Joululahja-arvonnan voittajat

Huikea määrä osallistujia tuli arvontaan, waude! Ihan ensimmäiseksi tervetuloa uusille lukijoille ja FB-tykkääjille, toivottavasti jäätte vielä arvonnan jälkeenkin seuraamaan höpötyksiäni. Edellisen arvonnan päätteeksi aika moni lukija häipyi, taisi olla aika moni vain palkinnon perässä. 😉 No ei, onhan arvonnat ihan kivoja. 🙂
101 kommenttia tuli ja arpoja jaettiin yhteensä 203. Muistaakseni myöskin vain yksi hylätty arpa, mutta kukaan osallistujista ei jäänyt kokonaan ilman.
Ensimmäinen palkinto
IMG_6436.JPG
Arvonnan suoritan tässä samalla random.orgin avustuksella. Eli kirjoitin omin kätösin arpanumerot osallistujineen paperille ja näppäilin numerot 1-203 arvontakoneeseen.
IMAG1012.jpg
Osallistujat
Kuvankaappaus+2012-11-18+kello+21.29.43.
Tulokseksi tuli arpa numero 48 kommentilla
täältä tullaan kokonaisilla eli neljällä arvalla mukaan! :)”
IMAG1013.jpg
Onnea Viivi! 🙂
Toinen palkinto
IMG_6938.JPG
Ja taas arvontakoneeseen numerot 1-203
Kuvankaappaus+2012-11-18+kello+21.35.54.
Tulokseksi arvottiin arpa numero 66 kommentilla
Ihana paketti, kelpaisi 🙂 Yhdellä arvalla osallistun.”
IMAG1015.jpg
Onnea M!
Ja sitten *rumpujen pärinää*, arvon vielä lohdutuspalkinnon! 🙂
IMG_7097.JPG
Tässä siis TradeDoublerin julkaisijatapahtumasta saatu nelly.comin luomiväripaletti.
Arvontakoneeseen tutut numerot 1-203.
Kuvankaappaus+2012-11-18+kello+21.45.28.
Kone päätti, että lohdutuspalkinto lähtee arpanumerolle 39 kommentilla
Ihana arvonta. Kolmella arvalla mukana :)”
IMAG1017.jpg
Onnea Kotihiirivarvikossa!
Lämpimät onnittelut voittajille! <3 Ottaisitteko minuun yhteyttä blogini oikeassa sivupalkissa ylhäällä olevaan sähköpostiosoitteeseen yhteystietojen merkeissä, jotta saan mahdollisimman nopeasti teille joululahjat postitettua. Jos jostain syystä toisen ja kolmannen palkinnon voittajat eivät lahjaa tahdo – alun perinhän olin arpomassa vain tuota ensimmäistä pakettia – niin arvon niille uudet voittajat. 🙂
Jatketaanpa sitten taas normaaleilla (hih) jutuilla ja ehkä jossain kohtaa taas arvotaan jotain. 🙂
Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Joululahja-arvonnan voittajat

  1. Arvonnat on mukavia. Itsekin pitäisin mutta kymmenelle lukijalle tuskin sitä kannattaa 😀 ja toisaalta, nuo &amp;quot;hupilukijat&amp;quot; jotka klikkaa itsensä pois kun arvonta on päättynyt ei ole innostusta, houkutella sillä tavoin 🙂 Ehkä joskus!

  2. Hitsin vitsi, niin lähellä oli ;)&lt;br /&gt;ONNEA VOITTAJILLE! 🙂 &amp;lt;3

  3. Pitää saada sulle lisää lukijoita, niin pääset sinäkin arpomaan! 🙂 Ja miksei pienemmälläkin lukijamäärällä voisi arpoa, tietäähän sitten ainakin, että palkinto menee &amp;quot;oikeaan osoitteeseen&amp;quot;. Sen lisäksi jos arvontaan pistää lisäarvan saantimahdollisuuden linkkaamalla arvontaa, niin arvonta voi tuoda oikeastikin lisälukijoita tullessaan. Onhan se toki hieman kurjaa, jos joku klikkaa lukijaksi vain voitonkiilto silmissä, mutta myös oikeita lukijoita voi tulla, jotka eivät vaan aiemmin ole blogiasi löytäneet. 🙂 Itse pyrin klikkaamaan itseni lukijaksi vain ns. oikeista syistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *