Liinavaatteiden päivitys

Liinavaatevarastoni kaipasi päivitystä ja tein muutamia tarvehankintoja.
IMG_5334.JPG

IMG_5336.JPG

IMG_5338.JPG

Ellokselta* tilasin kaksi 180 cm leveää perkaalipuuvilla-lakanaa. Materiaalina perkaalipuuvilla on vilpoista ja pehmeää, sileää ja tuntuu hyvältä ihoa vasten. Lakanalle tuli toki hieman hintaa kappaleelta, mutta kahdella lakanalla pärjää hyvin. Lakanat löytyvät täältäimp?type(inv)g(19188446)a(2045757) .

IMG_9156.JPG

IMG_9159.JPG

IMG_9151.JPG

IMG_9152.JPG

IMG_9157.JPG

Finlaysonilta tilasin lahjakortilla itselleni uuden peitteen. Vanha oli jo todella kulahtanut, nukkainen eikä pesussa ja kuivausrummussakaan siihen saanut enää minkäänlaista eloa. Uusi Finlaysonin peittoni on Perhe-tuotesarjaa, ihan halvin peitto mikä löytyi. Peitto on ihanan kuohkea, pehmoinen, kevyt ja lämmin.

IMG_9161.JPG

IMG_9163.JPG

Kyllä kelpasi nukkua uuden uutukaisissa lakanoissa ja kaivautua pehmoisen peiton alle. Yllä olevissa kuvissa vilahtaa myös jotain muuta uutta, sellaista, joka on ollut hankintalistallani jo piiiiitkään. Siitä tarkemmin omassa postauksessaan.
Sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia “Liinavaatteiden päivitys

  1. Ihanan näköinen tuo peitto, just sellainen muhkean oloinen. Oot tainnut ostaa jonkun helmalakanan ilmeisesti? 🙂

  2. Helmalakananpa hyvinkin. Vähän tosin vaatii hienosäätöä, on vähän pitkä helmasta 🙂

  3. Munkin pitäisi vähän panostaa peti- ja liinavaatteisiin! Me ollaan menty yhdellä 180senttisellä lakanalla jo puoltoistavuotta – aina aamulla koneeseen ja iltapäivällä onkin kuivunut. Hermot menee tavallisten lakanoiden kanssa, tuon lakanan reunat menevät hyvin sijauspatjan alle ja kulmissa on vielä kiristykset. Okei, meidän nykyisen Hästens-sängyn sijauspatja on niin painava, että sen kanssa myös tavallinen lakana varmasti menisi. Sun uusi peitto näyttää ihanan houkuttelevalta! =)

  4. Mulla onkin aiemmin ollut vain 150 leveitä lakanoita eikä silloin jää tarpeeksi patjan alle sujautettavaksi, kun sänky on 120 leveä. Ja voi niitä aikoja, kun sänky oli 140cm leveä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *