Vaate- ja asusteostoksia

Viikko sitten kävin ystäväni luona Turussa. Tein muutamia ostoksia lahjaksi saamallani Seppälän lahjakortilla.
IMAG2454.jpg

IMAG2452.jpg
Rakastuin tähän mustaan trikoopuseroon keltaisilla raidoilla, i h a n a <3 Pusero on orgaanista puuvillaa.

IMAG2444.jpg

IMAG2445.jpg
Ja vihdoinkin löysin kivan laukun läppärille. Tää on juuri tehty sopivaksi 13″ Macbookille. Asiallinen, naisellinen ja yksinkertainen. Eikö maksanut alennusten jälkeen kuin hieman alle 12 euroa.
Paita ja laukku ovat Seppälästä, ekassa kuvassa näkyvä alusvaate – jota en sen tarkemmin täällä esittele, hih – on Lindexiltä.
Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Vaate- ja asusteostoksia

  1. Ihana paita! Vai että orgaanista puuvillaa 😀 Hyvä ettei epäorgaanista 😉 Tosiaan englanninkielessä organic tarkoittaa luonnonmukaista, mutta meillä se kääntyy muotoon luomu eli siis luomupuuvilla. Oli pakko viilata pilkkua sillä tein itse tuota samaa kun muutin takaisin Suomeen eli samoin orgaaniseksi ostamiani juttuja ja joku siitä huomautti 😉

  2. No mä varmaan tuun jatkossakin käyttämään tuota sanaa, kun en mitään mistään tajua. 🙂 Kiitos kuitenkin selvennyksestä!

  3. Kivat ostokset 🙂 Noista alusvaatteista sen verran, et me ollaan nyt samiksii 😉 Sillon joskus kun niistä Björn Borgin alusvaatteista kirjottelin, niin kyllä on Lindex parantanut kyllä niin että pesee jopa BB:n 😀 Hyvä valinta!! Kiva paitakin, just sulle sopiva väri 🙂 Mä tykkään ihan törkeen värikkäistä vaatteista, niitä onkin kaikenlaisia eri väriskaalaa, koti on taas tosi musta-valko-harmaa-ruskee ;D!

  4. Raitapaidat on ihania ! Kivan näköinen läppärilaukku.&lt;br /&gt;Mukavaa perjantaita !

  5. Mä suosin vaatteissa eniten mustaa, se on niin helppo väri. Silloin tällöin jotain väriä on ihan kiva olla, mutta pienemmässä mittakaavassa. Keltaista olen jo pidempään halunnut asuihin, mutta tollaisina ripauksina. Ja mitä tulee Lindexin alusvaatteisiin, niin sieltä mä olen usein vuosien varrella ja omani hankkinut. 🙂

  6. Toi paita on ihana, ei edes lihota vaikka on vaakaraitainen 🙂 Ja toi läppärilaukku oli varsinainen löytö &amp;lt;3 Aurinkoista perjantaita sulle myöskin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *