Silmälasikehykset tilattu

Vihdoinkin! Tulihan noita optikkoliikkeitä hieman kierreltyäkin. Nyt vaan on pian saatava lasit ajantasalle, kun silmiä jo särkee ja ovat väsyneet. Päädyin sitten kaiken kiertelyn jälkeen takaisin Itiksen Specsaversille ja ihastuin kaksiin kehyksiin. Jo budjetti olisi sallinut, olisin ottanut molemmat, mutta nyt jouduin valitsemaan.
24860550.jpeg

24860550-2.jpeg

24860550-1.jpeg
Liikkeeseen jäivät hieman haikealla mielellä Jasper Conranin kauniit mustat kehykset. Nämä valitsemani kuitenkin sopivat hyvin ja tuo valkoinen väri antaa kehyksille hieman keveyttä. Mä en ymmärrä yhtään mistä johtuu, että nuo mustat vahvat kehykset sopivat mulle. Aiemmin eivät sopineet, ei sitten millään vaikka kuinka sovittelen sellaisiakin. What the **** has happened?! Miksi ne nyt sitten sopii? 😮
Kuvat: Specsavers

8 kommenttia “Silmälasikehykset tilattu

  1. Eihän se voi olla vaan mieli, kun makutuomareidenkaan mielestä ei ole vahvat mustat kehykset sopineet? 😮

  2. Musta aina on hyvä ja sellainen väri mikä menee värin kun värin kanssa! Lasien pitää olla sellaset mistä itse pitää, ei sellaset mistä makutuomarit pitää, koska ne ei niitä käytä! 😉 Hyvä valinta! Pistä kuvaa sitten kun lasit on sinulla ja käytössä!

  3. Joo, toki makutuomarit on vaan plussaa kehysten sovittelussa. 🙂 Mutta on se vaan hassua, miten ne vahvat kehykset ei ennen omastakaan mielestä sopineet. Tai sitten mussa on vaan tapahtunut sisäisiä ja ulkoisia muutoksia ja nyt ne sopii. Mistä sen tietää? 😉

  4. Itse rillipäänä totean vain…. <br />että vaikka nuo ovat mustat kehykset, niin miten kummassa ne näyttävät noin keveiltä.? :O ainakin kuvien perusteella.. Yleensä tummat kehykset ovat voimakkaan näköisiä ainakin meidän vaaleiden suomalaisten kasvoilla, mutta nuo eivät jostain syystä anna sellaista vaikutelmaa… mahtavaa 🙂 <br />Olet tehnyt mielestäni hyvän valinnan 🙂

  5. Kivat lasit! Pitää vinkata pieni mainostus laserleikkauksesta; itse kävin -09 ja olen ollut todella tyytyväinen. 5 min operaatio, ei paha. Hintaa oli tuolloin n. 2000 kaikkineen, eli siihen kuului kaikki jälkitarkastuksia ja lääkkeitä myöten. Toki kertainvestointina iso summa, se ainut miinus.<br /><br />Mukavaa sunnuntaita!!

  6. Toistaiseksi käytän itse laseja vain kun työskentelen koneella, luen tai katson televisiota. Ulkosalla liikkuessa ei tarvetta. Valitsin kuitenkin uudet kehykset hieman särmikkäämpänä, sillä ajattelin, että jos satun käyttämään laseja muulloinkin niin käyvät hyvin asusteestakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *