Hus pois joulu

Riisuin kodin joulujutuista Tapaninpäivänä jo. Kun joulufiilistä ei ollut, niin en halunnut enää pitää kovin jouluista sisustustakaan enää. Tosin kovin jouluinen ei sisustus tänä vuonna ollut muutenkaan.
IMAG2091.jpg
Joulukortit pinoon, osan säästän ja osan pistän pois. Arabian Joulukylä-koristeet olivat todella kauniit ja vähäeleiset parvekkeelta nappaamassani oksassa eli DIY joulupuussani mutta pääsivät kuitenkin pakkaukseensa odottamaan ensi joulua.

IMAG2097.jpg
Paperitähden otin pois ikkunasta, isot joulupallot maljasta ja pikkuiset joulupallot parvekkeen risuista.

IMAG2100.jpg
Stockmannin erityiset joulupalloni käärin silkkipaperiin ja laatikkoon, tontut joutavat odottelemaan myös ensi joulua ja Blossa-pullon säästän senkin.

IMAG2108.jpg
Sohvapöytä näyttää ihanan yksinkertaiselta nyt, kun hopeinen pyöreä tabletti pääsi sekin odottelemaan ensi vuotta.

IMAG2117.jpg
Jäljellä on enää Joulutähti, joka kestää minkä kestää. Samoin isossa maljassa on pelkästään kausivalot samoin kuin parvekkeella hilepallot. Kyntteliköstä otin mansetit pois ja se saa vielä jonkin aikaa tuoda tunnelmaa keittiön tasolla. Joulunpunaiset mini-venetsiankynttilät paloivat äsken loppuun. Nyt vaan pitää huolella pakata isoon kassiin tai vastaavaan nuo koristeet ja kantaa kassi varastoon. Joulu on ohi, onneksi.
Nyt pitäisi sitten vain keksiä, että mitäs seuraavaksi?
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *