Toteuta 82 ideaa moderniin kotiin

Tässä tuorein sisustuskirjahankintani, kirja täynnä ohjeita tuunailuun ja askarteluun. Kirja esittelee 82 ideaa, joille toimitus on luokitellut taitotasot, idean toteutusajan sekä vaikutelman. Kokematon voi valita aluksi taitotasoltaan helpomman idean ja siirtyä kehittyessään vaativimpiin. Tämä taktiikkihan on tuttu esimerkiksi keittokirjoista.
IMG_9301.JPG

IMG_9302.JPG

IMG_9303.JPG

IMG_9304.JPG

IMG_9305.JPG

IMG_9306.JPG

IMG_9307.JPG

IMG_9310.JPG

IMG_9311.JPG

IMG_9313.JPG

IMG_9314.JPG

IMG_9315.JPG

IMG_9316.JPG

IMG_9317.JPG

IMG_9320.JPG

Ensimmäisellä selauskerralla löysin kirjasta jo jotain, mitä voisi yrittää toteuttaa. Aika huono olen itse tuunailemaan ja tekemään, mutta jossain sisälläni on aika iso kaipuu itsetekemiseen.
Irina / White & Fresh - -

13 kommenttia “Toteuta 82 ideaa moderniin kotiin

  1. Meillä on tommonen kuppijuttu käytössä. Haha tai siis että on seinätarra ja siinä koukut ja siinä kuppeja ja pari muuta sisustusesinettä. Vie nyt puolet yhdestä seinästä, kaipailisin koko seinälle muttei tuo budjetti anna periksi. 🙂 Suosittelen kuitenkin, saa kovasti kehuja ja onhan se hitsin kivan näköinen. <br /><br />Elle

  2. Tuo kirja ois varmasti mielenkiintoinen, tykkään niin paljon tehä ite kaikkea 🙂

  3. Kivasti kyllä ideoita tuolla 🙂 Ja ideoitakin voi soveltaa, niin kirja on varmasti todella monipuolinen!

  4. Mielenkiintoinen kirja! Täytyypä katsoa saisko sen jostain käsiin. :)<br />

  5. Tosi kiva kirja! Meinasin tuon saman napata messuilta mukaan, mutta päädyinkin valitsemaan keräilijän aarteita – eli kirjoja astioista ;D yllättävää. Noh, jään innolla odottelemaan josko lähdet jotain tuolta toteuttamaan, varmasti täynnä kivoja ideoita!

  6. Itsellä kävi hyvä tuuri ja sain sen Tyyli & Koti -kirjakerhosta kympillä 🙂

  7. Mä olen maailman huonoin aloittamaan ja yrittämään tuunailuja, mutta haluaisin kovasti oppia tekemään juttuja itsekin, joten toivotaan kirjan inspiroivan 🙂

  8. Kannattaa tutkailla eri ostopaikkoja, jostain voi saada halvemmalla. En tiedä millaiset sisustuskirjavalikoimat esimerkiksi huuto.netissä olisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *