Lahjavinkkejä Yves Rocherilta

Nyt kannattaa mainosten inhoajien lisäksi myös kaikkien söpöistä kosmetiikkaputeleista ja ihanista tuoksuista huumaantuvien sulkea silmänsä eikäku siis selaimensa, sillä nyt tulee semmosia herkkuvinkkejä joululahjoiksi Yves Rocherilta, että rahat oksat pois! Tai miksei ihan itsensä hemmottelemiseen… On nää vaan hitsi vieköön semmosia, jotka voisin ihan jokaisen ottaa omaan kylppäriin. Niiden kanssa voisi sitten lotrata ja läträtä itseään hemmotellen. Mmmmmm!
S1235.jpg

S1236.jpg

S1233.jpg

S1237.jpg

S1008.jpg

08215.jpg

09933.jpg

41980.jpg

70694.jpg

A10894.jpg

S1243.jpg

S1242.jpg

S0693.jpg
Eikä unohdeta niitä miehiäkään, joille myös löytyy kaikenlaista Yves Rocherin valikoimista. Tässä yksi esimerkki.

S1245.jpg
Eikä toivoakaan, että olisin itse säästynyt tilaamiselta. Hoh, toiveajattelua! 😀
Ja koska ei riitä, että ne putelit ja purnukat on niin söpöjä ja sisällöt ihanan tuoksuisia ja hemmottelevia niin sen lisäksi ensimmäiseksi ostoskoriin klikatusta tuotteesta saa -30% JA koko tilaus toimituskuluitta. Ei ole tehty helpoksi tilaamatta jättämistä ei. Ja vaikka olen jo oman tilaukseni pistänyt pari päivää sitten menemään, niin tässä taas kovasti kutkuttelee lisätilaus mielessä. 🙂
Ehkä hankin isomman kaapin kylpyhuoneeseen…
Itseään pääsee kiusaamaan tai shoppailemaan tästä!
Mukavaa ja talvista joulukuun ensimmäistä viikkoa, tällä viikollahan myöskin juhlitaan ja kunnioitetaan kotimaamme itsenäisyyttä <3
Sisältää mainoslinkkejä

12 kommenttia “Lahjavinkkejä Yves Rocherilta

 1. nää rocherin tuotteet ovat vaan kovasti allergisoivia. meikäläinen olis kova käyttämään, mutta kun ei voi ei pysty ei kykene. miulla myös monta tuttua jotka ei voi edes satunnaisesti käyttää.. :/ ihania puketteja voi silti ihaille..

 2. Voihan rähmä! Luulisi jotenkin, että YR:n tuotteet olisivat yleisesti vähemmän allergisoivia kuin monet merkit, mutta tokihan se on niin, että meitä ihmisiä on niin erilaisia, että varmasti löytyy niitä, jotka ovat allergisia näillekin. Itse olen herkkäihoinen kaikkine ihohaasteineni ja YR:n tuotteet ovat pääosin sopineet mulle. Tosi kurja kuulla, tiedätkö yhtään mikä YR:n tuotteissa sua allergisoi?

 3. Juu, komppaan edellistä kommentoijaa. Henkilökohtaisesti en ole törmännyt yhteenkään toiseen kosmetiikkatuotemerkkiin joka aiheuttaisi minulle samanlaiset allergiaoireet kuin Yves Rocherin. Olen jo vuosia pohtinut, tuloksetta, mikä se on on joka voimmakkaita oireita tuottaa. Koska kaikkia allergisoivia aineita ei ole testeillä todettu täytyy luottaa omaan kokemukseen ja suosiolla jättää väliin ne jotka vaikeuttavat elämää. Miäkin olen kuullut ja tuttavapiirissäni on useita jotka eivät voi näitä tuotteita käyttää. Harmi!

 4. No voihan hitsi! Mä taas olen nimenomaan saanut käsityksen, että YR:n tuotteet olisivat aika vähän allergisoivia. Kummallista! Mut &amp;quot;kiva&amp;quot; kuulla, että näin tosiaan voi olla ja mikä tahansa voi allergisoida. Kurja kumminkin tuo allergisuus. :/

 5. Huuu… Mä tulen varmaan hulluksi ihan justsillään… Miten mä niinku tämmösen jälkeen muka vielä ostolakkoilen kosmetiikan suhteen loppuvuoden?

 6. En yhtään ihmettele, jos tulet hulluksi! Niin meinaan minäkin tulla, kun noita ihanuuksia tutkailen &amp;lt;3

 7. Täälläkin ollaan ihastuneita YR:n tuotteisiin, purnukat on houkuttelevia ja tuoksut ihania! 🙂

 8. Noi Candied Mallows- ja Vanilla Lemon -tuotteet varsinaisia herkkuja sitten ovatkin 🙂

 9. No niin, se siitä ostolakosta sitten. Pistin just tilauksen menemään, ja arvaas vaan ketä syytän siitä ;D (En luonnollisestikaan ainakaan itseäni… ;))&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Nyt mulla on enää yksi ongelma jäljellä; miten maltan odottaa tuoksuvan pakettini saapumista?

 10. &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Me voidaan tavata joku kerta ja saat läimäyttää mua tästä hyvästä, jos tahdot! Hih ja tirsk! 😀 Mä just äsken hain oman tuoksuvan pakettini ja voi aaaaaah, mikä tuoksu. &amp;lt;3

 11. Oikeudenkäyntihän tässä pitäisi melkein järkätä ja syyttäjä sua kovistelemaan: &amp;quot;Tunnustatko sinä, Irina, olevasi syypää siihen, että Dara tuoksuu ihan tolkuttoman hyvältä?&amp;quot; Tsihiii….. =D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Esittelet kai ihan omassa postauksessaan oman tuoksuvan pakettisi sisällön tässä lähiaikoina?

 12. Saat mut kyllä kerta toisensa jälkeen nauramaan noilla sun ihanilla kommenteilla 😀 Ja tokikin esittelen oman tuoksuvan pakettini piakkoin, vaikka pieni ostos olikin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *