Risuja ja nahkaa

Pikkuriikkisen tuunasin.
ennen.jpeg
Aiemmin
Kyllästyin, kun noihin risuihin aina tuli törmäiltyä. Kuva ei tuo alkuperäistä tilannetta oikein esille, mutta nuo risut siis sojottivat ties minne ja vaikka alun perin halusinkin niiden näyttävän luonnollisilta niin jotain tarvitsi keksiä.
Niinpä sitten kokeilin jotain, mikä tupsahti mieleeni.
Nykyään
IMAG0752.jpg

IMAG0749.jpg

IMAG0746.jpg

IMAG0748.jpg

IMAG0754.jpg

IMAG0740.jpg
Itse tykkään, että risut on nyt nätisti ojossa ja luonnollisuuden lisäksi nahkavyö antaa ilmettä. Sopivat myös paremmin parvekkeelle. Risujen tilalle eteisen nurkkaan on päässyt jotain muuta, jonka esittelen teille myöhemmin. 🙂

6 kommenttia “Risuja ja nahkaa

  1. Taas sulla sytytti! Oliks se eilen se saksipurkki-idea ja nyt heti tämä perään :)<br />Tuo vyö antaa tosiaan jännää rouheutta ja yllätyksellisyyttä asetelmaan ja kerää risut kivaksi kimpuksi. Mulla onkin kaapin perukkoilla pyöriskellyt yksi mulle liian pieni vyö ja ajattelin jo heivata sen, mut ehkä maltan vielä. Jospa vaikka varastan sun idean omallekin partsille.

  2. Mä tykkään kans! Kummasti se keltainen jäi tehosteväriksi, vaikka kevät ja kesä on jo ohi 🙂

  3. Käyttämätön vyö hyötykäyttöön vaan 🙂 Kumma juttu kyllä, kun on muutama idea tullut mieleen, en ole kovin luova ihminen. Olen siis aika tyytyväinen näistä pienistä ideoista. <3

  4. Kiitos! Sain käyttämättömän vyön hyötykäyttöön ja risut hieman siistimmiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *