Sisustustyynyt sängyssä

Sain vihdoin kaivettua kaapista sisustustyynyt ja -tyynyliinat ja paikalleen sänkyyn. Sänky ei ole ajatuksella pedattu, tykkään sen luonnollisuudesta ja petivaatteetkin saavat olla jopa hieman ryppyiset. Tarvehankintalistalla on uusia tyynyliinoja, siis ihan tavallisia. Vanhat olivat todella kellastuneet ja ne saikin lähteä pois. Sen lisäksi sohva kaipaisi jotkin kivat tyynyt, pitäisi vaan löytää kivat. 🙂 Mustat valkoisilla pikkuisilla tähdillä mulla on, mutta nyt kaipaisin jotain pirteämpää.
IMG_6812.JPG

IMG_6813.JPG

IMG_6807.JPG
Ja miten ihanaa, pitkään tuossa sängyn ja seinän välissä lojunut joustinpatjakin haettiin pois!
Pikkuhiljaa kotia kuntoon.

2 kommenttia “Sisustustyynyt sängyssä

  1. Joo, noi menettelee kyllä paremman puutteessa. Pääasia, että ovat valkoiset ripauksella mustaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *