Lisä-alekoodi Piece of Norwayn alennusmyynteihin!

Nyt jos koskaan kannattaa hankkia Piece of Norwayn Jumpsuit aka potkupuku, sillä sen lisäksi, että alet ovat alkaneet jopa -40% hinnoilla, saa tilauksen loppusummasta vielä -20% lisää pois.

Omaan jumpsuittiin olen ollut tooooodella tyytyväinen! Aivan mielettömän mukava päällä, ei kiristä tai purista ja on lisäksi lämmin. Jos jostain syystä kuitenkin viluttaa, voi sujauttaa vielä hupun päähän. Aion varmasti ostaa vielä toisenkin potkupuvun, on se vaan niin helppo kotiasu ja esimerkiksi vessassa käymiseenkin on jo niin tottunut, ettei sitä juuri enää edes noteeraa, että joutuu availemaan ja laskemaan haalaria. Tuli vain mieleen, kun jostain luin jonkun kommentoineen, että vessassa käyminen on isompi homma haalarin kanssa. 😉

b_lusekofta_nacy_blue_ny_trans.png
Eli siis jo valmiiksi alennetuistakin hinnoista saa tämän -20%! Alekoodi on E55-9YX-8C7 ja voimassa 15.1.2013 asti.
Alennusmyyntiin pääset tästä

Sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *