Hyvinvointiostoksia

Käytin vihdoin Hyvinvoinnin Tavaratalolta saamani lahjakortin ja tilasin hieman jotain tarpeellista. Tärkeimpiä projekteja hyvinvoinnin ja terveyden osalta ovat minulle juuri nyt painon pudottaminen sekä ihonhoito. Paino onkin tippunut hurjasti lähtölukemista (vuosi sitten keväästä) ja olen muutaman kilon päässä tavoitteestani. Olen myöskin aloittanut taistelun kasvojeni ihon kuntoon saamiseksi. Kasvojanihan siis vaivaa keratosis pilaris, josta olen aiemmin kirjoittanut täällä. Tarkoitukseni on palata vielä lähiaikoina tähän kasvo-ongelmaani.
IMG_6937.JPG
Reilun kaupan vanulappuja ihonpuhdistukseen. Tykkään, että voi ns. tehdä hyvää samalla kun huoltaa itseään. Vanulaput löytyvät täältäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

IMG_6939.JPG

Aion pikkuhiljaa siirtyä käyttämään luonnonkosmetiikkaa tai ainakin yritän siirtyä. Toki varmaan kaikki jatkossa käyttämäni tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa. Se voisi olla parempi tälle herkälle, atooppiselle ja muutenkin ongelmaiselle iholleni.

Olen kuorinut kasvojani vartalonkuorinta-aineilla ja halusin nyt ihan varta vasten kasvoille tarkoitetun version. Niinpä tilasin Laveran kuorinnan, joka löytyy täältäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

IMG_6940.JPG

Lisäksi lämmittämään ja makeannälkää kontrolloimaan päätin kokeilla lakritsateetä. Tätä Clipperin lakuteetä on kehuttu ja sen on sanottu olevan makeaa ja todella vievän makeannälkää pois. Onko teistä kellään kokemusta tästä teestä? Onko se auttanut?

Clipperin lakuteen löydät täältäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

Miten muuten teillä, käytättekö luonnonkosmetiikkaa?

Sisältää mainoslinkkejä

12 kommenttia “Hyvinvointiostoksia

  1. Mulla on iso satsi Luonnonmeikkejä jäljellä siltä ajalta kun käytin vain luonnonkosmetiikkaa. Hyvät ovat! :)<br />Laveran kuorintaaine pääsi just loppumaan.

  2. Jee hyvä Irina, askel hyvään suuntaan :)! Täällähän käytellään vain luonnonkosmetiikkaa! Pitääkin kokeilla tuota teetä, en ole aiemmin innostunut tuosta mausta juuri koska olen kuullut sen olevan makeaa- mutten olekaan tajunnut että sehän voisi hyvin toimia makeanhimoon! 🙂 Testiin siis, tv. sokerihiiri.

  3. Eipä taida minulta löytyä meikkien puolelta mitään luonnonmukaista. :/ Mutta keittiön puolella on kyllä luomua ja reilua kauppaa. Clipperin Detox-teetä löytyy kaapista,mutta tuota lakua en ole maistanut. <br /><br />Hyviä ajatuksia taas jälleen kerran sinulla, itsestä saa ja pitää pitää hyvää huolta. Mukavaa sunnuntaita Irina sinulle! <3

  4. Minulla on meneillään painonpudotus myös! Matkaa tosin vielä n. 7kg. Vuoden alusta on projekti ollut meneillään. Ja tuo luonnonkosmetiikka ja luontaistuotteet ovat myös sydäntä lähellä. Minun kuopukseni on 19v. Hänellä on sekä akne, että myös psoriasis. Psori ei näy, se on sellaisissa paikoissa, jotka jäävät vaatteiden alle piiloon. Akne taas näkyy ja vaivaa häntä kovasti. Omaaloitteisesti hän on siirtynyt luonnonmukaiseen hoitoon, esim. Aloe veraan ja vihreään teehen. Sinkkiä ja d-vitamiinia ja ituja ja vaikka mitä menee myös. Olen ylpeä siitä tietomäärästä, jonka hän on hankkinut. Poika vielä kun on, niin hän kuitenkin keskustelee sujuvasti kasvisruokavalion eduista ja antioksidanteista yms. Itse käytän monia samoja tuotteita ja hyviä ovat!lla

  5. Pakkohan se on jotain yrittää, jos vaikka ihoni pitäisi enemmän luonnonkosmetiikasta. 🙂 Ja tuo tee voi olla jonkinlainen pelastus minullekin, sillä sokerihiiri olen minäkin. 🙂

  6. Mä harkitsin myös tuota Detox-teetä. Juon pääasiassa kahvia, niin aloitan varovasti teen hamstraamisen ja lähdenkin liikkeelle nyt tuosta lakuteestä. Todellista ekoihmistä musta ei ehkä tule, mutta muun muassa kodin puhdistusaineissa olen yrittänyt pysyä luontoystävällisellä linjalla ja käytänkin pääpiirteittäin Methodia tai muuta vastaavaa ekologisempaa merkkiä. :)<br /><br />Aurinkoista sunnuntaita sullekin, ihana Pöppis! <3

  7. Kiva, että poikasi jaksaa keskittyä itsensä hoitamiseen ja huolehtimiseen ihosta. Tosin akne ja finnit ovat nuorelle aikamoinen henkinen rasite, samoin psoriasis on monesti hankala. Itse yli kolmekymppisenäkin kärsin vielä finneistä ja iho-ongelmista. Välillä meinaa iskeä taisteluväsymys ongelmaihon kanssa, mutta pakko yrittää löytää keinoja parantaa tilannetta. Ehdotapa pojallesi aspiriinikuorintaa, olen kuullut sen hillitsevän akneakin.

  8. Mä taas ehdotan käyntiä ihotautilääkärillä. Ruokavalio ja reseptittömät hoitotuotteet voivat olla tukena, kun iho saadaan parempaan kuntoon lääkityksellä.

  9. Kiitos neuvosta Anonyymi. Keratosis pilaris ei ole ihosairaus vaan pikemminkin ihotyyppi eikä siihen siten ole varsinaista lääkitystä. Kotihoidolla voi yrittää saada iho parempaan kuntoon; kuivahierontaa, kuorintaa, rasvausta yms. Aknen osalta suosittelen samaa eli kotihoitoa ensin, sitten jos ongelma on paha eikä omilla konsteilla helpotu niin silloin ihotautilääkärillä käynnistä voi olla apua.

  10. Mulla oli oranssin-värinen, ja oli kyllä tehokas. Piti oikein varoa ettei hankaa ihoa irti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *