8 kommenttia “Stockmann Edited Collection No 125 Muumimuki

  1. Voi ei! Nyt vaan etsimään vaikkapa huuto.netistä, jos joku vaikka siellä kauppais ei-ihan-liian-ylihintaan. 🙂

  2. Nämä olivatkin todellisia aarremukeja, jos kerran Stockmanniltakin jo loppu. Nyt vaan haeskelemaan muualta 🙂

  3. Moikka! Hei, voisitko kertoa hieman lisää tuosta Canonin lainamahdollisuudesta… Noin niinkuin käytännössä tarkoittaa? :O Mitä on mahdollista lainata? Ja miten?

  4. Canonilta otettiin muhun päin yhteyttä, olivat nähneet mun kamera-aiheisen postaukseni. Mä olen saanut nyt kaksi kertaa lainata järjestelmäkameraa ja tutustua sen käyttöön. Tämä on ollut todella hyödyllistä, sillä aiemmin en ole moisella kuvannut ja kun tilanne sen sallii, aion hankkia juurikin Canonin järkkärin. 🙂

  5. Jaa. Ok. Olen itse ollut "Canonisti" nyt kuutisen vuotta ja olisin ollut kiinnostunut lainaamaan/testaamaan objekteja, koska ennen vuodenvaihdetta on pakosti laajakulma löydyttävä, mutta jos kiinnostus tuli Canonin puolelta niin sitten se on pikkaisen eri juttu… Hitsi. No pitääpi siis jatkaa omia tutkintoja… 🙂 Kiitos vastauksesta. 🙂

  6. Tai sitten olet rohkea ja otat itse heidän suuntaansa yhteyttä? En ymmärrä, miksi niin ei voisi myös tehdä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *