Vinkki: Tarjouksia Citymarketissa

Eilen postiluukusta tipahti Citymarketin mainoslehtinen ja hetihän sieltä sitten bongasin pari mageeta tarjousta.
IMAG2299.jpg
Iittalan Kastehelmi-sarjaa saa 20% alennuksella K-Plussa-kortilla. Esimerkiksi Kastehelmi-kynttilälyhty hintaan 9,15 euroa (ilman korttia 11,45 euroa). Huom! .fi-merkillä varustetut tuotteet on ostettavissa myös verkkokaupasta.
IMAG2294.jpg
Kivan näköiset mustavalkoiset kuviolliset keraamiset kulhot ja mukit 1,50 euroa kappaleelta (ovh 2,50-2,95). Tämä tarjous näytti olevan ilman Plussakorttiakin, ainakaan en itse huomannut korttia vaadittavan.
Nämä molemmat tarjoukset ovat voimassa tästä päivästä (to 10.1.) keskiviikkoon 16.1.2013 asti.
Kiinnostuiko kukaan muu kuin minä? 😉
Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Vinkki: Tarjouksia Citymarketissa

  1. Mua rupes kyllä noi astiat kiinnostamaan, tulis meidänkin valkoseen kaappiin jotai väriä :D<br /><br />Mä olen ihan samanlainen mainostenkuluttaja, aina kun postilaatikosta niitä tulee niin juoksen ekana melkein eteisessä lukemaan ne läpi, mutta sitten ne kanssa ärsyttää, kun joka paikkaan kertyy kauheat mainospostikasat 😀

  2. Noi olisi ihanat perus valkoisten astioiden kanssa, muuta kupponen ja kulho. 🙂 Tää oli sinänsä hassu juttu, että noi bongasin, koska olen pitkään ostoshimojen vuoksi pistänyt mainokset suoraan keräykseen. Nyt jostain syystä tämän ainoan mainoksen kurkkasin!

  3. Huvittaa ku olen myös viimeaikoina upottanu mainokset suoraan roskiin, mutta jostain syystä minäki juuri tämän cittarin mainoksen kurkkasin 🙂 <br />Stockmannillaki näytti olevan alessa nuita kastehelmi lyhtyjä..

  4. Kiitos vinkistä. Heitän mainokset suoraan roskiin hyvin usein. Ehkä kannattaisi ensin tarkistaa mitä kivaa on tarjolla. Kastehelmi on klassikko 🙂

  5. Mä saan niin usein himotuksia, että mainosten heittäminen on turvallista. 😉

  6. Just tarvisin noita pikkukulhoja pari lisää! Onkohan siellä muitakin kastehelmen sarjaa myynnissä…hmm…

  7. No mä uskoisin, että on muutakin sarjaa, koska tossa mainoksessa luki "Esim." 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *