Ostoslistalla: Clas Ohlson

No nyt ehdin vihdoinkin julkaista jo tovi sitten tekemäni ostoslistan teillekin. Ja tänään vihdoinkin pääsen kotiuttamaan paljon ja kauan himoitsemani tuotteen myymälästä. Ihanaa, että kotini lähellä on Clas Ohlson, voi koska vaan melkein mennä ihastelemaan kaikkea. Ja mikä parasta: Ohlsonin tuotteet sopivat todella hyvin kukkarolleni sekä monilta osin myös sopivat sisustusmakuuni. Olen paljon käyttänyt Ohlsonin myymälää jo ennen sisusteluani ja blogiani. Kiva, että Ohlsonia on nyt alettu enempikin mainostamaan ja se on rantautunut sisustusbloggaajien tietoisuuteen. Niin, ja verkkokauppakin on uutena mahdollisuutena.. Jos ei ole myymälään mahdollisuus päästä niin nettiin vaan klikkailemaan suosikkeja ostoskoriin! Eihän hyvän tarvitse aina olla kallista, eihän? 🙂
Ja kuvia on sitten paljon, sillä haluaisin niin monia juttuja tuolta, että päätin kipata kaikki himotukseni tänne. Pääsisköhän tällä tavoin niistä eroon?! 😉
HousekeepersBoxOhlson.jpeg

Kirjainleimasimet.jpeg

Kohokirjain-dymoOhlson.jpeg

Koristeteippi.jpeg
RipustuskoriOhlson.jpeg

Akkulaturi+ja+akut.jpeg

Muistikortti32GBOhlson.jpeg

NukanpoistajaOhlson.jpeg
8871837007902.jpeg
8871488684062.jpeg

8871501103134.jpeg

8871632240670.jpeg

8871633256478.jpeg

8871858470942.jpeg

8871887110174.jpeg

8871888781342.jpeg

8872035745822.jpeg

8872794456094.jpeg

8872074575902.jpeg

8873021603870.jpeg

8894262411294.jpeg

8942879244318.jpeg
Huh, olipahan kuvapläjäys! Nyt teidän ei tarvitse käydä katsomassa valikoimaa, kun jo laitoin tänne kaikki kuvat 😉 Toivottavasti näistä sai joku muukin kuin minä inspiraatiota. 

20 kommenttia “Ostoslistalla: Clas Ohlson

 1. Noita saapas bokseja pitääkin hakea muuttoa varten 🙂 Vielä tarttisin sellaset saapastuet jostakin.. samaa metallikoria olen kuolannut. Valkoinen jakkara on tosi kiva, pitääkin tutustua siihen paremmin!!!

 2. Tuotetiedoista olin lukevinani, että boksiin kuuluisi varsituet tms. 🙂

 3. Olen nähnyt blogeissa joidenkin laittavan pulloon pyykinpesuainetta, se voisi olla omallakin kohdalla varteenotettava vaihtoehto 🙂

 4. Et kuule arvaakaan, miten lähelle osuit minun mietteitäni nyt! Meille avataan Clas Ohlsson tänne omaan kaupunkiin 18.10. Sinne tulee 55 uutta liiketta, joista tämä siis vaan yksi. Kaikki nauraa mulle, kun muut odottaa muotiliikkeitä ja muita ihanuuksia, minä odotan Clasua! Sinne rynnistän heti avajaisille! Tässä oli joitain, mitä oon himoinnut sieltä. Lisäksi omenasorvia haaveilen…

 5. Voi miten kivoja juttuja olet bongannut! Pitääkin mennä käväisemään Clasin kaupassa joku päivä! 🙂 Kiitos vinkistä!

 6. Meiltä lötyy just nää kaks, ensiapulaatikko harmaalla ristillä ja tuo ihana lasipullo. Mä en jotenkin diggaa tosta itse liikkeestä ollenkaan vaikka aina välillä sieltä löytyy kaikkea kivaa. Oon ostanut sieltä esim. sisustustarroja. Oon aina ihan kypsänä kun mies haluaa kaupunkireissulla siellä käydä. Hämärää 🙂

 7. No antaa muitten nauraa! Clasu on vaan tosi hyvä kun kyse on kivoista ja käytännöllisistä sisustushankinnoista 🙂

 8. Ja tänään bongasin sitten neljä tuotetta tuosta listasta kotiinkin 🙂

 9. Mä en aluksi tykännyt, se tuntui joltakin työkalukaupalta, mutta valikoima on kehittynyt ja silmänikin on jo hieman auenneet 🙂

 10. Tuossa lääkelaatikossa on asennetta, tuon minäkin tahdon!<br />Tuonne saisi kätevästi kaikki napit sun muut lapsilta piiloon :)<br />Nyt siis äkkiä johonkin päin Suomea missä on Clasin liike… :)<br />Kiitos oikein paljon vinkistä 😉

 11. Kerro sitten, olivatko hyvät! Mä ostin nyt vain noita vaatelaatikoita. 🙂

 12. Tai sitten klikkaat lääkelaatikon kotiin Ohlsonin verkkokaupasta! 🙂

 13. Mainio ostoslista! Useampi tuotteista löytyy meiltäkin, teelaatikkoa käytän ompelutarvikelaatikkona. 🙂

 14. Mä sain hankittua neljä noista listan tuotteista, vaikka piti hakea vaan kaksi eli se dymo ja vaatelaatikot. Niin se vaan on, että meikäläistä ei pitäisi päästää Ohlsonille pyörimään. 😉 Ja hyvä idis toi teelaatikon käyttäminen ompelutarvikelaatikkona! Eihän se niin mee, että siinä pitäisi juuri teetä säilyttää, hih!

 15. Ihana kuva-lista sinulla… muutamat tuotteet tuttuja, mutta uusiakin tuttavuuksia tuli tästä vastaan. Ja hei, kyllä Dymo pitäisi olla kaikilla itseään kunnioittavilla bloggareilla 😉 😉 😉 😉 😉 Mäkin taidan ensiviikolla lähteä sellaista hakemaan.<br /><br />Terkuin, Frida<br /><br />PS. Todella kiva blogi sulla;) Kirjauduin heti lukijaksi, jotta löydän toistekin.

 16. Supersupersuper kiva kuulla että tykkäät blogista ja liityit lukijaksi! Ihanasti lämmittää mieltä, kun saa tällaisen kommentin. <3<br /><br />Mä just äsken testasin ekaa kertaa tota dymoa ja t y k k ä ä n !!! 🙂

 17. Bloglovin jumittaa sillä tämänkin postauksen näin vasta nyt siellä!! Jokatapauksessa, tuo nukkaleikkuri on ihan super hyvä!! 🙂

 18. Bloglovinin tökkimisen olen minäkin huomannut, jää monesti lemppariblogista päivitykset tulematta. :/ Nukanpoistaja on varmasti hyödyllinen ja vielä nyt kun ilmat viilenevät ja neuleita tulee käytettyä enempi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *