Pisama Design

Habitare-messuilla ihastuin muutamaankin tuotemerkkiin ja putiikkiin, niistä tahdon nyt esitellä ensimmäiseksi Pisama Designin.
Tuotteet on ekologisesti tehty puuvillasta, denimistä, nahasta kunnioittaen käsityötä, kotimaisuutta ja menneisyyden muistoja. Kierrätystä suositaan ja hukkapaloja käytetään tehokkaasti hyödyksi. Design on kekseliästä ja hauskaa. Pöllöjä, ratikoita, metsän eläimiä… Tyynyliinoja, kukkaroita, penaaleja, meikkilaukkuja, kännykkäpussukoita, keittiöpyyhkeitä ja vaikka mitä!
IMG_9295.JPG

IMG_9296.JPG

IMG_9297.JPG

IMG_9298.JPG

IMG_9299.JPG

IMG_9300.JPG

IMG_9301+kopio.JPG

IMG_9302.JPG

Ensimmäisenä silmäni osuivat noihin ihaniin pussukoihin ja tyynyihin, joissa luki Helsingin kaupunginosien nimiä. Eniten viehätti lapsuudenympäristöni Pasila. <3 Seuraavaksi osui katse valko-keltaiseen keittiöpyyhkeeseen eikä silmäni missanneet edes ihanaa pöllö-tyynyliinaa! Kävin Pisama Designin kotisivuillakin ihastelemassa ja siellä shopin puolella bongasin jopa pöllö-tyynyliinan joka oli valkoisella pohjalla ja mustalla(?) kuvioinnilla. Kelpaisi!
Pisama Designiin ja tarinaan heidän takanaan voi käydä tutustumassa täällä!
Tykkäättekö?! 🙂

12 kommenttia “Pisama Design

  1. Me kulutettiin pieni omaisuus Pisama Designin ständillä. 😀 Mukaan lähti pöllölaukkua ja tuota kaupunginosapussukkaa. 🙂 Ihania tuotteita, mua jäi harmittamaan kun sitä hauskaa keittiö(tms)pyyhettä ei ollut ku se vihreä. Jonkun vähän vähemmän ärtsäkän olisin kotiuttanut heti! 🙂

  2. Tykkään! Ja pöllö-kuosi on oma suosikkini. 🙂 Muistan kyllä nähneeni nämä messuilla,mutta täytyypä käydä pyörähtämässä myös heidän sivuilla. Aurinkoista ja ihanaa lauantaita sinulle! &amp;lt;3

  3. Moikka Janina ja kiva kuulla pitkästä aikaa sustakin! &amp;lt;3 🙂 Noita keittiöpyyhkeitä oli tosiaan silloin kun itse piipahdin ständillä punaisia, vihreitä ja keltaisia. Olisin varmaan ostanut itsekin jotain, jos olisin hieman isommalla budjetilla ollut messuilla 😀

  4. Mäkin tykkäsin noista pöllöistä, jokin pöllöissä kyllä on kiehtonut jo pitkän aikaa! 🙂

  5. Täytyy iteki ehkä joskus taloustilanteen salliessa hankkia oma Pasila-pussukka! Siinä jos missä on nostalgian tunnetta. &amp;lt;3

  6. Kiitokset Irina blogijutustasi! Oli ilahduttavaa lukea ajatuksiasi, ja mukavaa että Pisama-tuotteet onnistuivat ihastuttamaan messuvilinässä. 🙂 Tervetuloa kaikille lukemaan uutuuksista, kilpailuista yms. Pisaman FB-sivuille, <a rel="external nofollow" href="http://www.facebook.com/PisamaDesign<br&quot; target="_blank">http://www.facebook.com/PisamaDesign<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Hilpeää syksyn jatkoa!&lt;br /&gt;Terkuin, Suvi // Pisama Design

  7. Oi, onpas kivoja tuotteita. Näistähän saisi vaikka hyviä joululahjoja 🙂

  8. No joo, budjetti olis kyllä saanut olla melko rajaton noilla messuilla. 😀 &lt;br /&gt;Mä oon kamalan harvakseltaan ehtinyt viime aikoina blogistaniaan, omakin blogi on ihan retuperällä kun ei ehdi kirjoitella! 🙁 Mutta parin viikon päästä koulukiire taas hellittää, eiköhän sit ehdi enemmän. 🙂 Mut kyllä mä täällä aina kyttäilen, vaikka en ehdikään ihan niin usein kommentoida. ;D&lt;br /&gt;Hauskaa alkavaa viikkoa! &amp;lt;3

  9. Kiva kun piipahdit kuitenkin, ihanaa viikkoa sullekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *