Haaste: Kosmetiikkavarastot tyhjiksi

Kaverini Suvin Passion for Nails -blogista bongasin hauskan ja itse asiassa kodinraivaus-vimmaani sopivan haasteen, jossa olisi tarkoitus käyttää olemassa olevat kosmetiikkaputelit ja -purnukat loppuun ennen kuin ostaa yhtään uutta. Siinä onkin haastetta kerrakseen, varsinkin tällaiselle joka rakastaa kauniita putiloita ja ihania tuoksuja!
IMG_2944.JPG
Kaikenlaista sitä kertyy ja monesti vanhat korkatut putelit jäävät vähemmälle huomiolle, kun kaupasta kantaa sen kolmannentoista vartalorasvan, kun ”se vaan oli niin ihana!”. 😀
Sitten vaan putiloita tyhjentämään, katsotaan miten haasteelliseksi tämä haaste osoittautuu. Ja jos muistan ja jos mahdollista, niin voisin aina silloin tällöin esitellä (toivottavasti) tyhjentyneitä purkkeja.
Kuka lähtee mukaan?! 🙂 Vai ostatteko te muut vain tarpeeseen kosmetiikkaa ja kaikki on käytetty ennen kuin uusi putilo kantautuu kaupasta kotiin? 😉
IMAG1161.jpg
P.S. Body Shopin Inkivääri-vartalovoi on melkein kokonaan jo käytetty! Se voi siis olla ensimmäinen tyhjentyvä purkki ja voi sitä kautta luoda motivaatiota tähän haasteeseen!

Comments are closed.