Sneak peek: Laskutilaa eteiseen

Tilaamani Elloksen hyllykköimp?type(inv)g(19188446)a(2045757) saapui postissa ja tänään sen sitten kasasin. Kasaaminen oli helppoa ja nyt mulla on vihdoin eteisessä laskutilaa somisteille sun muille jutuille.

IMAG1132.jpg

Hyllykkö on kevyttä metallia ja hyllylevyt valkoista mdf:ää. Oletin hyllylevyjenkin olevan metalliset, mutta parempi noin valkoisilla kumminkin. Sopii väritykseen. 🙂 Itsessään tuo hylly on todella simppeli, kevyt myös ilmeeltään ja tuo kuitenkin vähän ei-niin-modernia ilmettä. Olen jo hyllyä hieman somistellut ja huomenna saatan kokeilla sitä myös tuolle oikeanpuoleiselle seinän pätkälle. Valmiimpaa kuvaa somistelusta pistän tänne blogin puolelle sitten, kun saan muutoinkin eteistä enempi kuntoon. Nyt siellä on ihan hirmuinen kaaos. 😀

Nyt jos koskaan kannattaa tämä hylly Ellokselta kotiuttaa, jos mielii, sillä sen saa vieläkin 60% halvemmalla kuin normaalisti. Suoraan hyllykön tuotesivulle pääset tästä!imp?type(inv)g(19188446)a(2045757)

Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia “Sneak peek: Laskutilaa eteiseen

  1. IHANA! Ja miten kiiltävä! tää harakka täällä kyttää 😀 <3

  2. Ihanaa! Mä niin tykkään tuosta. <3 Ohi kävellessä aina ihastelen. 😉

  3. Toi kyllä iski heti silmään! ei tarvinnut empiä tilaanko vai en <3 Kiitos hyvästä vinkistä!

  4. Hylly olisi kyllä kätevä, muutenkin sitä lasku ja hyllytilaa ei ole koskaan liikaa… Laitin just pari päivää sitten elloksen tilauksen menemään… täytyy varmaan tehdä vielä toinen tilaus…

  5. Mulla kävi täysin samoin, kun näin tän hyllykön alennuksessa. Klik ja se oli siinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *