Urban Calendar 2013

Törmäsinpä kivaan kalenteriin osallistuessani Modernin Mummolan arvontaan. Kalenteria myy Papershop ja idea on ihana. Oiva lisä pukinkonttiin! 🙂
Kuvankaappaus+2012-11-14+kello+18.45.36.
Kuvakaappaus Papershopin verkkokaupasta

Kalenterissa on 365 kuvaa kaikista Pohjoismaiden pääkaupungeista. Kalenterissa on jokaiselle kuukaudelle oma sivunsa ja lisäksi kansikuva. Kalenteri on kooltaan A3 ja siinä on reikä seinäkiinnitystä varten. Kalenteri on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.
Kyllä kiitos!

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Urban Calendar 2013

  1. Oi kiitos Ruut! 🙂 Tiedän, että blogillani on lukijoita ja kävijöitäkin aika mukavasti, mutta kun joku ihan sanomalla sanoo löytäneensä mun blogin, seuraavansa sitä ja jopa tykkäävänsä niin kyllä maar se mieltä lämmittää. Lämpimästi tervetuloa höpötysteni pariin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *