Cafe Regatta

Siirrytäänpä ajassa kuukausi taaksepäin, kun oli vielä kesäisemmät kelit. Ystäväni vei minut tutustumaan Töölöön Soutustadionin kupeessa sijaitsevaan todella idylliseen kahvilaan. Eikä kehunut turhaan, kun hehkutti yllätystään 🙂
IMAG8530.jpg

 

IMAG8531.jpg

 

IMAG8535.jpg
Kahvilan alueella on paljon erilaisia hauskoja ja kauniita detaljeja, ensimmäisenä silmiin osuu tämä upea edustusauto 😉

 

IMAG8537.jpg

 

IMAG8538.jpg

 

IMAG8541.jpg
Maisematkin kelpaavat

 

IMAG8544.jpg
Useita hauskoja kylttejä 😀

 

IMAG8545.jpg

 

IMAG8546.jpg

 

IMAG8547.jpg
Kaunis pieni punainen mökki, ikääkin taisi olla yli 100 vuotta tällä tupasella.

 

IMAG8548.jpg

 

IMAG8550.jpg

 

IMAG8551.jpg
Mitä enemmän juot, sen enemmän ansaitset!

 

IMAG8552.jpg

 

IMAG8553.jpg
Puhelimeni kameralla ei sisäkuvia paljon otettu – tämäkään ei onnistunut – mutta pienessä kahvilatuvassa on sielläkin hauskoja yksityiskohtia. Esimerkiksi katossa roikkuu kaikenlaista soittimista etanapannuihin. Tilaa sisällä on todella rajatusti, muutama hassu tyyppi mahtuu istumaan.

 

IMAG8557.jpg
Korvapuusti oli muuten vielä lämmintä <3

 

IMAG8562.jpg
Kahvilan vene… tai ainakin siinä luki ”Tämä on vene” 😉

 

IMAG8567.jpg
Kahvilan pihalla voi myös grillata kahvilasta saatavia makkaroita.

 

IMAG8571.jpg

 

IMAG8572.jpg
WC:n ulkoseinässä hauska juttu ja alempana muutama kuva sieltäkin.

 

IMAG8578.jpg
”ai että, olenpa minä kaunis”

 

IMAG8580.jpg

 

IMAG8581.jpg
Tänne uudestaan, ehdottomasti! Ja täytyy katsastaa paikka myös talvella. Mikä ihana ajatus kodikkaasta kahvilan tuvasta kera hyvän seuran, kuuman mehun ja lämpimän korvapuustin. 🙂

11 kommenttia “Cafe Regatta

  1. Olipa ihanan kesäisiä kuvia ja aivan mainion persoonallinen kahvila! Tämä täytyy laittaa muistiin. 🙂 Oma hieman vastaava suosikkini on Kahvila Kampela Helsingin Aurinkolahdessa. Meren ääressä on niin ihanaa nauttia hyvää kahvia, pannaria, lohikeittoa ja koiratkin ovat kahvilaan tervetulleita! 😀

  2. Aurinkolahti onkin ihana paikka! Olen siellä pari kertaa kesän aikana piipahtanut kahvilla (Robertsilla). Aikoinaan tuli käytyä enemmän, kun vielä asuin Vuosaaressa. 🙂

  3. Heh, vähän lapasesta lähtenyt heiltä tuo kyltitys sitten viime käynnin, tai siis aika pahasti ;D Mua nauratti jo silloin aikanaa kun mainostivat että auki aamuvarhaisesta… ööö… monta kertaa olisin aamulenkillä (klo 7! – joo sitä ei enää tapahdu) halunnut käydä ostamassa kupin kesken aamukävelyn. Mulle tuo klo 10 on jo aamupäivää. Mutta kiva kahvila ja kaikille voi suositella, leivonnaisetkin olivat aikanaan ainakin erinomaisia. Ihana maalainen piste keskellä urbaania kaupunkia ja palvelukin taisi olla tosi pirtsakkaa? Tuollainen paritalolinnunpönttö pitääkin tehdä. Pikaista paranemista Irina!

  4. Jep, ei ole ihan aamuvarhainen enää kymmeneltä 🙂 Ystävä kävi kassalla, joten palvelusta en tiedä tarkemmin, mutta hyvältä vaikutti kyllä kaikki. 🙂 Minähän tietty kökin silloin jossain kyykyssä selkäni kanssa hih 😉 Aion varmasti kyllä vierailla uudestaan tuolla, hyvä fiilis jäi. Ja kiitos paranemistoivotuksista, pidetään peukut pystyssä että tämä tästä pian 🙂

  5. Olen aina miettinyt että pitäisi joskus tuolla käydä! Sen sijainti on vähäb sellainen ettei se oikein satu reitin varrelle koskaan! Niin paitsi lenkki polun varrelle, jolloin paikan taas hetken aikaa pitää mielessään…onneksi en ota lenkille rahaa mukaan…mielummin jäisi tuonne istuskelemaan 🙂

  6. Noissa maisemissa lenkkeilisi mielellään ja yhdistäisi siihen rauhallisen kahvihetken. &amp;lt;3

  7. Onpas hauskan näköinne paikka 🙂 Korvapuusti näyttää myös aika herkulliselta 😉

  8. Oli hyvä puusti kyllä. Mä niin tykkään tällaisista paikoista, joissa voi fiilistellä ihan täysillä tunnelmalla &amp;lt;3

  9. Aivan mielettömän oloinen paikka! &amp;lt;3 Joskus kun Helsingin suuntaan poikkean niin pakko kyllä piipahtaa tuolla… Muistan jossain ohjelmassa nähneeni pätkän tästä kyseisestä kahvilasta (olisiko ollut tilan kesäjaksoissa, hmm) ja ihastuin jo silloin tähän, mutta kun on sama pää kesät ja talvet niin olen kokonaan unohtanut paikan! :/ Joten suuri kiitos sinulle, kun palautit mieleeni tämän! :)Tuossa paikassa on kuvien perusteella sitä jotain… &amp;lt;3

  10. Olepa hyvä! &amp;lt;3 Se on kumma, miten huonosti itteki omaa kotiseutuaan tuntee ja vasta yli kolmekymppisenä löytää tällaisia aarrepaikkoja. Kunpa vaan tosiaan tulisi vierailtua tuolla muulloinkin ettei vaan jäisi taas haaveiluksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *