Vanilla Lemon tuoksukynttilä

Lahjavinkkejä Yves Rocherilta -postauksessakin vilahtanut Vanilla Lemon tuoksukynttilä oli liian herkullinen vastustettavaksi ja semmoinen eksyikin ostoskorin kautta kotiin. Eikä kaduta, tuoksu on aivan huumaavan ihana enkä malta odottaa, että pääsen sen sytyttämään. Olen suunnitellut korkkaavani sen aattoiltana, kun saavun kotiin joulunvietosta.
IMAG1575.jpg

IMAG1578.jpg

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Vanilla Lemon tuoksukynttilä

  1. Sama juttu, vaikka harvoin niitä tulee kyllä hankittua. 🙂

  2. Mä hankin ehkä liikaakin ja sit en saa niitä kaikkia poltettua kun harvemmin muistan.. Mutta nyt taas palaa!

  3. Mä sytytin kans mun H&M:sta ostetut tuikkukipot just, että ne palaisi loppuun ennen aattoa ja voin sitten rauhassa ihastella ja tuoksutella vain tuota Vanilla Lemonia. 🙂

  4. Hitto soikoon, tuota mä niin kattelin kun Yvesin tilaustani räknäsin, mutta jätin sen pois. Ja nyt tietty harmittaa… Onneksi vähäsen lohtua tuo Lidlistä ostamani vaniljan tuoksuiset tuikut, tosin niitäkään ei ole kuin kolme enää jäljellä. Täytyy säästellä niitä joulupäivän illaksi, kun mun mutsin luota joulunvietosta kotiudutaan. <br /><br />Yvesin tilauksesta puheenollen, tää täytyy jo kertoa; mun mieheltäni loppui sen suosikkisuihkugeeli, eli Lushin Dirty. Ja mun Yvesin paketissa saapui sitten minipullo Les Plaisirs Nature -sarjan suihkugeeliä luonnonmukainen vadelma. Jotenkin olin ihan itte aatellut sen käyttäväni, vaan toisin kävi. Kerran kerkesin kokeilla, ja mieheni vissiin useammankin. Just tänään se kiikutti mun eteeni tyhjän pullon ja kyseli milloin olen seuraavan kerran tilaamassa Yvesiltä. Kun se kuuli, että sitähän saadaan vaikka Itiksestä heti huomenna, oli homma sillä selvä… Huomenna siis Itikseen shoppailemaan ;)<br /><br />

  5. Minäkin korkkaan vasta aattoiltana tuon ihanuuden 🙂 Ja miehetkin osaavat kosmetiikkaosastolla välillä yllättää, hih 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *