Keltaista siellä täällä ja päällä!

Saatan olla seonnut. Eilen ihanan Marian (At Maria’s) postauksen ja tänään Saariston kasvatin postauksien innoittamana mun oli p a k k o saada jotain keltaista. Eilen himoitsin keltaisia housuja, tänään keltaista toppia.
hmprod+(2).jpeg
Tilasin sitten H&M:lta keltaisen topin ja kaveriksi vanhojen kulahtaneiden tilalle myös mustan ja valkoisen. 
Sopii niiiiin hyvin piristämään täysmustaa asua, mii laik!
Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Keltaista siellä täällä ja päällä!

  1. sillälailla..aikas piristävä väri..miun iholle ei sovi tollanen keltanen pätkääkään vaikka miten yritän kokeilla. Muutenkin punertava ihoisena se keltainen vaatetus saa näyttämään miut ihan maksakirroosi potilaalta 😀 heehe..tyydyn siis keltaisiin sukkiin 😀

  2. Mulla on tiiätkö ihan sama juttu, siksi otinkin toppeja, joiden päälle voi laittaa muun värisen t-paidan ja keltainen näkyy vain lanteilla. 😀

  3. Mulla on just pari keltaista toppia. Kesällä olen tainnut pitää ihan pelkästään ja muulloin paidan alla. Kivasti piristää raikkaan värinen paita.

  4. Mä en pidä kovin mielellään julkisilla paikoilla hihatonta paitaa, kun mulla on käsivarsissa sitä keratosis pilarista ja sit mun käsivarret on tosi paksut! Mutta just jonkun t-paidan alla tuo silleen pikkasen piristystä eikä haittaa yhtään vaikka naama onkin vähän punakka. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *