6 kommenttia “Risut joulupuvussa

  1. Tulipas kiva asetelma! HyvÀÀ adventtia sinnekin! 🙂

  2. Mukavan yksinkertaiset, mut jotain tuntuu ettĂ€ uupuu tai jokin ei ihan ole kohdallaan, mutten millÀÀn keksi mikĂ€ se olisi. 😀

  3. Yksinkertaisesti kaunista 🙂 Minusta tuo on ihana just tuollaisenaan; siinĂ€ on joulukoristetta muttei liikaa, jottei sellainen mukava luonnollisuuden ja vaivattomuuden vaikutelma kĂ€rsi. Ja noi linnut nĂ€yttÀÀ siltĂ€, kuin ne olisivat itse siihen lennĂ€htĂ€neet joulua odottamaan 🙂 Voithan vielĂ€ lĂ€hempĂ€nĂ€ joulua lisĂ€tĂ€ siihen jotain jos keksit mitĂ€ se jokin olisi.

  4. MĂ€ tykkÀÀn kans, punatulkkuja nĂ€kee tÀÀllĂ€ pĂ€in niin kovin harvoin niin on kiva kun muutama koriste. Noita on vielĂ€ lisÀÀ ja mietin laittaisiko niitĂ€ lisÀÀ noihin risuihin vai sÀÀstĂ€isikö ensi jouluksi loput. 🙂

  5. Kiitos 🙂 Palloja siihen ei missÀÀn nimessĂ€ ole tulossa lisÀÀ, mutta mahdollisesti pari punatulkkua. Tai jos sekoan, niin jouluköynnöstĂ€ 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *