Tarjoiluastia keittiön pesuaineille

Käsitiskiaine ja käsisaippua ovat pääosin esillä tiskipöydällä ja mielestäni näyttää kivalta, että niiden alla on jokin alusta. Tähän asti alustana on toiminut Sagaformin Duo-yrttiruukun alaosa. Nyt kuitenkin bongasin Prismasta HeiRolin tarjoiluastian ja sehän passaa tarkoitukseen mainiosti. Ja on sitä paitsi halvempi kuin Iittalan versiot, joita olen katsellut.
IMG_7045.JPG

IMG_7043.JPG

IMG_7054.JPG

IMG_7055.JPG

IMG_7049.JPG

4 kommenttia “Tarjoiluastia keittiön pesuaineille

  1. Kiva idea! 🙂 hassua, että satuin nyt juuri katselemaan sun blogia kun hetki sitten keksin laittaa kauan sitten ikeasta ostetun kynttilänalustan keittiöön usein käytössä olevien maustepurkkien ja öljypullon alle. Taidan seurailla ihanaa blogiasi jatkossakin 🙂

  2. Voi kiitos kaunis kommentistasi! 🙂 Kiva kuulla, että jäät seurailemaan kummallisia ja vähemmän kummallisia höpötyksiäni!

  3. Vitsit, tää vois olla just se juju, mikä yhdistäisi mulla keskenään erinäköiset saippuan ja käsitiskiaineen keskenään niinku yhdeksi kokonaisuudeksi… Ja sopisi Hattivatin (se rikkaimuri) viereenkin lähelle tiskiallasta niin hienosti 😉 <br />Saanko hei ihan tosta vaan törkeesti varastaa tän idean sulta?? ;D<br /><br />T: Dara, joka on niin vieraalla koneella, ettei viitsi kirjautua bloggeriin…

  4. Totta ihmeessä pöllit idean, sillä onhan tämä nyt aivan mielettömän upea ja hieno idea! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *