Vilautus

TĂ€llaista tulossa huomenna! 🙂
IMAG2526%231.jpg
Alankin heti hommiin, niin nÀette huomenna lisÀÀ. <3
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Muutama tuossa lĂ€htikin pois jo, mutta sitten tuli tilallekin. Lupaamani arvonta 300 kirjautuneen lukijan tĂ€yttymisestĂ€ alkanee Figure Twister-arvonnan jĂ€lkeen ja toivon kovasti, ettĂ€ arvontapalkinnot miellyttĂ€vĂ€t. 🙂
Figure Twister-arvontaan pÀÀset tÀstÀ!

5 kommenttia “Vilautus

  1. Hei Irina! En nyt kuollakseni pienessÀ krapulanpoikaisessa malttanut selata oikeaan postaukseen, mutta mites manteliöljy kasvojen hoitoon? &lt;br /&gt;En sen enempiÀ vaivaantunut (edelleenkin krapulassani :D) asiaa tutkimaan tai katsomaan, mutta tuli mieleen kun tÀssÀkin postauksessa oli mainittu nÀin:&lt;br /&gt;&amp;quot;KÀytetty jo vuosisatoja ihonhoidossa kevyen ja ravitsevan koostumuksena ansiosta. Kosteuttaa tehokkaasti ja edistÀÀ ihon verenkiertoa. Sopii myös vauvan ihonhoitoon sekÀ meikin poistoon. Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta voi koittaa myös ihon ruhjeisiin ja palovammoihin.&amp;quot;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.lily.fi/juttu/elamani-oljyt-ravinnossa-ja-ihonhoidossa<br&quot; target="_blank">http://www.lily.fi/juttu/elamani-oljyt-ravinnossa-ja-ihonhoidossa<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Liv

  2. Heippa Liv! Kiitos vinkistĂ€ ja linkistĂ€, tutustunpa tuohon manteliöljyyn. 🙂 Nyt olen muutamana aamuna sujauttanut lusikallisen kookosöljyĂ€ aamukahviini ja parina iltana harrastanut oil pullingia eli purskutellut kookosöljyĂ€ suussani. Skinoren-voiteen jĂ€tin pois, kun se ei apua ongelmaan tuo ja pikemminkin vain kuivattaa ihoa. Ihon kuivuuden kestĂ€isi hyvin, jos sillĂ€ muutoin olisi vaikutusta. Onneksi 6.2. on lÀÀkĂ€rille aika. 🙂

  3. Oooo mites se kookosöljy kĂ€y kahviin? Paljon kĂ€ytĂ€t, maistuuko lĂ€pi? JĂ€nnĂ€ idea, melkeinhĂ€n vois ehkĂ€ uskaltaa kokeilla itsekin 🙂 &lt;br /&gt;Semmoinen vinkki tohon kahvin juontiin (kirjoitin tĂ€stĂ€ itsekin joskus postauksen), ettĂ€ kannattaa joskus kokeilla keittÀÀ teehen (onko tĂ€mĂ€ sana?). MitĂ€ makeampi tee, sitĂ€ parempi kahvi. Tuo kivaa pientĂ€ luksusta arkeen 🙂 Ja kylmĂ€kahvin ystĂ€vĂ€ jos olet, niin sekoitapa kahvia ja vaniljakastiketta, pistĂ€ jÀÀkaappiin. Ei ole parhaimmillaan jÀÀkaappikylmĂ€nĂ€, vaan enemmĂ€nkin ehkĂ€ huoneenlĂ€mpöisenĂ€. Tosi hyvÀÀ ja huomattavasti halvempaa, kuin kaupan kylmĂ€kahvit 😉 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Liv

  4. Tarkkamakuisena varmasti maistaa lĂ€pi ja pelkĂ€sin, ettĂ€ en tykkÀÀ, kahvinjuonti kun on tietty rutiini mulle. NiinpĂ€ vain yllĂ€tyin, kun ei ainakaan omat makuhermot kiukustuneet. Voi olla myös vaikutusta sillĂ€, ettĂ€ kupistani on puolet kahvia ja puolet maitoa muutenkin. ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;MĂ€ en nyt kyllĂ€ yhtÀÀn ymmĂ€rtĂ€nyt kahvin keittĂ€mistĂ€ teehen? Meni ohi niin, ettĂ€ vihellys kuului. Ja kylmĂ€kahvin ystĂ€vĂ€ olen kyllĂ€, eli mustan kahvin sekaanko sitĂ€ vaniljakastiketta laitetaan? Kuulostaa itse asiassa todella hyvĂ€ltĂ€. 🙂

  5. Siis ihan ettĂ€ kĂ€yttÀÀ ensin teepussin kahvinkeittovedessĂ€, ennen kuin keittÀÀ sen kahvin. 🙂 itse toki keitĂ€n vanhanaikaisesti veden, haudutan teepussia sen viitisen minuuttia ja keitĂ€n vasta sitten kahvin siihen veteen, en tiedĂ€ tarviiko tee varsinaisesti kuumaa vettĂ€ vai ei 😀 tuliko yhtÀÀn selvemmin? Olen vĂ€hĂ€n huono kĂ€nnykkĂ€kirjoittaja 🙂 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja joo siis vaniljakastiketta mustaan kahviin. MinĂ€ laitan yleensĂ€ n puoli kuppia kahvia ja lopusta puolesta ehkĂ€ 2/3 vaniljakastiketta. Testaamallahan se löytyy se itelle paras sitten 🙂 mulla on tapana tehdĂ€ useampi kuppi jÀÀkaappiin valmiiksi 🙂 mut tosiaan parasta sitten lĂ€hes huoneenlĂ€mpöisenĂ€, maku pÀÀsee ihan eri tavalla oikeuksinsa 🙂 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;PitÀÀkin heti kotiin pÀÀstyĂ€ni kokeilla tuota kookoskahvia 😉 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Liv&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://lily.fi/palsta/paivauniaika<br&quot; target="_blank">http://lily.fi/palsta/paivauniaika<br</a&gt; /&gt;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *