Arabian Joulukylä-koristeet

Voitin Pöppiksen uusi koti -blogin arvonnassa aivan ihanat Arabian Joulukylä-joulukoristeet. Kyseessä on neljän modernin ja kauniin joulukoristeen setti, joka on sellaisenaan aivan mielettömän hyvä lahjaideakin.
IMAG1550.jpg

IMAG1552.jpg

IMAG1551.jpg

IMAG1566.jpg

IMAG1562.jpg

IMAG1565.jpg

IMAG1560.jpg

IMAG1554.jpg
Mä olen aivan rakastunut näihin ja nyt vaan odotan innolla, että pääsen ensi viikolla joulukukkaostoksille ja hankkimaan jonkinlaisen pienen huonekuusen, sypressin tai vastaavan, johon voin sitten nämä ihanuudet ripustaa. 
Kiitos vielä Pöppis järjestämästäsi arvonnasta, täällä ollaan äärimmäisen kiitollisia ja onnellisia nyt näistä koristeista! <3
Lisätietoa tästä Joulukylä-koristesetistä löytyy Iittalan verkkokaupasta täältä.

2 kommenttia “Arabian Joulukylä-koristeet

  1. Ole hyvä vain, koristeet pääsivät hyvään kotiin jouluksi! 🙂 Ihanaa että posti toi ne perile nopsaan niin kuin pitikin! &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Tuskin maltan odottaa kuvia koristeista lopullisella paikallaan &amp;lt;3

  2. Mäkään en malttaisi odottaa, että pääsen ripustamaan ne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *