Maanantaishoppailua

Kävin tänään asioiden hoitamisen yhteydessä hieman shoppailemassa. Flunssa on kaatamassa tämän tytön pian sohvan pohjalle, joten nyt kun vielä jaksoin, kävin tarpeellisten ostosten lomassa tutkailemassa hieman Tarjoustalon ja Prisman valikoimia. Niin ja Tiimarista kävin ostamassa joulukorttitarpeet, tänä vuonna on siis tiedossa itse tehtyjä kortteja. 🙂
Alla muutama räpsy Tarjoustalon valikoimasta. Ei ihan yllä Halpiksen ja Minimanin valikoimien tasolle. 😉
IMAG0589.jpg

IMAG0590.jpg

IMAG0592.jpg

IMAG0597.jpg

IMAG0599.jpg

IMAG0600.jpg

Ihanan pehmoinen tyynyliina, valkoisena olisi lähtenyt ehdottomasti mukaan, jos olisi ollut. Väreinä oli vain punainen, musta ja turkoosi.

IMAG0601.jpg

IMAG0602.jpg

Fleece-tyynynpäällisiä

IMAG0604.jpg

Ihanan pehmoinen myös tämä harmaa karvatorkku

IMAG0605.jpg

Kimaltavia tabletteja, vein viimeisen hopeisen 😉

IMAG0606.jpg

Herkullisia!
Mukaan TT:sta lähti tosiaan hopeinen 38cm halkaisijaltaan oleva tabletti. Sopii kivasti sohvapöydälle joulunaikaan. Samoin ostin kaksi miniversiota Venetsialaisista kynttilöistä. Lisäksi kauan ostoslistalla ollut Seikkailu-muumimuki pääsi vihdoin mukaani.
IMAG0607.jpg

IMAG0626.jpg

Vielä ruokaostosten yhteydessä ostin elämäni ensimmäisen liljakimpun. On se vaan kaunista, kun on tuoreita kukkia maljakossa. 🙂
149806_10151151923942075_737915408_n.jpe
Mukavaa maanantai-iltaa, minä jatkan täällä iltapäiväkahvin nauttimista uudesta mukistani ja ihanan liljakimppuni ihailemista. <3

8 kommenttia “Maanantaishoppailua

  1. En mä tiiä 😀 Mä vaan aina otan kuvia, hih. Toivottavasti se ei oo kamalan väärin, tuleehan sitä aina mainostettua kuvaamiaan puljuja 😉 Ja kun kännykällä ottaa kuvia, se ei ole kovin näkyvää. Huomiota voisi herättää enemmän, jos heiluisi järkkärin kanssa kaupoissa.

  2. Kaupoissa kuvaaminen on aina luvanvarainen asia. Olet onnekas kun et vielä ole huomiota herättänyt ja joutunut kantamaan siitä vastuuta.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-myymäläpäällikkö-

  3. Meillä samanlaiset ostokset 🙂 kotiutin 4 hopeista tablettia, torkkupeiton vaaleana, ja tyynyliinan vaaleana 😀

  4. Hih, miten sattuikaan 🙂 Mulle riitti vaan yksi tabletti, kun ei ole käytössä ruokapöytää enkä muutoinkaan ole oikein tabletti-ihmisiä. Tuo yksi kuitenkin sopii hyvin sohvapöydälle ja siihen saa nätisti jonkun kynttiläasetelman päälle. 🙂

  5. Ikävää katsottavaa nuo hirveät tontut. Näkee, että ketju on itse tuonut nuo kiinasta. Antaisi asiantuntijaostajien tehdä tukkuliikkeissä nuo ostokset. Hirveää, kun hamstrataan kaikkein halvinta krääsää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *