Joulu 2012

Joulufiilis ei sitten tullut, kuten ounastelinkin, mutta siitä huolimatta nautiskelin hyvästä seurasta ja ruoasta. Aaton vietin lapsuudenkodissani ja joulupäivänä nautiskelin parhaasta seurasta siskoni ja siskonlasten kanssa.
IMG_20121224_160704.jpg

IMAG1979.jpg

IMAG1983.jpg

IMAG1986.jpg

IMAG1989.jpg

IMAG1995.jpg

IMAG1997.jpg
Pieni pöytäkuusi koristeltiin perinteisillä lapsuudestani tutuilla koristeilla. Kyllä vaan mieleen tulvi kaikenlaisia koriste- ja koristelumuistoja.

IMAG1999.jpg

IMAG2000.jpg
Siskoni nuoruudessaan tekemä pahvinen koriste. Hyvin on säilynyt.

IMAG2006.jpg

IMAG2010.jpg

IMAG2012.jpg
Tälle keinuvalle monsteritontulle nauroimme vedet silmissä. Kyllä on Irina ollut lapsena hyvä askartelemaan. 😉

IMAG2023.jpg
Kahvit joimme famuni Arabian perintökupeista ja mukaan otimme myös famuni nimikoidut hopealusikat. Ah sitä ajan patinaa!

IMAG2027.jpg

IMAG2048.jpg
Siskoni luona joulupäivänä nautimme mukanani tuoman Blossan alkoholittoman glögin ja pelkoni pahasta punaviiniltä maistuvasta glögistä oli täysin aiheeton. Hyvää oli!

IMAG2051.jpg

IMAG2055.jpg
Siskollani käydessä saa aina nauttia kissaterapiasta. Ihania otuksia ja paijailusta ja pusuttelusta ei meinaa loppua tulla. Kuvissa kissoista kaksi söpöläistä. Kissatkin saivat oman lahjansa. Ja miten ihanaa olikaan pötkötellä lahjojen jaon ajan keskellä pöytää kaikkien rahisevien papereiden ja lahjanarujen keskellä. 😀
Leppoisaa Tapaninpäivää kaikille, täällä ei tapahdu muuta kuin puhdasta möllöttelyä kotiasussa sohvalla. <3
Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Joulu 2012

  1. Ihania kuvia 🙂 Toi kakku..voii jehna nyt tekee mieli. Ja Napero :&amp;#39;) Hieno on lahja siinä päällä. &amp;lt;3 Mä en nyt taaskaan onnistunut sen twittertunnuksen kanssa kirjautumaan?! Että voisin olla kirjautunut lukija. Koitan sen saada jotenkin toimimaan…tai sitten teen sen gmailin joka ois kyl hyvä.

  2. Miksi joulufiilis ei tullut :(( ?&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Toivottavasti saat nauttia vapaasta näin välipäivinä :):)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-S-

  3. No jotain ainakin teit oikein, kun omalla nimellä kuitenkin pääsit kommentoimaan etkä anonyyminä. 🙂 Kiitos ihanasta joulupäivästä sulle ja muillekin. &amp;lt;3

  4. Vähän alavireistä meininkiä viime aikoina ollut, johtuisko kenties siitä… tai sitten vaan ei tänä vuonna &amp;quot;jouluttanut&amp;quot;. Ken tietää 🙂 Vapaista saan onneksi vielä nauttia, ei ole minnekään juurikaan menoja.

  5. Aww, meillä on ollut lapsuuteni kuusessa noita samoja kävynmallisia koristeita. Ihanan nostalgista 🙂

  6. Ne taitaakin olla tuttuja meidän ikäluokalle. 🙂 Niitä oli meillä myös kultaisena, hopeisena ja taisi siellä sininenkin tai vihreä olla. Joskus vielä noilla oman kuuseni koristelen ja lapsuuden joulujani muistelen. Nytkin koristelu oli todella nostalgista, olisi tehnyt mieli kaapata jokainen koriste syleilyyn, mutta tyydyin vain hiplailemaan ja hihittelemään. Ja tuo laatikko… Hellaksen suklaatehtaan laatikko joka on ainakin 33-vuotias. Teksti kertoo, että on ollut tuossa käytössä minun ensimmäisestä joulustani lähtien. &amp;lt;3

  7. Voi että miten nostalginen fiilis tuli ja iloinen mieli, kun noita iänikuisia kuusenkoristeita (Hellaksen laatikkoon olen kirjoittanut &amp;quot;muutaman&amp;quot; kerran: kuusenkoristeita, joulu…!), ja tuota legendaarista Jaken makaronilaatikkoa katselin! Ja sitten tietenkin kissanpäivät joka päivä meidän kissoilla…:). Kiitos, Irina-sisko, että olet näin kauniisti muistanut kuvin ja tekstein käyntisi perheemme luona joulupäivänä 2012. Meille jäi myös hyvät tunnelmat. Palataan.

  8. Me mietittiinkin, että kenen käsialaa laatikon tekstit olivat. 😀 Ensi kerralla sitten pelataan! &amp;lt;3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *