Liu Jo Zipper Wallet

Olen kesästä asti etsinyt itselleni uutta lompakkoa tai kukkaroa. Pääosin olen katsellut lompakoita tietynlaisella sisälmyksellä. Aiemmin mulla on ollut semmoisia lompakon tyyppisiä pussukoita, joissa on vain se yksi tila, johon kaikkien korttien yms. pitää mahtua. Niin ja kolikoiden. Perinteistä lompakkoa en halua, jostain syystä mua inhottaa sellaiset korttiväliköt lompakoissa. Halusin siis tietynlaisen lompakon ja nyt sellaisen löysin.
Tilaisuus olikin mitä mainioin, sillä lokakuun lopussa olleesta TradeDoublerinimp?type(inv)g(17641626)a(2045757) julkaisijatilaisuudesta saatiin Fashionstoren lahjakortit (à 50 €) ja saatoin sen käyttää sitten lompakkohankintaan. Ihanaa, kun löytää juuri sellaisen jutun mitä on etsinytkin ja nyt sitten vielä sai suurimman osan maksettua tällä lahjakortilla.
Tässä siis Liu Jo Zipper Wallet:
IMAG0926.jpg

IMAG0912.jpg

IMAG0913.jpg

IMAG0911.jpg

IMAG0925.jpg

IMAG0931_BURST002_COVER.jpg

Täydellisen kokoinen, täydellinen sisältä, täydellisen muotoinen ja rakastan mustaa väriä kultaisilla yksityiskohdilla! 🙂

Sisältää mainoslinkin
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *