Wish list for Christmas

Kun muutkin niin minäkin. Tosin ehkä ennemminkin omaksi haavelistakseni, sillä harvempi minulle mahdollisesti lahjan hankkiva tätä blogia lukee. 😉 Mukana on myös isompia juttuja, joita en lahjaksi oleta saavani, mutta laitoin niitäkin, koska ovat kuitenkin jonkinlaisella tarve- ja haavelistallani. Ehkä näistä kollaasien kuvista voisi lukijoillekin löytyä jotain lahjavinkkejä. 🙂

Joululahjatoiveet4.jpg
1. Iittala Vitriini 60×60 kirkas 2. Valkoinen kylpytakki pehmeää froteeta 3. Iittala Allas kynttilänjalka 4.  Arabia Uunikokki vuoka 2 litraa 5. Iittala Kivi tuikkukippo kirkas 6. Sarpaneva pata 3 litraa

Joululahjatoiveet5.jpg
1. Teema mukit 3dl valkoisina (6kpl) 2. Canon tulostin/monitoimilaite valkoinen 3. Dyson imuri tai muu pienikokoinen pölypussiton imuri 4. Teema syvät lautaset/kulhot valkoisina (6kpl) 5. Canon EOS M valkoinen (tai muu Canonin järkkäri) 6. Memories-laatikko

Joululahjatoiveet6.jpg
1. Shepherd tossut 2. Metallikori Clas Ohlson 3. Housekeepers Box 4. Vallila Helsinki-tyynynpäälliset 5. Valkoinen isohko lääkelaatikko 6. Kullattuja paloja Nomination-koruun

Joululahjatoiveet7.jpg
1. Kartell Componibili 3-osainen valkoinen 2. Marc by Marc Jacobs kultaiset nappikorvakorut 3. Iittala Lempi-laseja (tarve yhteensä 6 kpl) 4. Crumpler Sir Gimp tietokonelaukku Stockmann 5. Selätin TAI Figure Twister käsivastuksilla 6. Normann Copenhagen Light House valkoinen

Joululahjatoiveet8.jpg
1. Oloasu (kuvassa Seppälän versio) 2. Polka Jam Samovaari-keittiöpyyhe 3. Pisama Design Headwing-tyynynpäällinen 4. Pisama Design Tram-tyynynpäällinen

Tuossa siis esimerkkejä toiveistani ja tarpeistani. Lisäksi tietenkin perinteiset suklaa, raha ja villasukat ovat myös lämpimästi tervetulleita. Niin arjessa kuin juhlassakin. 🙂 Ja niin myös nämä kollaaseissa nähdyt tuotteet ovat ihan arkihankintalistallani eli sinänsä mitään uutta tässä ei ole. Olipa jännä kyllä kerätä ostoslistalla olevia juttuja näin lahjatoiveen muotoon, lisää omalla hauskalla tavallaan sitä vielä kateissa olevaa joulutunnelmaa. Mutta ehkä se tunnelma sieltä hissukseen hiipii kun saa roipetta pois, kotia kuntoon ja hieman koristeltua joulun väreihin.
Mikä teidän ykkös-joululahjatoive on? 🙂
Kuvat lainattu verkkokauppojen ja valmistajien sivuilta

4 kommenttia “Wish list for Christmas

  1. Aikalailla samanlaisia voisin itsekin toivoa. Tuo Metallikori tosin kotoa löytyykin jo ja voin sanoa, että tykkään siitä todella paljon! Täällä on itselläni pohdinnassa ostanko Kartellilta lampun vai juuri tuon valkoisen 3-osaisen laatikoston itselleni joululahjaksi 😉

  2. Mä pistin juuri päiväpeiton pesua odottamaan, koska olen todella laiska petaamaan sänkyä niin se peitto sitten lojuu pitkin lattioita. Vaikka petauslaiskuuteni jatkuisikin, niin tuossa korissa olisi kiva säilyttää sitten sitä päiväpeittoa ja mahdollisia sängyn päällä olevia koristetyynyjä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *