Tarkennettu ostoslista Iittalalle

Saisin kulutettua satasia, jos lähtisin hakemaan Iittalalta kaikki ne tuotteet, jotka oikeasti sekä haluaisin että tarvitsisin. Nyt tein hieman karsintaa ostoslistalla ja sain aikaiseksi seuraavat tuotteet.
A010799_Uunikokki_uunivuoka_19_l.jpg
Uunikokki vuoka 2 litraisena

colours_juustohoyla_pehmeajuusto_coconut

Fiskarsin pehmeille juustoille sopiva juustohöylä

kastehelmi_kulho_35cl_kirkas.jpg

Jalallinen Kastehelmi-malja

kastehelmi_kynttilalyhty_kirkas.jpg

Kirkas Kastehelmi kynttilälyhty, mietin kahta kappaletta.

kastehelmi_kynttilalyhty_sitruunankeltai

Sitruunankeltainen Kastehelmi kynttilälyhty, olettaen siis, että väri on hyväksyttävän keltainen.

Lempi_juomalasi_kirkas.jpg

Lempi-lasit 6 kpl

teema_muki_03l_celadoninvihrea.jpg

Teema muki celadonin vihreänä (lahjaksi)
Aika hurjasti nämäkin maksaisivat, noin 200 euroa. :/ Miksi silloin juuri tulee pihistelyfiilis, kun on tosiaan mahdollisuus ”ilmaiseksi” hankkia. Tästäkin listasta jäi pois astiastostani puuttuvat Teeman syvät kulhot ja kahvikupit, Kivi kynttilälyhdyt, Kastehelmi tarjoilukulho, pari Muumimukia (kesällä poistuvat Hemuli ja Vilijonkka) ja 16cm Aalto maljakko.
Kaikkea ei voi mitenkään hankkia kerralla, hölmöähän se olisi. Ja toisekseen, mulla on saamalleni Superlahjakortille vielä muitakin mahdollisia käyttöideoita. Pitäisiköhän noista ylläolevistakin vielä karsia jotain? Parista jutusta saattaisin voida luopua, mutta onko teillä ideoita?
Kuvat: Iittala

6 kommenttia “Tarkennettu ostoslista Iittalalle

  1. Ihania Ihania ostoksia mielessä :))))<br /><br />Iittalalla on vaikka ja mitä ihanaa mitä itsekin kuolaan!!! <br /><br />Zemppii valintoihin <3

  2. Ihana kun saat oikein valkata mitä haluaisit 🙂 Sinuna minä valitsisin jonkun yhden ison jutun kuten aalto-maljakon tai vastaavan mitä ei itse raski ostaa, kun taas jonkun tuikkukipon voi ostaa joskus ilman hirveetä säästämistä… noista jos olisi pakko jättää jotain pois niin jättäisin nimenomaan kirkkaan kastehelmet, kun niitä saa joskus kaupasta noin 9 e hintaan. 🙂 Muttta nämähän on makuasioita, sama se mitä iittalalta ottaa kun kaikki on ihania. Näin tänään sen uuden(?) lohenpunaisen ja se on aivan ihana, sellainen on pakko hankkiä vaikka kivituikkuna tai kastehelmenä.

  3. Kiitos ajattelemisen aihetta antavasta kommentista, ideassasi on kyllä perää 🙂

  4. Iittalahan on ihan killeripaikka. En koskaan pysty pitäytymään ostoslistassa, aina se rönsyilee. Nyt pienemmän keittiön myötä on vain pakko hyväksyä että kolme astiastoa ja järjetön määrä vuokia ja tarjoiluastioita on pakko riittää, kun tästäkin joutuu jo karsimaan. *sigh*<br /><br />| mustikkasmoothie.blogspot.com |

  5. Uh, mun on tyydyttävä vaan yhteen astiastoon. 😀 Ja kyllä tuo ostoslista elelee edelleen, saa nähdä mitä sieltä loppujen lopuksi tulee ostettua. Helpostihan saisi koko 500€:n lahjakortin Iittalalle tuhlattua. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *