Yves Rocher: Valinnainen tuote tilaajalahjaksi

Oma suosikkini Yves Rocherin tarjouksista on täällä taas! Nyt voi taas valita minkä tahansa tuotteen YR:n valikoimista tilaajalahjaksi. Ainoastaan yli 40 euron tuotteita ja tuotesettejä ei lasketa mukaan tähän tarjoukseen ja jokainen asiakas saa edun käyttää vain kerran. En muista, minkä tuotteen valitsin viimeksi, mutta mielestäni tämä on tosiaan yksi parhaista YR:n tarjouksista.
Kuvankaappaus+2012-10-26+kello+11.30.50.
Muistakaa siis, että haluamanne tuote on laitettava ostoskoriin ensimmäisenä ja sen sitten saa kaupan päälle. Nyt vain valikoimia tutkailemaan täältä. 🙂 Aion itsekin ehdottomasti käyttää tämän tarjouksen ja raportoin sitten mitä valitsin.
Onko teillä jokin suosikkituote Yves Rocherilta?
Tarjous on voimassa tästä päivästä sunnuntaihin 28.10.2012 klo 0:00 asti.


[Sisältää mainoslinkkejä]
Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *