Joululahjat

Tiesin jo, että olen ollut kiltti, mutta en silti odottanut juurikaan lahjoja. Niitä kuitenkin sain ja ihania jok’ikinen! <3
IMAG2038.jpg
Iittalan kirkas 60×60 vitriini ja Seppälän lahjakortti. Lahjakortti käy myös Stockmannille, Stockmann Beautyyn sekä Akateemiseen.

IMAG2063.jpg

IMAG2064_BURST002.jpg
Total Toner, todelliseen tarpeeseen!

IMAG2070.jpg
Pehmoiset pörrösukat ja tietenkin valkoisina sekä Covergirlin LashBlast Luxe mascara

IMAG2081.jpg

IMAG2077.jpg
Tämä oli ihanan Beauty Of Life -blogin arvonnassa voittamani paketti, jonka säästin tarkoituksella vähän kuin joululahjaksi. Ihana tuikkukuppi, ihanat kookoksen tuoksuiset tuikut ja kaksi joulupalloa. Kaikki Pentikin. Aivan mielettömän kaunis kokonaisuus. Nämä pääsevät sitten ensi vuonna koristamaan kotia, tuikut tosin saatan poltella vielä tämän talven aikana. 🙂 Kiitos ihana S alias LOVE! <3

IMAG2090.jpg
Tämänkin säästin jouluun vaikka posti toimitti tämän jo aiemmin. Ihana Johanna AU-REalilta oli ollut tarkkana ja bongannut blogistani kiinnostukseni tätä Figure Twisteriä kohtaan. 🙂 Tähän palailen jossain kohtaa ensi vuoden puolella, kunhan olen ensin päässyt hieman pyörittelemään lanteitani tämän kanssa. 🙂
Kiitos kaikille lahjojille, aivan ihania juttuja ja kuten sanoin, tarpeellisia jok’ikinen. Nyt toivon mahdollisimman monelle rauhallisia ja toivottavasti vapaita välipäiviä ja valmistautumista uuden vuoden vastaanottamiseen. Ihania nämä pyhät, kun on vain parit hassut välipäivät ennen seuraavia pyhiä. <3
Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Joululahjat

  1. Ihania lahjoja. Kyllä sitä ollaan oltu kilttejä ;);)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kiva, että paketti tuli perille &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ja kiitos kauniista sanoistasi &amp;lt;3 &amp;lt;3 &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-S-

  2. Niin kauniin kokonaisuuden kun olit tehnyt arvontapalkinnoksi, niin eihän siitä muuta kuin kaunista voinut sanoa. &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *