Selätin

Olen törmännyt todella mielenkiintoiseen liikuntavälineeseen, selättimeen. Laite vaikuttaa ehkä juuri siltä laitteelta, jonka juuri minä tarvitsen. Olen eräässä ohjelmassa nähnyt pikaisesti, miten sillä esimerkiksi voi harjoitella ja liike vaikuttaa omalle selälleni ja rangalleni tarpeelliselta. Varsinkin kaksi välilevytyräleikkausta 11 kuukauden sisällä läpikäyneenä ja joka aamu selkä todella jumissa kipeänä heräävänä tämä voisi olla the juttu.
selatin_pinkki.jpg

Selkä kuntoon ja paino hallintaan

 • Selätin auttaa tehostamaan selkärangan luonnollista liikkumista

 • Selätin auttaa korjaamaan ryhtiä, vahvistaa selkä- ja vatsalihaksia, parantaa tasapainoa ja koordinaatiota

 • Selätin on tehokas väline myös lantiopohjan lihasten harjoitteluun

 • Selätin on tehokas väline painonhallintaan. Harjoittelu Selättimellä kehittää keskivartalon lihaksia, pakaroita ja jalkoja.

 • 20 min. harjoitus aamuin illoin nostaa hien pintaan ja kuluttaa energiaa

 • Selätin on vaivatonta pitää esillä ja säilyttää. Selätin on myös helppo ottaa mukaan matkalle

 • Selätin on ohjeiden mukaan helppo ja turvallinen käyttää

 • Selätin sopii kaiken ikäisille ja kokoisille, mutta se ei ole lasten leikkiväline

 • Selätin kestää 110 kg:n henkilön painon

 • Selätin on valmistettu korkealaatuisesta polypropeeini muovista. Sen sisällä 32 teräslaakeria kiertää kahdella kehäkiskolla. Älä avaa Selätintä.

 • Takuu 1v.

      
jalat.jpg
Kuvankaappaus+2012-11-25+kello+23.45.01.
Selättimestä lisää tietoa Wellmenin sivuilta täältä!
Jos totta puhutaan, olen itse aika innoissani tästä ja ajatus tilaamisesta kutkuttelee aika pahasti. Saattaa olla, että en pysty vastustamaan kiusausta.
Kuvat: Wellmen Oy

30 kommenttia “Selätin

 1. Mä kokeilin tätä K&T messuilla, kun mullakin on selkäkipuja ollut. Juttelin siinä sitten mua ohjeistaneen pojan kanssa ja kysyin, että sopiiko tuote välilevynpullistumasta kärsivälle, niin ei kuulemma missään nimessä (tiedä sitten, mutta näin poika sanoi). Ajattelin vain siskokultaani, joka kahdesta pahasta pullistumasta kärsii, kun niitä ei voi edes leikata. Joten en sitten tiedä, kun sulta on leikattu, että saisitko sinä sitten käyttää.

 2. No kääk! Tuolla taas suositeltiin välilevypullistumien ehkäisyyn tms. Pitääkin selvittää, mitenkä on, jos on semmoisia leikattu. Kiva kun sanoit!

 3. Laite sopii juuri välilevypullistumien ja muiden selkävaivojen ehkäisyyn ja hoitoon, muttei akuutissa vaiheessa. Akuuttivaiheessa kannattaa käydä fysioterapiassa ja välttää sohvalla makoilua. Fyssarit osaavat tutkia mikä aiheuttaa selkäkipuja/vaivoja. He osaavat kertoa myös milloin voit aloittaa liikeharjoittelun esim. selättimellä.<br /><br />T: Selätin poika

 4. Kiitos paljon tästä tiedosta! itselläni kolmisen kuukautta leikkauksesta, joten varovasti voisin varmasti jo aloittaa harjoittelun. Niinpä taitaa sitten käydä, että Selätin pääsee joululahjatoivelistalle. 🙂

 5. Toi vois olla jopa kivampi, kun siinä on nuo käsivastuksetkin mukana ja sitten jos niitä ei tahdo, nii on tuo ns. paljaskin versio. Kiitos tästä vinkistä! 🙂

 6. Mullakin käytössä tuo figure Twister juurikin tuon monipuolisuuden vuoksi. Jos haluat saman kuin tuo selätin suosittelen menemään sitten cittariin, jossa ihan sama tuote hintaan 39,90€, nimi vain Iron Body. Mutta suosittelen kyllä tuota figurea 🙂

  1. Olen ostanut jouluna -14, Eco Body merkkisen selättimen halpa hallista ja sen hinta oli alle 30€ ja hyvä se on.

 7. Figure Twister kiehtoo mua noiden käsivastusten takia juurikin. Ehkä sellainen sitten tulee joskus ostettua ennemmin, jos moiseen rahan saa joskus irroitettua. Olisi paljon monipuolisempi! Vaikka ei tuossa Selättimessäkään taatusti mitään vikaa ole 😉

 8. Monipuolisempi….Figuressa ei ole minkäänlaisia järjellisiä ohjeita. Paketti kiinaaja englantia.<br />Monipuolisempi<br /><br />

 9. huuheli heijaa tuo Figuretwisteri,ostin sekopäissäni 10 v sitte ja avasin vekottimen.. muovikuulia sisällä hah ja roskiin män…<br />nimim. Vaasan kaupungin työmies

 10. Ohjeita löytyy varmaankin valmistajan nettisivuilta ja ainahan ohjeita voi kysellä heiltä?

 11. No kun ei löydy. Tai joo..yksi liike. Ja muka monipuolista liikuntaa. Harhaanjohtavaa markkinointia, melkeinpä tähtitiedettä.

 12. Kokeilepa pistää sähköpostia osoitteeseen info (at) figuretwister.fi ja kysyä sieltä ohjeita. 🙂

 13. Voiko ohjeet saada nettisivuillenne. Asiakkaiden ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.<br />Vertailua tuotteiden monipuolisuudesta on vaikea tehdä puutteellisten tietojen perusteella.

 14. Vantaan Puuilossa oli aito Figure Twister jalkojenhierontalaite tarjouksessa 29€. Jalkojenhierontalaite:-)<br />Edullinen hinta mutta käyttöohjeet puuttuivat, eikä niitä nettisivuiltakaan löydy.<br />Kiinaa en ymmärrä ja englanniksi paketti lupasi jotain ihan muuta….<br />Kaoottinen ostospaikka, sieltä löytää kaikkea sellaista mitä ilman ei voi elää. Nyt on kotona uusia ruuveja, muttereita, hylsysarja, jalkojenhierontalaite, akkukaapelit ja jumppamatto…ai niin ja lämpömittari.<br />

 15. No minä en valitettavasti osaa tähän tuon enempää ottaa kantaa, kun en ole osa tuota firmaa. Yritin vain neuvoa ottamaan suoraan valmistajaan yhteyttä, jos ohjeita kaipaa ja sitä kautta voi antaa muutakin palautetta.

 16. Neuvon sinuakin ottamaan yhteyttä valmistajaan, minä en ohjeita osaa kyllä antaa. 🙂

 17. Aito ja alkuperäinen Selätin… Just joo.. Samanlaisia tuotteita on jo ollut markkinoilla ja puolta halvemmalla 😀 Että ihan hyvä keksintö tuolta "mister selättimeltä" 😀

 18. Tämä keskusteluhan alkaa käydä mielenkiintoiseksi. Itse nyt ainakin toistaiseksi jäävään tästä keskustelusta, sillä mä vaan innoissani halusin kertoa tuotteesta, joka voisi saada jumiutuneen keskivartaloni taas toimimaan. Jokainen voi sitten ihan itse päättää mistä tykkää ja ostaako jotakin. Ratkaisut on tehtävä niin, että ne on itselleen hyviä. Jos tykkää Selättimestä, niin tykkää. Jos ei niin ei. :)<br /><br />

 19. Selätin on niin loskaa! Jos se tehdään taiwanissa niin miten se voi olla suomalainen. Itse huomasin että ketkä sitä esitteli on niin hukassa eikä ole ammattitaitoa! Itse fyssarina olin ihan ihmeissään mitä ne höpöttää

 20. Miten fyssarina näet tämän laitteen noin muuten, jos ei oteta huomioon, että se on mielestäsi vain loskaa? Mikä siinä on huonoa, onko se mielestäsi vaarallinen tai jotain? Ammatillinen näkemys voisi olla ihan mielenkiintoinen.

 21. Hei Anonyymi.<br /><br />Kuka tuotetta on väittänyt Suomalaiseksi. WELLMEN OY:ltä ei ainakaan kukaan. Selätin on Suomalainen innovaatio selkäterveyden ylläpitämiseen. Kaikki esittelijämme ovat ammattitaitoisia personal trainereitä ja uskon että he tietävät miten Selätin vaikuttaa selän ja keskivartalon lihaksiin. <br />Myös monet fysioterapeutit ja hierojat myyvät Selätintä hyvällä menestyksellä ja jopa muutama hieroja/fysioterapeutti on ostanut Selättimen omien selkävaivojen parantajaksi.<br /><br />Tuote puhukoon puolestaan!<br /><br />Tommi Koukonen<br />WELLMEN OY<br />Puh 050-3010580<br />

 22. Kerran ette ole tuotteen luojia ja niitä on on tehty liukuhihnalta Aasiassa vuosikymmeniä niin miten se voi sitten olla suomalainen innovaatio selkäterveyden ylläpitämiseen? Koska ei niitä koskaan ole tauluiksi seinälle valmistettu vaan juuri selän hyvinvoinnin ylläpitämiseen alusta asti ja samoille liikeradoille/sarjoille kun te nyt sanotte sen olevan. Ja mille osalle siitä teidän mielestänne pitäisi antaa sille mallisuoja? Koska mikään osa siitä ei ole teidän omaa käsialaanne eli ei laitemalli eikä liikkeet, ainoastaan teidän omaa "innovaatiotanne" on siitä nimi ja se logo siinä päällä.

 23. Lääkäri sanoi minulle että Selätintä ei saa käytää jos on selässä välilevynpullistuma???<br />
  Fysio oli toista mieltä..keneen uskon???

  1. Marja Lönngren: Minä olisi äärimmäisen varovainen ylipäätään selän kanssa, jos on välilevypullistuma. Nimimerkillä kokemusta on. En jaksa uskoa, että kevyestä kiertoliikkeestä olisi haittaa, mutta varovainen pitää olla ettei pullistuma pääse puhkeamaan. Sinuna kuuntelisin fysioterapeuttia, varsinkin jos hänellä on pitkäaikainen kokemus työstään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *