.com/857014/how-fold-fitted-sheet<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Kun tuon oppii, niin viikkaaminen on lasten leikkiä ja liinavaatekaappi pysyy ojennuksessa. Hieman harjoittelua se vaatii, mutta siisti lopputulos palkitsee. :D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Tara&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

 12. Kiitos Tara tosi paljon tästä vinkistä! Linkitin blogini Facebook-sivuille myös tämän linkin ja kunhan lakanani on pesty seuraavan kerran niin yritän tuota viikkaustapaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *