Figure Twister ja arrrvonta!

Ensin hieman taustaa. Minä siis televisiosta bongasin alun perin Selättimen, jolla kuntoilu näytti mielenkiintoiselta. Kirjottelinkin aiheesta tänne blogiini ja se aiheuttikin aika muhevaa keskustelua kommenttiosiossa. Eräs anonyymi kuitenkin vinkkasi samantyyppisestä laitteesta nimeltä Figure Twister ja tutkittuani asiaa hieman innostuin siitä, lähinnä siinä olevien käsivastusten vuoksi. Hintakin oli kuuleman mukaan edullisempi. Kiitos siis siitä tälle kyseiselle Anonyymille! 🙂
IMAG2218.jpg
Figure Twisterillä oltiin valveutuneita ja sain hyvin nopeasti heiltä yhteydenoton, josko haluaisin kokeilla laitetta. Voitte arvata, että tartuin tilaisuuteen. Ajattelin, että jos laite olisi hyvä, niin mielellään siitä teillekin kertoisin. Näillä siis lähdettiin liikkeelle ja jo ennen joulua sain laitteen kotiin.

IMAG2221.jpg

Laite oli pakattu muoviin, joka vielä yllä olevassa kuvassakin näkyy. Käyttöönotto oli siten helppoa, muovi vain pois, ohjeiden luku papereista ja eikun kokeilemaan.

IMAG2223.jpg

IMAG2225.jpg

Käsivastusten kahvat ovat pehmoista materiaalia ja istuivat hyvin käteen ilman luisumisia ja lipsumisia.
Itse paketin mukana tuli yksinkertaiset aloitusohjeet, takuuehdot (takuu 1 vuosi) ja lopussa teksti, että tuote on CE-hyväksytty, maahantuojan – AU-Real Oy – tiedot sekä valmistusmaa. Tarkemmat ohjeet sain erillisessä kirjekuoressa (kuva alla) ja olenkin jo ilmoittanut itse pakkauksen osalta niin sanotusta ohjepuutoksesta. Tuossa erikseen saamassani ohjeessa oli kuitenkin jo ihan mukavasti ohjeita kuntoilun aloittamiseksi.
EDIT: Tämä kyseinen malli laitteesta ei ole CE-hyväksytty, vaan hakemus on vasta vireillä. Laite on silti ihan kaikkien lakien ja muiden säännösten mukainen. 🙂
EDIT 9.1.2013 Figure Twisterin nettisivuille on tullut ohjeet laitteella kuntoiluun. Ohjeet löytyvät nettisivun ylälaidasta kohdasta Ohjeita.

IMAG2231.jpg

Seuraavassa kuvia sitten itse laitteella seisomisesta, kera ihanien kotivaatteiden. Polvipussit kollareissa ja villasukat jalassa. Normaalisti en kyllä treenaa villasukissa ja paksussa hupparissa. 😀 No joo, vähän nyt eksyttiin raiteilta, mut takas asiaan. 🙂

IMAG2233.jpg

IMAG2234.jpg

Tasapaino pysyi yllättävän hyvin mullakin, vaikka olen muutoin aika tasapainoton. 😉 Siinä sitten tovin ”twistasin” lanteitani ja täytyy sanoa, että jumaleissön, miten hyvältä tuntui keskivartalon kiertoliike tähän jumiutuneeseen ja kipeään rankaan. Varovasti tosin piti aloittaa, etten vaan venäytä valmiiksi kipeitä paikkoja. Vähän pitää harjotella vielä koordinaatiokykyä, että saa kädet viuhtomaan vastusten kanssa edes jotenkin järkevästi, nyt ei pelannut motoriikka sitten ollenkaan. Olisitte saaneet makiat naurut, jos olisitte nähneet mut täällä twistaamassa ja huitomassa käsivastusten kanssa! 😀

IMAG2237.jpg

Tuossa se nyt on, mahtuu todellakin pieneen tilaan, joten ei aiheuta samanlaisia säilytysongelmia kuin joku kuntopyörä tai crosstrainer, joita olen niitäkin joskus harkinnut kotiin hankittavaksi.
Tykkään ja odotan, että pääsen kokeilemaan kaikenlaisia erilaisia treenitapoja. Varsi
nkin pakarajumpan kokeileminen kuulostaa jännältä ja tehokkaalta.
Lisää Figure Twisteristä voi käydä kurkistamassa tästä!
Ja sitten pistetään yksi Twisteri arvottavaksi teidän lukijoiden kesken! 🙂
Mennään tutuiksi ja hyviksi todetuilla arvontasäännöillä:
1 arpa – Kommentti tähän arvontapostaukseen. Olisi myös kiva kuulla, millaisia fiiliksiä tämä Figure Twister teissä aiheuttaa.

2 arpaa – Toisen arvan saat, jos olet kirjautunut julkiseksi lukijakseni Bloggerin kautta. Kirjautuminen on mahdollista blogini sivupalkissa olevasta Lukijat-kohdasta.

3 arpaa – Linkittämällä arvonnan omaan blogiin tai Facebook-sivuille voi ansaita kolmannen arvan. Kerro linkityksestä osallistumiskommentissasi.

Muistakaa kertoa, kuinka monella arvalla osallistutte ja myös, jos olette kirjautuneena lukijana ERI nimimerkillä kuin jolla osallistutte. Anonyymit, muistakaa jättää erottuva nimimerkki, jotta arvontavaiheessa teidät on helppo tunnistaa.

Arvonnan linkitykseen blogeissa voi käyttää alla olevaa kuvaa.
figure+twister.jpg
Arvonta alkaa hetimmiten ja päättyy sunnuntaina 27.1.2013 klo 21.
Sitten vaan hurrrjasti onnea kaikille arvontaan! 🙂

EDIT 9.1.2013: Blogini on tarkoitus olla hyvänmielen paikka niin itselleni kuin lukijoilleni, ei kahden yrityksen sotatanner. Tämä postaus Figure Twisteristä kertoo minun eli yhden ihmisen henkilökohtaisen mielipiteen laitteesta perustuen omiin käsityksiini ja kokemuksiini. Kokemukset ja kommentit FT:stä puolesta ja vastaan ovat edelleenkin tervetulleita, mutta koska en ole töissä Figure Twisterillä saati Selätintä markkinoivalla Wellmenillä, niin jatkossa tuotteiden niin sanotut vikailmoitukset yms. toivon ilmoitettavan asianomaisten yritysten asiakaspalveluihin. Figure Twisteriin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen info (at ) figuretwister.fi ja Selätintä koskevissa asioissa osoitteeseen tommi (at) wellmen.fi. Jatkossa en siis julkaise täällä muuta kuin asiallisesti esitettyjä ajatuksia ja kokemuksia aiheesta sekä arvontaan tulevia osallistumiskommentteja. Aihe siis tältä osin on loppuunkäsitelty. 🙂

EDIT: Arvonta on päättynyt.

112 kommenttia “Figure Twister ja arrrvonta!

 1. KIVA KIVA :):) Mä olen niin mukana arvonnassa. KOLMELLA :)<br /><br />Hymy tuli huulille ku mietin sua siel twistaamassa 🙂

 2. No joo..meillä herra mehtäläinen sai tälläisen fysikaalisesta lainaan. Nyt tän kanssa temppuiltu tämä kuukausi eli vasta muutama päivä ja kokemukset aikas hyviä. Laina aika päättyy tämän kuun lopussa ja mikäs oliskaan sen mukavampaa kun saatas arvonnan kautta omaksi tälläinen laitos. On hyvä..meillä ainakin veivataan. Kolmella arvalla mukana siis. Linkki arvontaan löytyy blogini oikeasta laidasta..

 3. Kahdella arvalla mukana. Hmm, voisi toimiakin! Ja sit tai kun kotona ois tuollainen, ehkä olis ihan erilainen motivaatio lähteä karistelemaan kilojakin! Oon kattellu ja miettiny tuota jo aiemminkin, joten ihan nappi-juttu että nyt siitä tuli postaus!

 4. Voi että, tuo ois selälleni just hyvää jumppaa, haluttais päästä testaamaan! Kiva kun esittelit laitetta :)<br /><br />Toivotaan, että onni potkaisee – kolmella arvalla mukana 🙂

 5. Mukana yhdellä arvalla. Tämä näyttäis ihan<br />toimivalta jutulta. Tänä talvena, kun säätila<br />vaihtuu jatkuvasti on hermosärky vaivannut<br />melkein päivittäin ja ulkona saa joko kahlata<br />lumessa tai liukastella jäätiköllä. Vois kyllä<br />tehdä hyvää jumiutuneelle kropalle.

 6. Mukana kahdella arvalla! Toi Figure Twister vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta. Itsekin keskivartalojumeista kärsivänä haluaisin ehdottomasti kokeilla sitä! Ja suurena plussana se, että tasapainon kanssa pelatessa syvät keskivartalolihakset saavat väkisin treeniä, ne kun tuppaa aina ihmisiltä unohtua 🙂

 7. Osallistun kahdella arvalla. <br />Olisipa kiva ylläri tämä, tähän juuri eilen alkaneeseen vyötärön metsästykseen. Olen selkävaivainen, enkä voi montaakaan liikettä tehdä edistääkseni kuntoutusta ja sitä vyötärön metsästystä. Tämä kuullostaa sellaiselta, jolla minäkin voisin aloittaa pitkästä aikaa hyödyllisen liikunnan.<br />-päivi-

 8. Kolmella arvalla mukana,linkitin omaan blogiin 🙂 Itse ostin selättimen äidille joululahjaksi ja sillon tällön olen sillä twistaillu itsekkin. Tämä vois olla itselle aika hyvä 🙂

 9. Kahdella arvalla mukana! 🙂 tosi mielenkiintoinen ja sellainen laite millä oikeasti voisi jopa tulla treenattua! varmasti hyväksi selälleni, joka kipeytyy vauvan kantamisesta.

 10. Osallistun kolmella arvalla, linkitän blogiini.<br />Tuollainen olisi hyvä treeniväline minulle joka kärsii useammasta vaivasta. Tasapaino treeniä saisi myös samalla.

 11. Osallistun kolmella arvalla eli kommentoin tähän, olen kirjautunut julkiseksi lukijaksi ja linkitin tämän fb-seinälleni.<br />Mä niin haluaisin tämän. Mun kaveri osti isälleen tällaisen joululahjaksi ja kehui tätä todellakin tehokkaaksi ja tosiaan 5+5min. päivässä tekee jo ihmeitä.

 12. Osallistun yhdellä arvalla. Tämä laite kuullostaa sellaiselta, että olisi kohtuu vaivatonta aloittaa twistailu ja selän huoltaminen kotoisasti omassa olohuoneessa vaikkapa tv:tä katsellessa. -Amalia 82-

 13. kahdella mukana 🙂 tuota laitetta salaa haaveillut , mutta täytyy katsoa, jos jossain pääsisi kokeilemaan , ennen kuin ostan itselle 🙂

 14. Yhdellä arvalla mukana.<br />Selättimestä olen nähnyt useita mainoksia esim. televisiossa ja kyllähän se herättää semmoisen halun kokeilla laitetta. Minulla myös tuo selkä vihoittelee hieman, kun selälle raskasta työtä täytyy tehdä. Tässä laitteessa nuo käsille olevat vastukset vaikuttavat hyviltä! Mielelläni kokeilisin ja kehittäisin keskivartaloni lihaksia ja avaisin selän nikamien jumiutumia! <br /><br />Varmasti on irina sinulle oikein hyödyllinen tuo vempain! :)<br /><br />-Sitruunaperhonen

 15. Aika hauska laite täytyy myöntää.<br />Nähnyt mainontaa jossain, mutta en muista missä. :)<br />Mutta kahdella arvalla mukana.

 16. 2 Arpaa ja tästä laitteesta kuulen ensimmäistä kertaa. Vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta.

 17. Moikka! Millä nimimerkillä olet kirjautunut lukijakseni? En äsken ainakaan löytänyt tuolta lukijoiden joukosta… tai sitten oon vaan puusilmä? 🙂

 18. Kääk, en löydä sua lukijoiden joukosta! Millä nimimerkillä olet kirjautunut tuonne sivupalkin Lukijat-kohtaan? 🙂

 19. Tuleeko toinen arpa lukijana olosta vaiko linkityksestä, en meinaan sinuakaan löytänyt lukijoista! 🙂

 20. Hyvä kun kysyit 🙂 Mä oon onneton törö tän nettimaailman kanssa ja enhän mä ollutkaan kirjautunut lukijaksi tähän blogiin (Nyt olen nimellä Heta) vaan olin kirjautunut Blogloviin.

 21. Hieno homma, nyt tosiaan kolme arpaa on sulla. Kyllä sen tekniikan kanssa oppii ajan kanssa toimivaan, tsemppiä! 🙂

 22. Design Mertanen Koti: in tollainen vimputin, vau ja kiitos 🙂 Ei vaikuta turhalta, heh, ja se sopisi hyvin meidän kuntotilaan 😉 Yhdellä arvalla mukana. <3 Soili

 23. Toihan näyttää mielenkiintoselta! Selättimestä oon kuullu ja nähnykin, mutta tää vaikuttaa mielenkiintosemmalta just noiden käsivastusten takia. Linkitin blogiini, olen lukijana ja kommentoin, siis kolmella arvalla tavoittelen tota näppärän olosta laitosta! 🙂

 24. Mahtipalkinto, mä myös ihastuin Selättimeen kun sen BB:ssä näin, ja kovasti haaveilin omasta sellaisesta, mutta oli kyllä niin kallis etten oikeasti voinut edes harkita.. Mulla kun kaiki liikuntainnostukset kestää viikosta-kahteen. Tämäkin näyttäisi aivan hyvältä kuntolaitteelta, varmasti sopisi minulle :)<br />annu.liina78@gmail.com

 25. OI keskivartalolihat liikkeelle, tahtoo..<br />Yhdellä arvalla mukana.<br />-Skeit-

 26. Kahdella arvalla mukana! Jospa tän avulla löytyis mullekin jostain vyötärö?

 27. Juuri eilen puhuin kaverille että olisi kiva päästä tuollaista kokeilemaan 🙂 Mukana yhdellä arvalla. t.Heidi P.

 28. Yhdellä arvalla mukana! Juttu todellakin innosti kokeilemaan =).<br /><br />ninuska76@luukku.com

 29. Minulla murtui vasen ranne (värttinäluu) pahoin noin kaksi vuotta sitten. Se jätti nivelenlyhentymän ja vaivoja on siis koko käsivarressa, koska jänteet kutistuneet. Tuo laite olisi minulle enemmän kuin tarpeellinen. Kolmella kokeilen arpaonnea, laitan linkin blogini oikeaan sivupalkkiin.

 30. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Pakko joskus kokeilla :D<br /><br />Kahdella arvalla mukana.

 31. Kolmella arvalla mukana.<br />Tämä laite olisi todella kiva tällaiselle elämäntaparemontin aloittelijalle :))

 32. Olen katsellut tätä jo pitempää ja nyt todella toivon että onni suosii. Haluan todella päästä kokeilemaan ja käyttämään!!<br />Mukana kolmella arvalla ja jaoin fb:ssa

 33. Olen katsellut tätä jo pitempää ja nyt todella toivon että onni suosii. Haluan todella päästä kokeilemaan ja käyttämään!!<br />Mukana kolmella arvalla ja jaoin fb:ssa

 34. Kahdella arvalla mukana! Mua kiinnostaa aina kaikenlaiset liikkumiseen liittyvät vempaimet, joten mielelläni kokeilen jos onni suosii. 🙂

 35. APUA mikä palkinto! iik! 😀 mä oon nniiiin mukana ja kaikilla kolmella!

 36. Ohjeet oli todela huonot ja ei Figuren laatua kovin hyväksi voi kehua. Ostin Figuren urheilumyymälästä ja siinä ei ollut kyllä mitään pakettia, pelkkä kiristemuovi päällä. Kassalata sain huonot ohjeen. Saisiko niitä ohjeita myös nettiin, kun Figuren facebookissa niitä niin paljon kysellään.

 37. Big Brotherissa näin Selättimen mielenkiintoisalta vaikutti ja tekisi mieli kokeilla. Mutta tämähän vaikuttaa paremmalta, ilomielin olen kolmella arvalla olen mukana. Jos onnetar suo niin olisi kerrankin hyvä syy aloittaa kuntoilu.

 38. Kyllä olisi tarpeen, kivat jumit selässä tälläkin hetkellä:P <br />Mukana yhdellä arvalla! <br />-TeeHoo-

 39. Hei, osallistun kolmella arvalla tähän mahtavaan arvontaan. Juuri tämän "ikuisen" laiduttamisen aloittaneen tämä kuulostaa hyvältä, kotoa ei tarvitse lähteä mihinkään treenaamaan 🙂 Kiireellinen kahden lapsen äiti kun olen..

 40. Kuten jo tekstissäni sanoin, olen omalta osaltani laittanut palautetta mukana tulevien ohjeiden monipuolistamiseksi. Alla lainaus tämän kirjoitukseni kohdasta.<br /><br />"Itse paketin mukana tuli yksinkertaiset aloitusohjeet, takuuehdot (takuu 1 vuosi) ja lopussa teksti, että tuote on CE-hyväksytty, maahantuojan – AU-Real Oy – tiedot sekä valmistusmaa. Tarkemmat ohjeet sain erillisessä kirjekuoressa (kuva alla) ja olenkin jo ilmoittanut itse pakkauksen osalta niin sanotusta ohjepuutoksesta. Tuossa erikseen saamassani ohjeessa oli kuitenkin jo ihan mukavasti ohjeita kuntoilun aloittamiseksi."<br /><br />Tässä tilanteessa kuin muissakin vastaavissa suosittelen yhteydenottoa valmistajaan tai maahantuojaan, jolloin palaute menee sinne, minne se kuuluukin. Viestiä vain eteenpäin! 🙂

 41. Olen ollut yhteydessä maahantuojaan ja moni muukin on ollut heihin yhteydessä. Luvataan muttei mitään tapahdu. Marraskuussa luvattu ohjeita ja videoita…mutta mitään ei ole sivuille tullut. Tämä on jo asiakkaiden petkuttamista. <br />Kyllä ohjeet riittää aloittamiseen, mutta kun on toista kk veivannut samaa liikettä niin vaihtelu virkistäisi.<br />Olen kysynyt ohjeita muutamaan otteeseen ja niiden luvataan valmistuvan seuraavalla viikolla, vuodesta en tiedä.<br /><br />Tuotteessa ei saa olla CE-merkki hyväksyntää, se on laiton. Vain muutamiin tuoteryhmiin sellainen PITÄÄ laittaa ja liikuntavälineet eivät kuulu tähän ryhmään. (mm. lelut, sähkölaitteet, sairaalavälineet yms.) <br />Lainattu ylätekstistä.EDIT: Tämä kyseinen malli laitteesta ei ole CE-hyväksytty, vaan hakemus on vasta vireillä. Laite on silti ihan kaikkien lakien ja muiden säännösten mukainen. 🙂 HUOM! TÄHÄN LAITTEESEEN EI VOI HAKEA CE-hyväksyntää, joten se ei voi olla vireillä. Tuote jossa on määräysten vastainen CE-merkki , sitä ei saa myydä EU:n alueella tai merkki on otettava pakkauksesta pois.<br />Selkeä lakiteksti löytyy netistä.<br /><br />Seuraavaksi olen kyllä yhteydessä kuluttajaviranomaisiin ja varmasti moni muukin.<br />Lukekaa itse Facebookista mitä siellä luvataan ja mitä siellä tapahtuu?<br /><br />Uskomatonta huolimattomuutta kyseiseltä maahantuojalta! <br /><br />Heidän facebook sivuille on tyrha laittaa kritiikkiä koska ne poistetaan välittömästi. Sielä on ollut monia asiallisia kysymyksiä ja kaikki on siivottu pois. Minulla herää heti epäilys yritystä kohtaan joka ei vastaa asialllisiin kysymyksiin vaan poistaa ne.<br /><br />Suivaantunut nainen 60v<br />

 42. No onneksi meillä on kuluttajaviranomaispalvelut, joten kannattaa sinne sitten olla yhteydessä, jos on todella tyytymätön. Harmi, että tuote ja palvelu ei ole ollut mieleinen Sinulle.

 43. Hei Suivaantunut nainen 60v.<br /><br />Ensinnäkin kiitos palautteestasi. Ohjeistusten puuttuminen on ollut asia, joka on häirinnyt meitäkin, mutta onneksi asiaan tulee vihdoinkin odotettu muutos jo vielä tämän viikon aikana. Ymmärrän Sinun ja toistenkin harmituksen, sillä en ole saanut pidettyä lupaksestani tarpeeksi napakasti huolta ja enkä ole ollut asian suhteen "tomerampi". Pahoitteluni tästä.<br /><br />Mitä tulee tuohon CE-merkintään : tuomme Suomeen 3 eri mallia, joista yhdessä FigureTwisterissä olevan sähköisen laskurin vuoksi on CE-merkintä. Valitettavasti vääriä käyttöohjeita on mennyt meidänkin valvonnan lävitse jakeluun, mutta virheen huomatessamme olemme korjanneet asian, että tällä mallilla FT-2233 ei ole CE-hyväksyntää. Kirjoitit myös ettei ko. tuotteelle se olisi edes mahdollisuutta saada CE-hyväksyntää. Tämän asian suhteen oikaisen väittämää hieman, sillä kyllä on. Tuotteellemme olemme hakemassa CE-hyväksyntää ja asiasta saamme uutisoitua helmikuussa enemmän. Toivomme, että tuotteemme täyttää juurikin tälle CE-hyväksynnän alle olevien tuotteiden tunnusmerkistön. Peukut siis pystyyn :)<br /><br />Paketeistamme ei löydy merkintää ce-hyväksynnästä, vaan nyt oli kyse käyttöohjeesta jossa todellakin oli virheellisesti mainittu CE-hyväksyntä, vaikka tässä mallissa ei tuota laskuria ole. Asiasta olemme myös antaneet kilpailijamme toimesta tehtyyn kyselyyn vastauksen TUKES:lle. Ja heiltä saatujen ohjeiden mukaisesti toimineet myös tässäkin tapauksessa- <br /><br />Facebookissa on kyllä ollut kyselyjä ohjeista ja jokaiselle olemme ohjeet laittaneet. Emme ole poistaneet kuin kilpailijamme toimesta tehdyt postaukset. <br /><br />Kerroit myös, että olisit laittanut meille viestiä aiheesta. Harmiksemme emme ole viestiäsi saaneet, joten laittaisitko yhteystietosi tulemaan: johanna.koukonen@au.real.fi, niin saadaan korjattua tämä virhe heti 🙂 Ja mielelläni vastaan myös muihinkin kysymyksiisi koskien tuotettamme.<br /><br />On todella pahoillani Sinulle aiheuttamastani mielipahasta. Olet oikeassa siinä, että olemme varmasti olleet monessakin asiassa huolimattomia, mutta ilman kritiikkiä ei virheitä osattaisi korjata 🙂 Kiitos siis palautteestasi, meille tämä oli hyvä "heräte". Meillä on ollut niin kova tahto jakaa hyvää oloa ja mieltä eteenpäin, että monikin asia on hoidettu huonosti. Virheistä opitaan – eikös juu!<br /><br />Aurinkoisin terveisin,<br /><br />Johanna Koukonen<br />AU-REal Oy<br />Figure Twister maahantuoja

 44. Ihana arvonta; kolme arpaa mulle.. Vuorotyöt estää säännöllisen harrastamisen kuntosaliryhmissä joten tällainen treenilaite kotona käden ulottuvilla toisi helpotusta selkäsärkyyn ja laihduttamiseen :)<br /><br />pia1972 at luukku.com

 45. Nuo käsituet tuntuvat kyllä monipuolistavan laitteen käyttöä aikalailla. Kiinnostava uutuus, olen mieluusti arvonnassa yhdellä arvalla mukana.

 46. Tämä laite olisi ihana voittaa!<br />Kotiäidille juuri sopiva!<br />Osallistun yhdellä arvalla.<br />Nimimerkki Neiti Kesäheinä

 47. Kolmella mukana arvonnassa!<br />Treenikärpäsen puremana mikä tahansa uusi laji on tervetullut. Kotitreeniin kaipailen uusia vitkuttimia ja tämä vaikuttaa tosi hyvältä! 🙂

 48. Kolmella arvalla mukana! Tämähän olisi kiva lisä kuntoiluun, mukavaa vaihtelua ja kuulosti ihan hauskalta lajilta 😀

 49. Mielenkiintoiselta vaikuttaa, parantaisi tasapainoa kuntoilun ohessa. Olen ilmanmuuta kahdella arvalla mukana.

 50. Mahtava. Tällä saisi raskauden jälkeisen kropan parempaan kuntoon 😉 Yhdellä arvalla mukana.

 51. Tällä laitteella vois saada eloa "rautakankeen". Yhdellä arvalla mukana.

 52. Lukijana kahdella mukaan:D<br /><br />Laite on uusi tuttavuus mulle, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.

 53. Kahdella arvalla mukaan!<br />Tästä laitteesta tuli heti mieleen Selättimen mainos, jonka näin ennen joulua. Ajattelin, että laite vaatii varmaan jonkin verran opettelua, ettei lennä laudalta pois 🙂

 54. Kahdella arvalla mukana! 🙂 <br /><br />Laite on ihan uusi tuttavuus, joten olis huippua päästä kokeilemaan sitä kotona. <br /><br />evejaron@gmail.com

 55. Oletko kertaakaan kaatunut tai meinannut kaatua? <br />Kolmella arvalla mukana, helpottaisi varmaan selkäkipu pienellä päivittäisellä heilumisella.

 56. Laite näyttää houkuttelevalta. Olen mukana kahdella arvalla ja peukut pystyssä 🙂

 57. Tämähän vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta laitteelta.Kahdella arvalla sitä tavoittelemaan.<br />t. Eija

 58. Houkutteleva uutuus! 🙂 <br /><br />t. Xeve (xeve@hotmail.fi)

 59. Arvonta :)<br /><br />T.Nanna<br /><br />nannaxxx@Êbastu.net

 60. Olen selätintä kokeillut ja vallan kiva laite, joten tämä varmaan aika samantyyppinen ja tehokas.<br /><br />kolmella mukaan.<br /><br />mariestrange at hotmail.com

 61. Tutustuin tähän joskus pari kk sitten ja en uskonut laitteen erikoisuuteen. Vieläkin hieman epäilen, onko vain muovinen härpäkkä hintaahan tällä ei niin hirveästi ole. Mielelläni testaisin ja näkisin onko huuhaata. Nämä kun tahtovat olla sellaisia ohi meneviä ilmiöitä. <br /><br /><br />Kolmella arvalla<br /><br />x_unrated at hotmail.com

 62. ei puhettakaan, että osallistuisin, vaikka olisin varma voitosta. tuollaista rojua en nurkkiini huolisi.

 63. Liityin juuri lukijaksesi, joten kahdella arvalla mukana! Jospa sais sitten tän jumiintuneen selän kuntoon!

 64. Yhdellä arvalla mukana, olisi hauska kokeilla tuommoistakin liikuntamenetelmää 😉 <br />eeva.alastalo@gmail.com

 65. Kahdella arvalla mukana! Olisi hauska kyllä päästä testaamaan tätä laitetta 🙂

 66. Kolmella mukaan, veikeä laite! :)<br />Linkitys on blogini oikeassa laidassa.

 67. Kahdella arvalla mukana! Tuolla olisi kiva jumppailla tv-ohjelmia katsellessa 🙂

 68. Selkävaivaisena tälle laitteelle olisi varmasti paljon käyttöä.Kahdella arvalla mukana.:)

 69. Kahdella arvalla mukana! Jumiutunut selkä varmasti tykkäisi tästä laitteesta :)<br />

 70. Kahdella arvalla mukana – selkä temppuilee ja vatsamakkarat vaivaa;)

 71. Pöllähdin blogiisi ensi kertaa, mutta en viimeistä 🙂 Yhdellä arvalla mukana kisailemassa. <br />t. Aha

 72. Yhdellä arvalla kokeilen onneani.<br />Kiva olisi päästä kokeilemaan laitetta. Big Brotherissa näi Selättimen. Tästä innostuisivat varmasti perheemme nuorisokin.<br />- Susanna maalta –

 73. Ilomielin osallistun kolmella arvalla. Ilmeisesti laite todellakin toimii kun monet tuntuvat sitä kehuvan.

 74. Voi, että tuo olis aivan ihana :)<br /><br />Osallistun yhdellä arvalla.<br /><br />tilda.vanilla@gmail.com

 75. Olispa kiva päästä kokeilemaan tuota. Säilytysongelmat ovatkin usein niiden isompien jumppa- yms. vehkeiden ongelma. Kolmella mukaan, linkitin blogiini arvonnan! Kivaa alkuvuotta sinulle!

 76. Kuulostaapas näppärältä laitteelta, kokeiluun olis kiva saada :)<br />Kahdella arvalla mukana. Lukijana AMS

 77. Tuolle olisi kyllä tarvetta eli liityn lukijaksesi ja saan näin ollen kaksi arpaa.

 78. Hei, mukana uutena lukijana kahdella arvalla, linkitys ei vielä onnistu multa, hih. Luulen että mulle olis hyötyä tosta laitteesta, sillä selkä on ihan jumissa, ollut jo pitkän aikaa, eiköhän sillä sais liikettä koko kroppaan 🙂

 79. Yhdellä mukana! kovin mielenkiintoiselta tuntuu laite :)!itsellä menee selkä ihan juntturaan istumatyössä .Tuo varmaan mukavasti virkistäs!

 80. Trallallaa! Tää laite olis aika superi! Tekee mieli alkaa käyttämään sitä kun kuvaa tuijottaa. :)<br />Kaksi arpaa. <3

 81. Lukijana mukana. Olen nähnyt ko laitteesta mainoksia ja ajatellut ettei minun tasapainoni riitä sen käyttöön. Mutta jos näin saisin ilmaiseksi niin uskaltaisin kokeillakin ja ehkä se tasapainokin löytyy harjoituksen myötä.

 82. Kolmella arvalla mukana (olen virallinen lukijasi ja just kävin linkittämässä omaan blogiini)! Mielenkiintoiselta vaikuttava laite, mielelläni ottaisin tuon itselleni 🙂

 83. Osallistuisin yhdellä arvalla! Tulisi kyllä tarpeeseen.<br />T.Tiramisu

 84. 2 arvalla mukana. Olen ollut hyvin kiinnostunut noista laitteista, kun ensin törmäsin siihen selättimeen. Olisi kiva päästä kokeilemaan laitetta ja nähdä kuinka paljon se myös lisäisi rangan liikkuvuutta.

 85. Osallistun kahdella arvalla, olen lukijana nimimerkillä tiiti66. Minulla ei ole ollut suurempia ongelmia selän kanssa, mutta iän myötä olen ihan viime aikoina huomannut liikkuvuuden vähentyneen oikein vaan reilusti. Nyt taitaa olla korkea aika alkaa tehdä jotain selkärangan liikkuvuuden eteen…

 86. Osallistun mielenkiintoisen tuotteen arvontaan yhdellä arvalla. Kiva olisi päästä kokeilemaan, vaikka itseäkin pikkaisen huolestuttaa tuo oman tasapainottelukyky..<br />ahlfors(at)suomi24.fi

 87. Tällaisesta en ole ennen kuullutkaan. Yhdellä arvalla mukana.<br /><br />Lissu

 88. enpä ole kokeillut, voisi kai olla tehokas kun tv:tä katsoo. Mukana 2 arvalla. jos vielä ehdin.

 89. IIKS, äkkiä yhellä arvalla mukaan! oiskohan tuossa vastaus mun selkäongelmiin!

 90. Kahdella arvalla mukana!<br /><br />Aloittelin kuntoilun uudelleen pitkän tauon jälkeen. Tämä sopisi erittäin hyvin kuntoiluun pienen lapsen kanssa kotona! Kokeilemisen arvoinen juttu varmasti!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *