Punaiset joulutontut

Jouluun kuuluu ripaus punaistakin valkoisen ja hopeisen joukkoon. Kynttiläasetelman sommittelua -postauksessa nähdyn lisäksi punaista on pienten Venetsialyhtyjen muodossa. Nyt punaista näkyy myös keittiön välitilassa, johon laitoin kummityttöni askartelemat joulutontut. Sopivat siihen hyvin ja näkyvät kivasti joka paikkaan.
IMG_20121222_123909.jpg

IMAG1907.jpg

IMAG1899.jpg
Kotini joulukoristelu jäi tänä vuonna todella vähäiseksi, sillä joulufiilis ei ole vieläkään antanut kuulua itsestään. Onneksi kuitenkin jouluruoista ja kynttilänvalosta voi nauttia ilman joulufiilistäkin. 🙂 Jouluaaton vietän lapsuudenkodissa ja joulupäivänä menen nauttimaan jouluruoasta ja yhdessäolosta siskoni ja siskonlasteni luokse. Tapaninpäivän ajattelin viettää rauhassa kotosalla. 
Kutkuttavaa aatonaattoa! 🙂

2 kommenttia “Punaiset joulutontut

  1. Oikein lämmintä ja rauhallista joulua sinulle, Irina <3<br /><br />T: Dara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *