8 kommenttia “Ilo se on pienikin ilo!

  1. Tämä sopii kuin nakutettu tähän päivään: kävin mieheni kanssa Cittarissa hankkimassa viikonlopun ruokaostokset ja bongasin samalla reissulla mustavalkoisen tiskiharhan ja kotimaisen käsitiskiaineen Pohjan Neito, johon en aiemmin ole tutustunut. Pullon kaunis yksinkertaisuus miellytti heti silmääni perinteisiä Fairyja huomattavasti enemmän, joten pakkohan nuo ihanuudet oli pistää kärryyn mukaan ;)&lt;br /&gt;Koko kotimatkan autossa istuin pelkääjän paikalla ja ihastelin tiskiainetta ja -harjaa ääneen. Mieheni pyöritteli silmiään ja kysyi, että &amp;quot;oletko nyt oikeasti tajunnut, että siinä on hitto soikoon vaan astianpesuvälineitä, ei mikään design -sisustusesine?&amp;quot; =D &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://www.pohjanneito.fi/tuotteet/tiivistepesuaineet/astianpesuaine/<br&quot; target="_blank">http://www.pohjanneito.fi/tuotteet/tiivistepesuaineet/astianpesuaine/<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;

  2. Ehdottomasti!! Itse ainakin juuri t√§ll√§ roska pussi / siivous osastolla viihdyn aikas pitk√§√§n harkitsemassa tarkkaan mit√§ ihanaa sit√§ ostaisi ūüôā ei mene kauppakaverin kaaliin aina, mutta samapas tuo ūüôā heh

  3. Hih! Kommenttisi sai mut hymyilem√§√§n. Kyll√§ se vaan niin on, ett√§ kauniite puteleita ja siivousv√§lineit√§kin voi ihailla. ūüôā Ihan n√§tti ja neutraalin n√§k√∂inen tuo Pohjan Neito.

  4. Niin no miksi ei ostaisi kivan v√§risi√§ roskapusseja, jos on mahdollisuus. Ehk√§ en ihan johonkin erikoiskuvioituihin l√§htisi, mutta oli pakko ostaa tuo keltainen. Mustia, valkoisia, sinisi√§ ja vihreit√§ on n√§hty jo ihan tarpeeksi! ūüėÄ

  5. Juu, ainakin tuota tiskiaineputelia jaksanee siihen saakka tiskip√∂yd√§n reunalla katsella, ett√§ l√∂yd√§n jostain sen Methodin… ūüôā Meill√§ ei k√§yt√§nn√∂ss√§ toimi se, ett√§ k√§sitiskiaine olisi kaapissa piilossa, t√§m√§n olen vuosien mittaan huomannut. Ei toimi siltik√§√§n, vaikkei meill√§ ole lapsia ja melkein kaikki tiskataan koneella. Siksi haluan, ett√§ se siin√§ tiskip√∂yd√§lla jokatapauksessa aina majaileva tiskiainepullo olisi edes n√§tti. Sun blogisi my√∂t√§ olen kehitt√§nyt himon Methodin k√§sitiskiaineeseen; sen pullo on minusta oikeasti tyylik√§s. Nyt piti saada jotain tiskiainetta loppuneen tilalle ja tuolla Cittarissa ei ollut Methodia, joten otin t√§n P√∂hjan Neidon sitten. Ties vaikka tyk√§styisinkin. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Ja se tiskiharja on tosi ihana! En ole ikin√§ viel√§ tyk√§nnyt paistinpannun pesusta enemm√§n kuin illalla uudella harjalla pestess√§ ;D

  6. Mulla on my√∂s Methodin k√§sitiskiaineputeli (klementiini) esill√§, vaikka harvemmin k√§yt√§n en√§√§ kun astianpesukone on niin pieni, ett√§ t√§yttyy aika helposti. Hulluilla p√§ivill√§h√§n on sitten alennuksessa Methodilta Kurkku-k√§sitiskiaine, kylpp√§rinpesuaine sek√§ keitti√∂n puhdistusaine (klementiini sekin). ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *