Limited Edition: Orla Kiely + Method

Siis oikeesti, mä en ala!
Löysin Apartment Therapy -sivustolta artikkelin viime syksyltä, jossa kerrottiin myyntiin tulevista Orla Kielyn kuvioilla koristelluista Method-pesuaineputeleista. Siis joo, mut ei Suomessa tällaisia makeuksia ole! Kattokaa nyt!
Janel+Labal.JPG
Kuva: Janel Labal

Ja anteeksi, jos otsikko sai jonkun kiinnostumaan liikaa ja nyt tuli pettymys! Tässä vaan miettii, miksi ei meille Suomeen tule tällaisia juttuja. Ja niinku pesuaineet, jotka on niin arkinen juttu ja toiminto, johon olisi kiva saada välillä piristystä vaikkakin vain pesuaineputelin ulkonäöstä.
Ai harmittaako? 😉
Alkuperäinen juttu aiheesta löytyy täältä.

Irina / White & Fresh - -

16 kommenttia “Limited Edition: Orla Kiely + Method

 1. Voi nyt olis kyllä niin tarvetta jollekin tälläsille. Normisti tiskiaineet ja muut on meillä "piilossa" mutta nyt kun pitää babyn tuttipulloja pestä kaiken aikaa niin olis kivaa että tiskipöydällä olis joku ihana nätti pullo.

 2. Nam <3 Ihania putelleja 🙂 mulla tulee methodista mieleen aina se peitto….:D haa haa. mut on se möllistä kun suomeen tulee monet jutut niin myöhässä, tai sitten ei ollenkaan >:(

 3. No pöh… Just kun mä ajattelin, että mikä ihana tekosyy saada ostaa uusi käsitiskiaine, vaikka just joulun jälkeen ostinkin sen Maison Bellen. Mikä siinä on, että Suomessa on niin kiven alla saada tällaisia kauniita arkipäivän piristäjiä? Siis eikö tuon nyt luulisi jo järki sanovan, ettei tiskaaminenkaan ole enää tuskaa kun on sievä välineistö esillä? (Mussa taitaa olla vähän välineurheilijan vikaa ;D)

 4. Tosi kivan näköisiä. Pesuaineetkin sopivat sisustukseen, kun ovat söpöissä puteleissa:)Mukavaa tulevaa viikonloppua!

 5. Amazonin verkkokauppa myy Methodin pesuaineita ja joitakin Orla kiely -kuvioituja tuotteita, mutta en juuri tuollaisia puteleita löytänyt sieltäkään pikavilkaisulla. Olettaisin kuitenkin, että eiköhän jostakin nettikaupasta ulkomailta saa tilatuksi näitä Suomeenkin… Ovat kyllä söpösiä.:)

 6. Kyllä mä vielä joku päivä meillekkin methodeja kotiutan!<br /><br />(pssst, pukkasin sulle haastetta blogissani :D)

 7. Kauniita puteleita pitäisi kyllä mielellään esillä. Mulla on yleispuhdistusaineena nyt Ajaxia, joka pysyy visusti kaapissa. 😀 Onnea muuten babyn johdosta!

 8. No jos vaikka joku tuotesuunnittelija tai vastaava lukis tän jutun ja meidän toiveet? 😉 Olisko kiva vaikka joku Marimekon tasaraitakuosi pesuainepulloissa?!!

 9. Kiva ku kävit pitkästä aikaa täällä Lumikki! <3 Ja kyllä, sisustukseen sopivat putelit olisivat niin ihania. Ihanaa viikonloppua sullekin. 🙂

 10. Haa! Pitääkin pistää Google laulamaan. 😉 Kiitos vinkistä!

 11. Arvaa vaan kuka kirmaisi tukka putkella ostamaan jonkun marimekko-kuosisen pesuaineen! 😀

 12. No eikö olekin hei! Suomeen kans tuollaisilla tai vastaavilla kuoseilla. Tai miten olisi joku Marimekko-kuosinen pesuaineputeli?!! 😉

 13. Olen vasta löytänyt Fresh Air pesuaineen myötä nämä Methodit ja täytyy sanoa että kyllä tykkään, eikä yhtään haittaisi että pullot olisivat vieläkin upeammat, nyt on hommattuna Method lasinpesuaine ja ajattelin kokeilla sitä korkeakiiltoisen pöydän puhdistamiseen, oletko itse kokeillut ko. suihketta korkeakiiltoisille?

 14. Ihanaa! Mitä oot tykännyt Fresh Airista?! <br /><br />Korkeakiiltosta mulla ei taida edes olla, mutta käytän Methodin lasinpesuainetta keraamisen lieden puhdistukseen. Toimii hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *