Vinkki: Jeane Blush Leah Parkas -takki

Bongasinpa nelly.comilta Jeane Blush Leah Parkas -takinimp?type(inv)g(17905396)a(2045757), joka on nyt -50%. Itselläni on samaisen merkin Tove Parkas, jonka ostin viime keväänä alennuksesta. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja voin siksi vilpittömästi suositella samanmoista takkia. On lämmin, itse pärjään niin että alla on vain pitkähihainen ohut trikoopusero. Huppu on iso ja varustettu karvalla. Koska olen lyhyt, takki on myös hieman pidempi kuin normaalisti ja itselläni lähes polviin. Peppu piilossa ja lämpimänä. 😉 Mainio niin sukkisten ja hameen kuin farkkujenkin kanssa!
Jeane+Blush+Leah+Parkas.jpeg
Jeane Blush Leah Parkas, valkoinenimp?type(inv)g(17905396)a(2045757)

Omassa Tove Parkasissa koot olivat reiluja, joten suosittelin silloin Tove Parkas -postauksessa ottamaan normaalia kokoa pienemmän. Tästä Leah Parkasista en uskalla mennä sanomaan mitään varmaa, mutta otaksun mallin olevan pitkälti sama kuin Tove. Takin tuotesivulta kannattaa vielä kurkistaa asiakasarvosteluista, mitä mieltä koosta ovat takin jo hankkineet. 🙂

Nellyllä on muutenkin alet alkaneet, joten niitä kannattaa tarvehankintoihin hyödyntää. Shoppailemaan pääset tästä!

Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia “Vinkki: Jeane Blush Leah Parkas -takki

  1. Toi on kyllä ihana takki! Vitsit jos ois vielä untuvaa seassa niin ostaisin heti!! 🙂 Tosin ostin kyllä just uuden takin, mutta tää ois vähän eri tyylinen… 🙂 kuuluisat selitykset…

  2. Mä en ole omaan takkiini untuvaa kaivannut ollenkaan, on todella lämmin takki ilmankin. 🙂

  3. Aaahhh, mä just hobbyhallista katoin valkosta untsikaa!! En toooodella tarvisi, mutta haluu valkosen!!! Eeh!!<br /><br />Ehkä jos piipahdan Nellyn sivuilla ;))<br /><br />-S-

  4. Nää parkat on lämpimiä, mutta käytettäviä myös ei niin kovilla pakkasilla. 🙂

  5. Olen etsinyt tälläistä takkia jonkinaikaa, tai no, enemmänkin mielessä haaveillut kun aktiivisesti etsinyt 🙂 Tässä takissa vaikuttaisi olevan kaikki mitä etsin, valkoinen väri, karvareunuksinen huppu ja pituutta sen verran, että saa pepun piiloon. Ja hintakin kohdillaan nyt alennettuna eli kyllä, tilaukseen lähti!:) Kiitos vinkistä Irina!

  6. Ihanaa, että tästä vinkistä oli hyötyä! Itse olen niin tyytyväinen omaan takkiini, että sillä oli ihan pakko vihjasta muillekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *