Tonttu-kaveri

Huopatonttu -postauksessa esittelemäni Kokkolan Minimanista ostettu tonttunen sai pari viikkoa sitten Lahden Kärkkäiseltä kaverin. Tämä tonttu-kaveri on hieman pienempi kuin ensimmäinen ja väriltään musta-harmaa.
IMAG0999.jpg

IMAG1002.jpg

IMAG1000.jpg

Nyt mulla on todellinen tonttuperhe, kun näiden kaveriksi sain vielä ystävältäni mustavalkoisen tontun, joka näki täällä blogissa päivänvalon Lahja ystävältä ❤ -postauksessa.
IMAG1152.jpg
Täytyy tunnustaa, että olen ihan oikeasti mennyt ihastumaan näihin tämän tyyppisiin hassun näköisiin ’lakki silmillä’ tonttuihin. Ihastus on syntynyt ihan vahingossa, huomaan vain ajattelevani, että näitä voisi oikeasti olla enempikin. Ehkä nää jotenkin kuvastaa jollain tapaa omaa itseään, fiilistä ja asennetta.  Lähinnä se, että elämä ei ole niin kamalan vakavaa koko ajan ja pitää muistaa höpsötellä aina välillä. 🙂
Minä ja tonttuset täältä toivotellaan kivvvaaa lauantaita!

6 kommenttia “Tonttu-kaveri

  1. Ihania, katsoin juuri tänään samaa tonttua Kärkkäisellä, mutta en sitten kuitenkaan ostanut, kun muistelin että tiimarin tonttu oli vähän pulskempi ja hauskempi. Mutta en ole varma 😉

  2. Tiimariin stten vaan tutkailemaan ja takas Kärkkäiselle, jos ei ollutkaan kivampi! Täytyyhän tontun kumminkin olla söpö! 😉

  3. Täytyy myöntää, nämä on aika söpöjä! Meille en silti ottaisi, tavaraa on nykyiselläänkin ihan tarpeeksi. Ne näyttäisivät hölmöltä kaiken keskellä, mutta sinun selkeälinjaisessa varmasti pääsevät oikeuksiinsa =)<br /><br />| mustikkasmoothie.blogspot.com |

  4. Juu ja ai miten kivalta nää näyttää sisustuksessa sitten, kun mulla oikeasti on tavarat jotakuinkin paikoillaan. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *