Helsingin Sanomat tabloid-koossa

Tätä hetkeä on moni odottanut kauhulla, mutta itse kuulun siihen porukkaan, joka on ollut muutoksesta innoissaan. Helsingin Sanomat ilmestyvät tästä päivästä lähtien tabloid-koossa ja viime kirjamessuilla tein koetilauksen kuukaudeksi tästä tabloidista. Olen joskus ennenkin tilannut pieniksi pätkiksi Hesaria, mutta tosi on, että sen lukeminen on ollut vaivalloista, koska melkein ainoa paikka, jossa sitä on ollut tilaa lukea on lattia.
IMAG2263.jpg

IMAG2265.jpg

IMAG2267.jpg

IMAG2268.jpg

IMAG2269.jpg

IMAG2270.jpg

IMAG2271.jpg

IMAG2272.jpg

IMAG2274.jpg

IMAG2277.jpg

IMAG2278.jpg

IMAG2279.jpg

IMAG2280.jpg

IMAG2281.jpg

IMAG2283.jpg

IMAG2284.jpg

Lehdestä löytyy kaikki tutut osiot kotimaan uutisista urheiluun ja sarjakuviin. Lehden lukeminen onnistuu nyt huomattavasti aiempaa kätevämmin esimerkiksi aamukahvin ja -palan yhteydessä.

IMAG2289.jpg

Ja nyt isolle ja asiapitoiselle lehdelle omasta mielestäni parasta:

IMAG2285.jpg

Mukana kuljetettavuus! Nyt sen lisäksi, että lehti mahtuu laukkuun (mahtui se toki ennenkin, mutta…) sitä voi ihan oikeasti lukea eri paikoissa, missä päivän aikana kulkeekaan. Tämä on tärkeää, sillä HS on kuitenkin sisällöltään laaja eikä sitä lue yhtä verkkaisesti kuin esimerkiksi työmatka-aamuina aikoinaan Metro-lehteä ja Uutislehti 100:sta. Nappaankin tänään lehden mukaan laukkuuni ja nautiskelen sen tarjonnasta (pitkässä) labrajonossa. 😉
Edelleenkin lehti on aivan liian kallis budjettiini, mutta tulen varmasti nauttimaan tästä tänään alkaneesta kuukauden tilausjaksostani ja jatkossakin varmaankin hyödynnän erikoistarjouksia.
Minkälainen suhde teillä on perinteisiin sanomalehtiin?
Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Helsingin Sanomat tabloid-koossa

  1. Saisi kyllä kaikki sanomalehdet siirtyä tuohon kokoon.. Ei ole kiva lukea lehtiä aina lattialla :/

  2. Josko nekin vaikka intoutuisivat muuttamaan kokoaan näin Hesarin kannustamana? 🙂

  3. Näyttää kyllä ihan loistavalta! Hetken jopa harkitsin hesarin tilaamista kun tästä ensimmäistä kertaa kuulin, mutta taitaisi olla vaan paperin tuhlausta meillä kun netistä nopeasti aamulla lukee ne uutiset mitä kerkiää…

  4. Mä päätin kokeilla yhden kuukauden, miltä tuntuu lukea pitkästä aikaa paperista lehteä. 🙂 Digilehteä en viitsi tilata, sillä en ehdi koneella kuitenkaan mitään lehtiä selailemaan, kun aika menee ihan muuhun. 😀 Uutisotsikoihin ja satunnaisiin kokonaisiin uutisartikkeleihin löytyy vain aikaa. 😉

  5. Mulla ei ole aikaa lukea Hesaria, missään koossa, joten siksi en sitä tilaa. Mutta noin yleisesti ottaen tykkään tästä tabloid-koosta enemmän kuin vanhasta. Paljon helpompihan se on, kun jatkossa varmaan mutsillakin ollessa keittiön pöydän ääreen mahtuu aamupalalle muutkin kuin se Hesarin lukija 😉

  6. Myös minä olen iloinen muutoksesta ja nyt voisin jopa tilatakin Hesarin pitkästä aikaa! Totuin tuon kokoiseen (jopa aavistuksen pienempään) lehteen asuessani vähän aikaa Itävallassa ja se oli niin parhaan kokoinen aamupalapöytään, olkalaukkuun mukaan otettavaksi, sohvalla luettavaksi jne. että tuntui kyllä vaivalloiselta palata suurten lehtien pariin Suomessa. Nythän jo esim. Satakunnan Kansa on ollut jonkin aikaa tabloid-koossa.

  7. Ihan totta! Vaikka iso koko oli Hesarille kauan ominaista ja moni siitä tykkää jo nostalgisuudenkin vuoksi niin kyllä täällä liputetaan sen puolesta, että lehden lukeminen olisi mahdollisimman simppeliä. 🙂

  8. Kyllä mä näen kans tulevaisuudessa lehdet tabloidina, sillä kyllähän se helpottaa lukemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *