Joulukorttien askartelua

Tänä vuonna, itse asiassa ensimmäistä kertaa elämässäni askartelin joulukortit ihan itse. Ensikertalaiseksi ne onnistuivat oikein hyvin.
Tästä lähdettiin.
IMAG1615.jpg
Mustat kaksiosaiset korttipohjat, valmiita joulutoivotustarroja, tähtitarroja, hopeinen markkeri, jouluisia mutta yksinkertaisia kirjekuoria sekä erilaisia jouluisia koristeita.
IMAG1638.jpg

IMAG1642.jpg

IMAG1645.jpg

IMAG1653.jpg

IMAG1658.jpg

IMAG1662.jpg

IMAG1666.jpg

IMAG1667.jpg

IMAG1672.jpg

IMAG1675.jpg

IMAG1677.jpg
Aika monta kortteja sitten tulikin, vaikka oli tarkoitus vähentää normaalisti lähettämieni määrää aika rankalla kädellä. Kuinkahan paljon mä olen niitä aiemmin sitten lähetellyt. 😉

IMAG1680.jpg
Askartelu oli ihan virkistävä kokemus, saapahan kerrankin lähetellä ihmisille oman käden jälkiä. 🙂
Ostatteko kortit valmiina vai askarteletteko itse? Omat korttimateriaalini maksoivat aika hurjan paljon ja jos jatkossa aion jatkaa itse tekemisen linjaa, on kyllä materiaaleja kerättävä kasaan pikkuhiljaa, jotta summa ei kertaheitolla sitten täräytä taloutta ojanpohjalle. 😉
Kivaa kuitenkin oli ja ylpeäkin olen itsestäni, että ihan itte tein!
Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Joulukorttien askartelua

 1. Ihania kortteja olet tehnyt… Itse tänä vuonna laitoin ihan valmiit kortit. Joinakin vuosina olen tehnyt osan itsekkin. =)

 2. Kivat kortit! Mä joinakin vuosina teen itse ja jos löytyy kivoja (ja halpoja) valmiita kortteja niin ostan valmiit. Tänä vuonna löytyi kivat valmiit kortit joten ei tartteis kuin kirjoitella, kun senkin verran sais aikaiseksi… 🙂

 3. Kiitos! Askartelu oli kivaa ja varmaan jatkan samalla linjalla, jos saan sopivasti kasaan materiaaleja. Tälleen kun piti kaikki matskut ostaa alusta asti itse, niin aika mojova paukku tuli kyllä hinnan osalta. 🙂

 4. Mä olen tähän asti aina ostanut kortit valmiina, ihan niitä Tiimarin kortteja. Oli piristävää askarrella kerrankin itse… tosin aloittaminen oli mullakin kauhean vaikeaa ja sitten kun aloitti ja teki niin olikin ihan kivaa. 🙂

 5. Mulla on tälle illalle urakka tehdä joulukortit loppuun. Vielä olisi puolet askartelematta. Mun kortit tulee myös mustalle korttipohjalle. 🙂

 6. Musta pohja on kyllä varsin oiva. 🙂 Jos jaksaisi ihan tosissaan askarrella, myös valkoiset korttipohjat voisivat olla kivat. Vaatii hieman eri tavalla askarrella mustia ja valkoisia pohjia. 🙂

 7. Mä olen tähän mennessä vaan valkannut Tiimarista kivoimmat kortit ja lähetellyt ne. Tosin hirmy vähän nykyään enää edes laitan kortteja kun oman suvun kanssa ollaan jo siirrytty melkein kokonaan tekstari- tai sähköpostilinjalle… Oikeastaan enää miehen puolelta on niitä, joille aina laitetaan joku kiva kortti. <br /><br />Tosi nätit sun korteista tuli! Jospa mäkin vaikka ens jouluna (siis vuoden päästä) askartelisin itse ne vähäiset kortit joita lähetän. Mää tungen vaikka sun kaveriksi askartelemaan niitä ;D<br /><br />Sellaista vielä tässä kyselen samalla, että kun sieltä Yvesiltä tilasin, niin siinä luki että saan tilausvahvistuksen sähköpostiini, mutta en ole vielä saanut… Pitäisköhän mun soitella tai laittaa mailia sinnepäin, vai voinko luottaa siihen, että tilaus on mennyt tai menossa kuitenkin eteenpäin? Olihan tässä tietty Itsenäisyyspäivä ja pyhät välissä kuitenkin… En vaan ole ennen näin netin kautta sieltä mitään tilannut, joten vähän hämmentää…<br /><br />T: Dara, niin vieraalla tietokoneella etten viitti kirjautua bloggeriin…

 8. Tervetuloa joulukorttiaskartelujen pariin sitten ensi vuonna! 🙂 <br /><br />Voisin kuvitella, että tilaus on mennyt perille, jos mitään kummempaa herjaa ei ole näytölle ilmaantunut, mutta jos haluat olla varma niin pistä YR:n asiakaspalveluun sähköpostiviestiä varmuuden vuoksi. 🙂

 9. Ja niin siis mulle on kyllä aina tullut sähköpostivahvistus heti tilauksen tehtyäni.

 10. Askartelen!!! Ja pitäskin muuten pian tehdä se…materiaalit on ollut ostettuna jo pidempään…<br />Kivan yksinkertaiset tuli noista korteista! Sun tyyliset 🙂

 11. Kiitos, niistä tuli tosiaan yllättävän hyvät. 🙂 Nyt vaan tsemppiä sinne askartelupuuhiin! Halvemmalla hinnalla kun saa postittaa vielä 13.12. asti ja siihen ei montaa päivää enää ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *