Pilkulliset purnukat

Ei varmaan kauhean suuri yllätys, että taannoiselta Halpis-reissulta tarttui mukaan nämä pilkulliset purnukat. Näitähän oli siis myös mustia valkoisilla pilkuilla, mutta omaan kotiin sopivatten parhaiten valkoisena.
IMG_6904.JPG

IMG_6906.JPG

IMG_6907.JPG

IMG_6908.JPG

IMG_6910.JPG

IMG_6912.JPG

IMG_6914.JPG

Vielä en tiedä tarkkaan, mitä noissa säilyttäisin. Sangallisessa purnukassa on tällä hetkellä tuikkuja ja tuo toinen on tyhjä, karkithan ei tietenkään säilyneet kovin kauaa. 😉
Mitäs te laittaisitte tuommoisiin purnukoihin? Ja onko kellään muulla tällaisia? 🙂

4 kommenttia “Pilkulliset purnukat

  1. Sama juttu ja siksi olikin ihan pakko saada nää purnukat. Tulee maitotonkka mieleen tuosta toisesta 🙂

  2. Ompas söötit purnukat! En yhtään ihmettele, että mukaasi lähtivät, ovat meinaan just niin ihanat, että pakko tuollaiset on kotiuttaa vaikkei käyttötarkoitustakaan etukäteen tietäisi :)<br />Ja käyttötarkoituksiahan voi aina keksiä! Joten teenpä työtä käskettyä sitten.<br /><br />Jos sulla tuossa maitotonkan näköisessä purkissa on tuikkuja, niin mitä jos säilyttäisit pienemmässä tulentekovälineitä? Tai jouluksi voisi siihen säilöä vaikka pähkinöitä tai rusinoita tai vaikka mantelilastuja gögiin laitettavaksi. Vai tarvitsetko ihan vaan romukippoa? Siis sellaista mihin nopata pöydillä ajelehtiva pikkukrääsä pois silmiä särkemästä? (Mulla pitää olla joka huoneessa oma romukippo, muuten on pöydät ja lipastojen päälliset sekaisin aina…)

  3. Kiitos vinkeistä! Romupurkki voisi olla aika hyvä idis! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *